Enhörning Pt, Hälsocoach Reviews

4,7

Filip är otroligt engagerad i att hjälpa en nå sina mål! Dessvärre kan han ju dock inte utföra arbetet åt en. Men för allt man själv ger in i samarbetet ger Filip 10 gånger tillbaka! Så endast en själ... Toon meer

Har bara gott att säga om Filip.Har kört 6 månader och hade målsättning att gå ned i vikt och komma igång med träningen vilket tid visat sig vara svårt för mig att få till med familj och krävande skif... Toon meer

Tog hjälp av Filip för att komma igång, lära mig övningar och fixa formen i gymmet. Han identifierade direkt svaga punkter och kom med åtgärder för att fixa dessa. Han har också varit väldigt behjä... Toon meer

Filip är en fantastisk coach som lyssnar på ens behov och anpassar kost och träning efter det. Svarar alltid på alla frågor och förklarar med både text och film. Ville jag byta ut några maträtter så v... Toon meer

1. Personal trainer

En coach som arbetar för att genuint ge dig kunskapen att nå dina mål. Träning, kost, coaching och allt som hör till.

Uitstekend

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En personlig tränare som passade mig…

En personlig tränare som passade mig till 100%!!!

Jag hade en fördom om att gymträning inte passade mig, men kände att om jag ska testa ska jag starta med en PT.

Filip gav mig kunskap om kroppen, muskeluppbyggnad och ett sunt sett att tänka runt kost och träning!!

Idag har jag fastnat för gymträning och känner att jag fick en bra grund att stå på:)

För den som eftersöker en PT som är ödmjuk och jordnära och har en stor kunskap om kroppen, träning och kost har hittat rätt!!!

7 november 2024

Great experience

I've been training with Filip for a half a year, and the experience has been fantastic. The sessions are highly motivating and tailored to my goals, helping me get stronger and more confident each week. I highly recommend Filip for anyone looking to improve their fitness and overall well-being.

1 juli 2024

Rekommenderar!

Jag fick hjälp av Filip som personlig tränare och är supernöjd.
Han var motiverande och anpassade träningen efter mina behov och mål. Rekommenderar starkt!

17 maart 2024

Rekommenderar!

Jag har tränat med Filip några gånger och det var lika kul och lärorikt varje gång. Han tar sig tiden att tydligt förklara och guida. Jag behöver någon som kan anpassade träningen efter mig och min kropp, vilket han gjorde. Det är även tydligt att han bryr sig och är engagerad!

11 juni 2024

10 av 10!

Jag har tränat med Filip 1-2 gånger i veckan sista året och haft en otrolig utveckling. Gått upp 13 kg (vilket definitivt behövdes), blivit starkare, piggare och gått från att ha noll koll på styrketräning till att nu känna mig väldigt trygg och säker. Filip mötte mig precis där jag var, utmanade och pushade mig utan att jag kände mig otrygg och såg till att jag fick en bra förståelse teknik och hur man ska tänka för att få en bra utveckling. Det kändes ganska snart som att man var och tränade med en kompis som förstår precis vad man behöver höra för att våga mer. Jag kan varmt rekommendera Filip till alla som vill ha en riktigt peppade, rolig, utmanande och trygg coach!

14 mei 2024

En PT i högsta klass

Hade noll kunskap om träning innan men Filip var väldigt kunnig, pedagogisk och kunde förklara övningarna på ett sett jag förstod på. Jag kan varmt rekommendera att välja Filip som din nya PT oavsett om du är nybörjare eller inte.

1 mei 2024

Otroligt kunnig och proffsigt

Mitt intresse av gym var minimal men men jag behövde hjälp att komma igång. Glad att jag tog chansen. Otroligt kunnig och proffsig i sitt bemötande. Tar steg för steg och fokuserar på det som man behöver hjälp med. Gav bra tips hur man ska tänka, fick lära mig mycket på så kort tid. Rekommenderar verkligen Filip en riktig stjärna på det han gör ⭐️💪

12 april 2024