Alles is vlotjes verlopen, werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd zou worden. Mooie scherpe prijs Inclusief verzekering voor weinig. En top de code voor post nl, had ik nog no... Toon meer
Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... Toon meer
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Toon meer
Bestellen ging makkelijk online. Webkeur keurmerk en dat het een Nederlandse leverancier was met veel positieve recensies trok mij snel over de streep. Geen zin in gedoe, zeker niet voor een nieuwe te... Toon meer
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
Liendertseweg 72, 3815BJ, Amersfoort, Nederland
Snel en goede communicatie
Top site

Antwoord van Enjoy2day
Snelle levering. Klantenservice is ook zeer goed.

Antwoord van Enjoy2day
Door op sociaal media te plaatsen zodat het gezien wordt

Antwoord van Enjoy2day
Na contact met de klantenservice, heeft Lisa het een en ander uitgelegd. Daarom wil ik graag mijn review aanpassen. Nogmaals bedankt voor de heldere uitleg en snelle verzending van de Iphone 16 Pro.

Antwoord van Enjoy2day
Een iPhone besteld en volgende dag in huis. Dezelfde iPhone als bij Coolblue of Mediamarkt, alleen 80 euro goedkoper.
Betrouwbare site.

Antwoord van Enjoy2day
Alles was makkelijk te vinden en bestelling was direct ontvangen. Klantenservice was ook goed.

Antwoord van Enjoy2day
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Goed prijs, snelle levering en regelmatig updates mbt je bestelling. Aanrader dus

Antwoord van Enjoy2day
Bij het toevoegen van een steambon kreeg ik te zien dat er 3 euro transactiekosten aanzitten; prima, zij moeten ook geld verdienen. Maar wanneer je verder gaat, krijg je op den duur te zien dat hier nog 6 euro bovenop zit; dit krijg je pas later te zien (tijdens het afrekenen), wat ik niet netjes vind (dat deze 6 euro niet zichtbaar is). Als je hierna nog een bon koopt, zie je deze kosten wél meteen, ik heb gedubbelcheckt of het klopt door een incognito-venster te openen, waarin je alleen de 3 euro weer ziet. Volgens het enjoy2day zelf is dit nodig vanwege de manier waarop je betaalt; maar dit vind ik tijdens het betaalprocess niet duidelijk genoeg.
Daarnaast, het support-team is prima, en VVV bonnen omzetten naar steam-tegoed werkt écht!

Antwoord van Enjoy2day
30-12 een bestelling geplaatst, toen ik mijn product wou verzilveren gaf hij aan dat de code al gebruikt was. Contact opgenomen en ik wacht nog steeds. Ze moesten het navragen bij de leverancier. Intussen is het 07-01 en zit ik nog met lege handen!
Update : ik heb zojuist een nieuwe werkende code ontvangen. Ondanks het lange wachten (ook door de feestdagen) blij met enjoy2day!

Antwoord van Enjoy2day
Snelle levering en communicatie. iPad werkt prima. Blij mee!

Antwoord van Enjoy2day
Ik kende de webwinkel nog niet maar de eerste ervaring was top! Ondanks de drukte van de feestdagen was de ipad de volgende dag binnen. Alles keurig geregeld en de ipad bevalt goed tot nog toe!

Antwoord van Enjoy2day
Alles was duidelijk,code invoeren ging gemakkelijk

Antwoord van Enjoy2day
Netjes de bestelde telefoon geleverd en die was toen het goedkoopst bij Enjoy2day!

Antwoord van Enjoy2day
De licentiecodes voor Microsoft office 365 werden zeer snel doorgestuurd. Het activeren bij Microsoft verliep vlekkeloos.
Ik heb nu in totaal 3 licentiecodes aangeschaft en geactiveerd zonder het minste probleem.
En dan hebben jullie ook nog eens de beste prijs.
Dus een zeer goede prijs, snel geleverd en een correct product.

Antwoord van Enjoy2day
Ik schrijf nooit reviews. Daarbij zeg ik ook altijd dat je nooit een 3 uit 3 kan halen in het eisenpakket 'goed-goedkoop-snel'. Allebei mijn principes zijn vanaf vandaag onderuit geschoffeld. Maar goed, daar kunnen dan wel weer heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Kortom: zeer tevreden met de (in mijn geval complexe) afhandeling en medewerker Lisa!