bardzo dobre wieloletnie doświadczenie, pieniadze na koncie bardzo szybko , bardzo pomocny customer service , mialam pewne klopoty z bankiem w UK , ktory wieksze przelewy traktowal jako scam, ale osta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Korzystam z England.pl od lat i zawsze byłem bardzo zadowolony z obsługi. Jak mieszkałem w Anglii to często przesyłałem pieniądze do Polski i zawsze docierały na czas. Teraz jak jestem w Polsce, to wy... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jestem wieloletnim klientem i przyznam szczerze, iż nigdy nie miałem powodów do niezadowolenia. Pełen profesjonalizm i przemiła komunikacja plus bardzo szybka obsługa od wielu, wielu lat to bardzo moc... Toon meer
Twoje pieniądze zawsze na czas? Tak! a nawet przed czasem :) opłata 10 zł lub 2 GBP za przelew i ZERO opłaty dla przelewów od kwoty 10 tys. zł/ 2 tys. GBP i jeszcze lepszy kurs. W 1 h - w standardzie możesz wysłać szybko pieniądze z Polski do W. Brytanii lub odwrotnie. Tak samo szybko przelew będzie na koncie bankowym Twojego odbiorcy. 7:00 -21:00 - czasu polskiego (pn.-pt.) realizacja przelewów z Polski do UK lub z Anglii do Polski. Sprawdź nas sam! Jesteśmy polską firmą pod nadzorem KNF i od kilkunastu lat pomagamy szybko przelać pieniądze do i z Polski, Anglii, Szkocji Irlandii Płn. Zapraszamy Cię do współpracy. Zespół England.pl
M.J. Piłsudskiego 45, 75-502, Koszalin, Polen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Korzystam juz od prawie 4 lat. Ostatnio byłam milo zaskoczona bo pieniadze byly na koncie polskim w bardzo krótkim czasie. Kurs nawet spoko. Polecam

Antwoord van England.pl
Nigdy nie miałam zadnych problemow a korzystam z england.pl od roku 2016!
Takze polecam 100% sprawdzona strona.

Antwoord van England.pl
Korzystam ze strony regularnie od dwóch lat (przelewy z PL do UK), nie zdarzyło się dotąd, żeby przelew nie doszedł czy doszedł później niż w ciągu godziny (zazwyczaj czas oczekiwania na realizację nie przekracza pół godziny, zależy od pory). Przejrzyste zasady, wielostopniowa weryfikacja kodami weryfikującymi, rzetelna obsługa. Polecam, mi bardzo ułatwia życie!

Antwoord van England.pl
Super firma.od dawna przelewam pieniadze do Polski i nigdy się nie zawiodłam.zawsze szybko i sprawnie.

Antwoord van England.pl
Było by perfekcyjnie gdyby nie trzeba było jeszcze potwierdzać swojej tożsamości i wpisywać kodów weryfikujących a także wysyłania zdjęć z rachunkami za ostatnia trzy miesiące w tej chwili w UK banki nie wysyłają wyciągów z kont a po tylu latach wysyłania mogli byście mieć większe zaufanie do swoich klientów nikt przecież nie wysyła swych ciężko zarobionych pieniędzy bóg wie komu przeważnie rodzinie bynajmniej tak jest w moim przypadku cały czas na jedno i to samo konto

Antwoord van England.pl
Najtaniej i najszybciej. Korzystałam z różnych transferów zanim trafiłam na te stronę. Zaoszczędziłabym dużo więcej wiedząc o tej stronie wcześniej. Przy kwocie przykładowo 1000 funtów płacę o 11 funtów mniej za przekaz na polskie konto niż u konkurencji. Pieniądze po ok pół godziny mam już na polskim koncie. Szczerze polecam. W razie pytań można zadzwonić,
bardzo miła Pani wszystko wyjaśni cierpliwie i rozwieje wątpliwości. Jestem bardzo zadowolona i żałuję że wcześniej nie znalazłam tej strony.

Antwoord van England.pl
Najlepsza strona na wysyłanie pieniędzy z Polski i do Polski z UK, bardzo dobry przelicznik solidnie i szybko😍 Polecam serdecznie 🇬🇧🇵🇱

Antwoord van England.pl
Pieniądze zawsze dochodzą, obsługa klienta ponad standard, szybkość przelewów jakby ze swojego konta na swoje konto w tym samym banku.... prawie :)

Polecam!
Z usług korzystam od 2017. Nigdy nie miałam żadnego problemu z realizacją przelewu. Obsługa również profesjonalna i szybka. Bardzo polecam!

Antwoord van England.pl
Korzystam z usług England.pl od 2016 i jestem bardzo zadowolona zarówno z poziomu obsługi klienta jak i szybkości i jakości usług. Polecam
Witam, jestem klientem England.pl od ponad 8 lat i jestem bardzo zadowolona z obsługi, przelewy są realizowane błyskawicznie, żadnych problemów, polecam serdecznie korzystanie z usług england.pl. Pozdrawiam serdecznie,
Adrianna
Ta firma to krzak. Pozytywne recenzje pisane na zamówienie. W rzeczywistości po wpłacie pieniędzy na ich konto możesz ich nigdy nie odzyskać: bo kto by się sądził o 100 czy tysiąc złotych nie? Po wpłacie pieniędzy na ich konto zaczęli wymagać ode mnie dokumentów bankowych (sic!), dziwnych zgód, i odmówili wykonania operacji czy zwrotu pieniędzy argumentując "względami bezpieczeństwa". Oczywiście są to działania i żądania bezprawne, ale kto im zabroni wymyślania żądań byle tylko nie zwrócić pieniędzy?
Nawet jeśli je uda się odzyskać, są to stracone nerwy, pieniądze i czas.
Z daleka omijać radzę!!!

Antwoord van England.pl
Świetna aplikacja! Przelewy odbywają się szybko i sprawnie. Polecam!!
Bardzo martwiłam się przelewem do UK, m.in. ze względu na dodatkowe opłaty za sam przelew. Na szczęście na portalu england.pl przebiegło wszystko doskonale i zaskakująco tanio. Przelew dotarł po niecałych 20 minutach, więc super :) Polecam gorąco!
Polecam!
Miałam pewne obawy ale wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
Jak zawsze - wszystko nieskazitelnie. A dzisiaj - wybornie szybko. Moja córka na pewno dzisiaj dostanie 100 funtów, bo po stronie England.pl wszystko trwało MNIEJ niż 10 minut.
Brawo!
Korzystałem z England.pl wielokrotnie. Obsługa jest b. sympatyczna i pomocna. Dzisiaj wykonałem przelew do UK o g. 19.45 a na koncie u córki w Londynie przelana kwota pojawiła się po ok. 15 minutach. Firma ma dużo innych zalet i jest b. wiarygodna i przejrzysta. Polecam wszystkim wahającym się kogo użyć do transferu pieniędzy.