Het was een enorm goede ervaring. Ik werd meteen geantwoord toen ik belde en mail communicatie was ook perfect en persoonlijk. Heel vriendelijk, behulpzaam en goed bedrijf. Bestelling goed ingepakt en... Toon meer
Fijne mailwisseling gehad en toen het pakket geleverd werd een lief kaartje met persoonlijk berichtje en alles was zo ingepakt dat het een doos vol cadeautjes voor mezelf was. Super leuk!
Wat een geweldige boekwinkel! Boeken besteld, snel geleverd. Boeken waren verpakt als cadeautje en er zat een handgeschreven kaart bij met een persoonlijke boodschap. Zo ontzettend leuk!
Snel geleverd, goede kwaliteit
Welkom bij Enjoy Books! Onze winkel is gevestigd in Hollum op het mooie waddeneiland Ameland. Enjoy Books is een boekenwinkel met een ruim assortiment boeken. Daarnaast hebben we in ons assortiment onder andere kantoorartikelen, lectuur, wenskaarten en Ameland souvenirs. Uniek is onze Enjoy Ameland kledinglijn, voorzien van ons eigen ontworpen logo! We hebben leuke kraamcadeautjes zoals rompertjes, maar ook houten letters, treinletters, vlagletters en latletters. Met deze letters maak je zelf een prachtig en persoonlijk cadeau! Maar deze letters zijn natuurlijk ook te gebruiken voor een verjaardag, jubileum of de feestdagen. Als u op zoek bent naar een cadeautje voor een kind, dan hebben wij een ruime keuze TOPmodel artikelen. Met trots presenteren we het mooie Wrendale Design, bekend van de dierenillustraties van Hannah Dale. Het ruime assortiment bestaat zoal uit wenskaarten, kalenders, sleutelhangers, drinkflessen en sokken. En natuurlijk verkopen we nog veel meer mooie dingen ben je nieuwsgierig geworden, kom langs in onze winkel of shop online op onze website. Tot ziens bij Enjoy Books en “ENJOY AMELAND
Schoolstraat 2A, 9161 BE, Hollum, Nederland
Zeer behulpzaam in de winkel en deze service gaat online gewoon verder. Top.
Makkelijk om te bestellen, vlotte afhandeling en snel bezorgd met een aardig kaartje erbij! Top!
Hele prettige telefonische hulp gehad bij mijn bestelling.
Het boek wat ik besteld had was er met een paar dagen
Snel bestelt, goed verpakt, vriendelijke contact. We komen we eens terug.
Eenvoudige wijze van bestellen en betalen.
Snelle en prima bezorging.

Antwoord van Enjoy Books
Zeer snelle service, alle items waren netjes ingepakt en beschermd tegen breuk. Vriendelijk contact met een van de medewerkers bij een vraag

Antwoord van Enjoy Books
Goede service en leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling

Antwoord van Enjoy Books
Ik kreeg de bestelling keurig en leuk verpakt binnen met een handgeschreven kaartje erbij. Ik kreeg spontaan een glimlach op mijn gezicht van mijn bestelling. Heel erg leuk gedaan!

Antwoord van Enjoy Books
Makkelijke bestelling, goede communicatie, snelle bezorging en een vriendelijk kaartje erbij.
Mooi product en zorgvuldig verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij. Snel verzonden.
Prachtige collectie.
Een aanrader!
Het is altijd goed en snel geleverd.
Met aandacht ingepakt met een leuk berichtje erbij.