Onlangs twee koffers van Samsonite gekocht en we zijn er ontzettend blij mee! De kwaliteit is top: stevig, licht en heel praktisch in gebruik. Ideaal voor zowel korte trips als langere reizen. Daar... Toon meer
Een fraai duurzaam en handig kwaliteitsproduct mijn C&B portemonnee. Snel geleverd op een persoonlijke wijze. Ga hier zeker weer eens iets kopen.
Mijn vriendin heeft een tas voor haar dochter gekocht in filiaal Hengelo. De ritsen gingen allemaal kapot en had dus een nieuwe tas nodig. Samen met haar naar Filiaal Enschede geweest om een nieuw... Toon meer
Engbers Bags, Travel & More is een familiebedrijf met twee fysieke winkels in Enschede en Hengelo en een kleine webshop. Al sinds 1933 helpen wij klanten met het vinden van de juiste koffer, tas of reisaccessoire. Wij geloven dat een goede aankoop begint met persoonlijk advies. In onze winkels nemen we de tijd om samen te kijken naar wat echt bij je past, of het nu gaat om een koffer voor een verre reis, een praktische rugzak of een stijlvolle tas voor dagelijks gebruik. Ons assortiment bestaat uit koffers, reistassen, handtassen, business tassen, rugzakken, portemonnees, riemen en accessoires van bekende merken. Service, deskundigheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel én het juiste product de deur uitgaat.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Mijn vriendin heeft een tas voor haar dochter gekocht in filiaal Hengelo.
De ritsen gingen allemaal kapot en had dus een nieuwe tas nodig. Samen met haar naar Filiaal Enschede geweest om een nieuwe tas te kopen. Zei de verkoopster heb je de kassabon niet meer . Die had m'n vriendin niet. Maar een kopie dat ze gepind had was ook prima. En omdat ze een nieuwe tas kocht mocht ze met de tas en het aankoopbewijs een tegoed bon ophalen. Vandaag terug naar Filiaal Enschede en wat schets onze verbazing alles wat ze ons 2 weken geleden beloofd had was ze ineens vergeten en zei dat ze dat nooit had gezegd. Maar wel 3 getuigen die haar verhaal tegen spreken. Maar uiteindelijk geen tegoed bon Maar een schooltas waar we geen belang meer bij hadden daar we dus al een nieuwe hadden gekocht.
Dus al met al loze beloften!!!

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Wat een fantastische winkel. Samsonite koffers gekocht. Perfecte service met een glimlach. Werden aan huis geleverd zodat we niet de hele stad door hoefden naar de auto met de koffers. En niet onbelangrijk, de verkoopster was professioneel en heeft de juiste voorlichting gegeven. Dank hiervoor.

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Daarnaast zijn we ook zeer vriendelijk en persoonlijk geholpen door het personeel. Dat maakte de hele aankoopervaring extra aangenaam.
Kortom: een zeer geslaagde aankoop en zeker een aanrader!

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Vriendelijk personeel en ik werd heel goed geadviseerd! Erg blij met m’n mooie Burkely laptop tas!

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Vorige week een reiskoffer gekocht. Werden meteen aangesproken met de vraag of we wellicht hulp konden gebruiken. Ontzettend fijn advies gekregen en met name de verschillen per koffer. We zijn met een mooie koffer naar huis gegaan.

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Graag wil ik delen dat ik de service van Engbers TOP vind. Bij mijn Samsonite koffer was het hendel kapot gegaan en dit hebben ze voor mij gerepareerd zonder kosten, echt geweldig. Het was al een tijdje geleden dat ik er geweest was (2 jaar). Ik heb al meerder aankopen in de afgelopen jaren gedaan en ben altijd meer dan tevreden.

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Zes jaar geleden een Chesterfield laptoptas gekocht. Vorige week knapte ineens de haak van de schouderband. Engbers gemaild, die mij terugbelde en vertelde dat ze een compleet nieuwe schouderband zouden toesturen! Als service! Fantastisch opgelost, blij mee.

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Goede service en vriendelijk personeel die ontzettend goed helpt!

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Klantvriendelijke en efficiënte service. Erg prettige winkel!

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Zeer vriendelijke dame heeft mij geholpen

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Soms hoef je niet verder te zoeken je moet gewoon goed geholpen worden. Bij Engbers Lederwaren snappen ze dat.
Een familiebedrijf waar aandacht nog vanzelfsprekend is: ze luisteren, denken mee en adviseren precies wat past. De koffers van mij en mijn man komen hier vandaan en maken elke reis merkbaar prettiger.
Fijn om met aandacht geholpen te worden zoals het hoort.

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
De bestelde tas is van matige kwaliteit. Ik betwijfel sterk dat dit leer zou zijn. Met name de schouderband lijkt eerder plastic. Deze tas gaat linea recta retour.

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Perfect service! After a small complain, the service of the company was amazing! Also really happy with the product!

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Business tas Loulou Olivia in beige was overal uitverkocht behalve bij Engbers. Gebeld met de winkel om de beschikbaarheid te double checken na een eerdere vervelende ervaring. De vriendelijke medewerkster ging meteen voor me op zoek, vond de tas en zette hem direct apart. Ik kon daarna de online bestelling rustig afmaken zonder dat de tas aan iemand anders werd verkocht. Een dag later werd hij al thuisbezorgd. TOPservice!

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Een beige leren tas van LouLou gekocht. Na 1 keer gebruik is deze tas verkleurd. Mijn broek (overigens al 2 jaar oud en meerdere keren gewassen) had afgegeven. De tas werd helemaal roze. Engbers gaf aan hier niks aan te doen, ze gaven aan dat dit kan gebeuren met een lichte kleur tas. Ben zeer ontevreden over de manier waarop ze dit probleem hebben opgepakt. Ze trokken meteen de conclusie dat zij niet verantwoordelijk zijn en dachten echt niet mee in een oplossing.

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Mooie leren bear design tas online gekocht ! Bij ontvangt lijkt de overslag klep van de tas wat verkleurd door zonlicht . Ook ontbreekt de tas label / sleutelhanger die bij alle nieuwe bear design tassen zit . ?? Erg jammer dat het bedrijf zegt dat deze bij geen ene bear tas bevestigd zit ?? En er geen kleine vergoeding gegeven wordt !

Antwoord van Engbers - Bags, Travel & More
Een trolley besteld, geen goede kleur. Engbers gebeld ze hebben mij netjes te woord gestaan en ook uitgelegd hoe het terug te sturen. Door de de drukte bij post via de site vragen gesteld zijn ze ook erg behulpzaam geweest met antwoord geven!
Zeer klantvriendelijke medewerkers.
Ik heb een andere trolley met kleur aangegeven en inderdaad zoals ik al verwacht had Bellissimo!
Netjes ingepakt en ik heb mijn mooie trolley en mooie mensen die er zorg voor gedragen hebben, zeker een aanrader!
Mijn schoudertas was na twee maanden al stuk. Zonder bonnetje is het niet mogelijk om daar op terug te komen. Had ik maar een foto van het bonnetje moeten maken.Heb de tas naar de schoenmaker gebracht waar ze de tas voor 4,50 hebben gemaakt.
Geen wereldbedrag maar ging om principe.