Er kwam een medewerker binnen die door zijn houding al overtuigde van zijn deskundigheid. Heel veel werkzaamheden werden verricht met een zeer doelbewuste volgorde. Fijn zo'n deskundige bezig te zien
Man kwam keurig op tijd, ging als een wervelwind door ons appartement om alles te bekijken en op te meten. Keurige jongeman die erg vriendelijk overkwam. Nog dezelfde avond het energielabel in mijn p... Toon meer
Wij zijn het startpunt voor iedereen die zijn woning wil verbeteren. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, een ervaren belegger, of simpelweg je energiekosten wilt verlagen: wij maken de weg naar een officieel energielabel simpel, snel en transparant. Dit doen wij door energielabels bij gecertificeerde EP-adviseurs te vergelijken in heel Nederland. We kijken niet alleen naar de prijs, maar ook naar snelheid, service en reviews. Zo kies jij met zekerheid de beste match voor jouw woning.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het ging snel en tegen een redelijke prijs. Adviseur was vriendelijk en deskundig.
Top, alles verliep heel vlotjes. Ik kon gemakkelijk en op veel verschillende manieren documentatie aanleveren en het energielabel is hoger uitgekomen dan ik had verwacht
Super, snel geregeld en dezelfde dag de label was ook nog binnen. Ben er heel blij mee.

Antwoord van Energie-labels.nl
Reageren snel en duidelijke uitleg. Heel professioneel bedrijf!

Antwoord van Energie-labels.nl
Ik heb inmiddels diverse ervaringen met E-labels, ik kon het dus ook goed voorbereiden, maar deze ging wel heel effectief te werk. In een oogwenk waren alle ramen en ruimtes, spouwbreedtes ingemeten en tegelijkerijd nog het nodige waardevolle advies mogen ontvangen. Dan is 270 Euro echt wel value for money. Dank.

Antwoord van Energie-labels.nl
snel contact en fijne mensen. Met alle orginele papieren gaat de afhandeling snel. Het hele huis doorlopen en meten ging ook met respect.

Antwoord van Energie-labels.nl
Nog dezelfde avond het energielabel in mijn postvak. En ook bij de ing bank zag ik een paar dagen later het nieuwe label

Helder en transparant bedrijf
Goede communicatie en service
Verdient 100 %

Antwoord van Energie-labels.nl
Komt afspraak na. En normaal geprijst vergeleken bij anderen. Soms krijg je een prijs te horen waar je achter over van slaat. Dit bedrijf keurig prijsje en goed rapport. Raad iedereen dit bedrijf dan ook. Zodat de concurrent het nakijken heeft.

Antwoord van Energie-labels.nl
Ik ben zeer tevreden over de service. De inspecteur was keurig op tijd en ging erg rzetelny te werk. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en voerde de metingen en het maken van de foto's erg vlot uit. Wat ik vooral waardeerde was de snelheid: ik had mijn nieuwe energielabel ontzettend snel binnen. Een aanrader voor iedereen die een officieel label nodig heeft!

Antwoord van Energie-labels.nl
Dit bedrijf zou mijn energielabel bepalen ivm verkoop huis. Dat ook duidelijk vermeld. Bij de uitslag stond dat hun verslag daar niet voor gebruikt kan worden. Op telefoontjes en mail wordt niet meer gereageerd. Voelt als gevalletje oplichting.

Antwoord van Energie-labels.nl
Energielabel vernieuwd, ze waren een cruciaal onderdeel (hybride warmtepomp) vergeten te vermelden.
En daar kwam ik achter en niet hun zelf.

Antwoord van Energie-labels.nl
Mark is vriendelijk, geeft goede uitleg over zijn werkzaamheden, communiceert zijn metingen. Deskundig.
Het verslag had ik al snel binnen!

Prima gedaan.
Snelle reactie en correctie op foutieve registratie.
Vriendelijke en kundige assessor.