Alles is vlotjes verlopen, werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd zou worden. Mooie scherpe prijs Inclusief verzekering voor weinig. En top de code voor post nl, had ik nog no... Toon meer
Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... Toon meer
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Toon meer
Bestellen ging makkelijk online. Webkeur keurmerk en dat het een Nederlandse leverancier was met veel positieve recensies trok mij snel over de streep. Geen zin in gedoe, zeker niet voor een nieuwe te... Toon meer
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
Liendertseweg 72, 3815BJ, Amersfoort, Nederland

Antwoord van Enjoy2day
Top, service. Zeer betrouwbaar met, een zeer snelle verzending via de mail.

Antwoord van Enjoy2day
Goede begeleiding bij deze aankoop en het product is OK

Antwoord van Enjoy2day
Product zoals omschreven. Zeer tevreden ermee.

Antwoord van Enjoy2day
Ik vind het een goeie site kwam snel via de e-mail binnen en ben bang dat ik mijn code niet krijg of een foute en dat is ook niet gebeurd ook super fijn dat ze zelf het initiatief nemen om te vragen of alles goed was gegaan jullie krijgen van mij een dikke 10

Antwoord van Enjoy2day
Code werkte goed. Is goedkoper dan sommige sites. Kreeg de code niet meteen maar dat lag aan een storing alen na de chat gebruikt te hebben kreeg ik de code! Personeel was vriendelijk vandaar 4 sterren!

Antwoord van Enjoy2day
Ben tevreden over service Enjoy2day, aankoopproces is makkelijk en snel, kreeg het na betaling direct doorgemaild (ging om licentieverlenging Microsoft pakket), onderaan de mail kun je de betreffende handleiding van jouw product opzoeken en deze hoef je dan maar puntsgewijs te volgen. Ik had een downgrade van mijn product gedaan, dus moest eerst wachten totdat mij oude abonnement was verlopen, maar toen die datum aanbrak was het een fluitje van een cent. En ze hebben bij Enjoy2day een goede prijs, ook niet onbelangrijk in dure tijden.

Antwoord van Enjoy2day
Heb betaald voor een steam cadeaukaart met de vvv bon binnen 1 minuut geleverd top bedrijf

Antwoord van Enjoy2day
Korting op bol.com cadeaubon. Alles duidelijk. Snel. En alles werkte vlot. Meteen gebruikt en werkte.

Antwoord van Enjoy2day
Besteld: Apple TV 4K. Snelle levering en soepele bestel-ervaring. Ook scherpe prijs dus helemaal in orde!!

Antwoord van Enjoy2day
Snelle levering en van tevoren vragen snel beantwoord door Lisa. Toen ik meldde dat er alleen een amerikaanse stekker bij zat heb ik vandaag alweer een wereldstekker opgestuurd gekregen. Top!
Heel tevreden

Antwoord van Enjoy2day
Ik had prongelijk geen huisnummer gegeven.
Helaas kwam ik daar pas twee dagen later achter en toen hadden ze het al opgestuurd.
Zij namen de nieuwe verzendkosten op hun. Zeer tevreden!

Antwoord van Enjoy2day
Goedkoper en sneller dan andere aanbieders. Na betaling binnen 1 minuut al de benodigde gegevens en codes in de mail. Top!

Antwoord van Enjoy2day
Vlotte en snelle service. Direct per email ontvangen.TOP
Altijd goede prijzen te vinden hier voor voucher kaarten!
Altijd direct geleverd in email.
Hier krijg je kortingen dat vind je nergens meer tegenwoordig
Alles ging perfect. Vanaf het bestellen tot leveren. Deze site hou ik in de gaten voor nog meer top aanbiedingen.
Ik zocht sowieso naar een scherpe prijs en doorgaans hoef je dan niet veel te verwachten van de service. Maar tot mijn verbazing werden mij handleidingen aangeboden, overzichtelijke stappenplannen, FAQ's etc..! Het aankoopproces verliep vlot, de licentie werd eigenlijk direct geleverd per e-mail en hoe ik de licentie moest activeren werd ook meteen duidelijk gemaakt. Ik ben dus helemaal gelukkig met het proces en de service.