Jeg elsker at træne i energii. Jeg kommer primært i centeret på Strandlodsvej og er helt vild med instruktørene derude. Især Mai-Britt og Isabella, er sindssyge dygtige og unikke på hver deres måde og... Toon meer
Jeg kan godt anbefale Energii som reformer studio. Især kan jeg lode: -kvalitet af træning -antal studio og mulighed for at deltage på forsskællige hold pg eksperimentere -mængde af kurser -hurti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I forbindelse med, at jeg skal flytte, var jeg ved en fejl kommet til at opsige mit medlemskab pr slut maj i stedet for midt april. Energii var virkelig behjælpelige og hjalp med undtagelsesvist at æn... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Denemarken
- info@energii.dk
- energii.dk
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gode træninger
Gode træninger - kan i sær anbefale Andrea Ashworth. Og god kundeservice!

Great classes and atmosphere
Great classes and atmosphere. Highly recommended but wish they have more English classes.

Søde og hjælpsomme
Søde og hjælpsomme. Og forstående over for deres kunder, tak 🙏🏼

Antwoord van Energii
Her fungerer det ganske enkelt 😊
Endnu engang er jeg blevet mødt med en super venlig, effektiv og personlig kundekontakt hos Energii.....og ligesom med deres hold 'Skånereformer' (som er det hold, som jeg kender) må jeg bare kippe med flaget og sige, 'I gør det godt.' 😊

Antwoord van Energii
Super god og hurtig kundeservice
Altid hurtige til at svare tilbage - og altid meget venlige i deres kommunikation

Antwoord van Energii
Virkelig god dialog over mail
Virkelig god dialog over mail. Selve træningen var også virkelig god, og kom godt omkring alle muskegrupper. Instruktøren var desværre ikke så imødekommende overfor et nyt medlem, men jeg kom også først lige et minut i holdstart, hvilket hun var lidt irriteret over. Jeg kan anbefale at man kommer i rigtig god tid, da jeg også brugte tid på at finde ud af. hvor jeg skulle lægge mit tøj og tag din egen hængelås med.

Antwoord van Energii
Så gode reformer instruktører og…
Så gode reformer instruktører og faciliteter.

1.300 kr for meget trukket - manglende svar fra useriøs kundeservice
Jeg er dybt chokeret over Energii’s manglende kundeservice og deres håndtering af betalinger.
Energi har gentagne gange trukket alt for meget fra mit kort. I de sidste par måneder er der trukket ca. 1.272 kr. for meget, som stadig ikke er blevet modregnet – på trods af at Energii selv tidligere har erkendt fejl og indsat penge med løfte om modregning. Det er ikke sket.
Jeg har nu ventet over 8 dage + sendt rykker, uden ét eneste svar. Ifølge Energii’s eget autosvar er maks svartid 72 timer – det bliver tydeligvis ikke overholdt. Samtidig har Energii intet telefonnummer, så man kan ikke få hurtig eller effektiv hjælp. Man er tvunget til at skrive mails igen og igen uden respons.
Det er fuldstændig uacceptabelt, at en stor virksomhed som Energii trækker store beløb forkert også oven i købet vælger at ignorerer henvendelser pr. mail.
Det her er ikke en enkelt fejl – det er gentagne fejl og total mangel på ansvar. Som kunde føler man sig magtesløs og ignoreret. Jeg kan på ingen måde anbefale Energii, og vil kraftigt opfordre andre til at tænke sig om inden de vælger at støtte en SÅ uansvarlig kæde, hvis kundeservice tydeligvis ikke vil hjælpe.

God oplevelse
Jeg er medlem hos Energii i Rødovre og havde fået to gebyrer på grund af en misforståelse. De var søde og fjernede begge gebyrer. Hjælpsomme og flinke mennesker i deres supportafdeling.

Antwoord van Energii
Skøn træningssted med plads til alle ☺️👌

Skimmelsvamp
Er super glad for at træne hos jer, men synes måske det er lidt ærgerligt I ikke sørger for at der mere effektivt bliver gjort rent og luftet ud, således der ikke vokser skimmelsvamp. Pt er der skimmelsvamp mange steder i den på Nørrebro, fx 😄. På et eller andet tidspunkt bliver det vel sundhedsskadeligt for folk at opholde sig der?
Update: Fedt I fik gjort noget ved situationen!

Fantastisk træning
Fantastisk træning! Både hårdt og skånsomt på samme tid. Jeg har døjet med mange smerter i ryggen, og brugt penge på fysioterapi og massage. Det behøver jeg ikke mere, så længe jeg træner med faste intervaller i Energii :-)

Antwoord van Energii
God kundeservice i forbindelse med…
God kundeservice i forbindelse med oprettelse inkl. 3 gratis prøvetræninger, der ikke kunne lade sig gøre grundet ny åbning af center med massivt pres. Der var ingen problemer med at forlænge tidsperioden for de gratis prøvetræninger. Hurtigt svar.

Min varmeste anbefaling af Energii – Et fristed for både krop og sind ⭐⭐⭐⭐⭐
Min varmeste anbefaling af Energii – Et fristed for både krop og sind
Jeg føler mig utrolig heldig over at have fundet et træningscenter som Energii. Det er sjældent, man støder på et sted, hvor professionalisme og menneskelig varme går så flot hånd i hånd.
Ting, der gør Energii til noget helt særligt for mig:
• Enestående træner-faglighed: Trænerne er ikke bare dygtige; de er dedikerede. Man mærker tydeligt deres ekspertise, og de formår altid at guide og motivere, så man føler sig i trygge, imødekommende og professionelle hænder.
• Mental balance og sundhed: For mig er Energii meget mere end bare fysisk træning. Det er en kilde til mental styrke og overskud. Jeg går altid derfra med en følelse af fornyet energi og ro i sindet – det er virkelig en sundhedsgivende oplevelse for mig.
• Fleksibilitet i topklasse: Som en person med en travl hverdag og egen virksomhed sætter jeg stor pris på, hvor fleksibelt det er at træne her. Deres bookingsystem og App fungerer upåklageligt; det er nemt, hurtigt og intuitivt, hvilket gør det let at prioritere sin sundhed selv i en tætpakket kalender.
Kort sagt: Energii leverer en helstøbt oplevelse af højeste kvalitet. Hvis du leder efter et sted, hvor der er styr på detaljen, og hvor din træning bliver dagens højdepunkt, så er det her, du skal være.
Tak til hele Energii og hele teamet i både træningslokaler, admin og kundeservice for at skabe så fantastiske rammer!

Fede hold
Super fede hold der udfordre en på alle de gode måder

Great classes
Great classes & good timeschedule
Have been to many classes and several different teachers and can definitely recommend all of them.

Antwoord van Energii
Lees meer over geverifieerde reviews.