Enjoythesun Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Van de 10 bestelde lampen waren er 4 stuk. Na contactname heb ik er 1 zelf kunnen repareren doch bleven er 3 kapot. Voor deze 3 heb ik een refund ontvangen. De lichtjes zijn op zich mooi maar de behui... Toon meer

Prima service en garantie. Uit een eerdere bestelling was een lampje te vroeg kapot gegaan. Er werd meteen een prima oplossing aangeboden. Ik heb gekozen voor een kortingscode op een nieuwe bestelling... Toon meer

Mooie lampionnen en ze lijken degelijk. Eigenlijk kun je dat pas na een jaar buiten hangen echt zeggen natuurlijk, maar het ziet er in ieder geval goed uit. Licht uit de lampionnen geeft een fraai sch... Toon meer

1. Lampenwinkel
  2. Tuin

Enjoythesun: Verlicht je tuin, verlicht je leven! Wij zijn dé webshop voor al uw solar tuinverlichting en solar tuindecoratie. Snelle verzending uit eigen voorraad. Op werkdagen voor 21:00 besteld = de volgende werkdag in huis! Klantbeoordeling 9+!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Omschrijvingen op website komen niet overeen met realiteit

Ik deed een grote bestelling omdat de lampen er op de website er heel leuk uit zagen, maar:
- 2 lampen werden beschadigd geleverd, 1 daarvan maakte onderdeel uit van een set van 2 gelijkaardige lampen, waardoor de 2e lamp voor mij nu geen nut meer heeft
- 1 lamp was grijs terwijl op de website stond dat deze zwart was
- De sfeervolle marokkaanse lamp had in werkelijkheid een fel wit licht. Er is enkel een witte spot te zien die zodanig fel is dat de lamp zelf niet meer zichtbaar is, helemaal niet zoals op de foto van de website
- 1 lamp werd geleverd met krassen. Ik ging dit niet vermelden omdat ik de lamp leuk genoeg vond om gewoon te houden, maar gezien de reactie van dit bedrijf wil ik graag volledig zijn.

Mijn man vond de roze lampionnen en de marokkaanse lamp verschrikkelijk en we hebben goed gelachen als ik de foto's van op de website ernaast legde. Dat mijn review niet strookt met de werkelijkheid (zoals hieronder wordt gezegd) klopt dus niet.

Ik mag de lampen enkel retourneren op eigen kosten, wat zeer duur is vanuit België naar Nederland, en wat niet nodig was geweest als ik had ontvangen wat ik bestelde. Dat het bedrijf openstaat voor een andere oplossing - zoals ook hieronder wordt gezegd- klopt evenmin want ik kreeg telkens dezelfde herhaling als antwoord.

Dat ik "overal waar het kan jullie onterecht zwart maak" klopt ook niet, ik heb alleen maar 2 reviews geschreven met niets anders dan onze echte ervaring, om andere mensen hiermee te helpen. De reactie van Enjoythesun is gewoon heel onprofessioneel, verdacht en ongehoord, en bovendien entertainend genoeg voor mij om er nog eens op te reageren.

24 maart 2025

Antwoord van Enjoythesun

Helaas vermeldt mevrouw op meerder fora online deze review die niet strookt met de werkelijkheid. De beschadigde items zijn gelijk terug betaald en het kleurverschil wat mevrouw aangeeft is iets wat wij nooit eerder hebben gehoord en altijd proberen te voorkomen door altijd de professionele foto's van de leverancier te gebruiken. Wij willen altijd graag meedenken voor een geschikte oplossing als klanten een vraag en/of probleem hebben. Enkel overal waar het maar kan ons onterecht zwart maken online is iets wat wij wel erg jammer vinden.

Jammer 1 solar hortensia doet het niet.

Jammer 1 solar hortensia doet het niet.
Teveel rompslomp om terug te sturen.

15 augustus 2024

Antwoord van Enjoythesun

Beste Christian, neem even contact met ons via mail of Whatsapp en we kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen voor u!

Met de zending was mijn aankoop stuk…

Met de zending was mijn aankoop stuk gegaan.Ik kreeg een alternatief aangeboden die ik minder mooi vond de volgende dag had ik mijn geld op mijn rekening staan.Super service.

8 juli 2024

Bedankt voor uw review!

Produkt omschrijving

Slechte omschrijving van de producten, hierdoor een miskoop gedaan!!

5 februari 2024

Antwoord van Enjoythesun

Wat jammer dat u niet tevreden bent over uw aankoop. U kunt altijd voor, tijdens of na uw aankoop contact met ons opnemen als u extra informatie wilt over onze artikelen, wij helpen u dan graag!

De bestelling is weliswaar door de…

De bestelling is weliswaar door de koerier ergens achtergelaten en verdwenen. Contact gezocht met de webshop maar tot op heden geen reactie.

25 januari 2024

Antwoord van Enjoythesun

Excuses voor het ongemak. Wij hebben uw mail wel gelijk beantwoord (wellicht in spambox) en contact opgenomen met GLS hierover, zij stellen hier nu een onderzoek naar in. Zodra wij hier meer over horen van hen hoort u dat gelijk van ons!

Top!

Mooie lampen, precies wat ik zocht voor in mijn tuin! En snel geleverd.

5 december 2023

Dank u wel!

Reviews in alle talen tonen. (34 reviews)