Krijg geen contact met dit bedrijf…
Krijg geen contact met dit bedrijf titel is geld

Antwoord van Epicwebsite
Wij zijn Epicwebsite! Epicwebsite bestaat uit een team van enthousiaste én ervaren developers. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het op maat laten maken van Web & iOS en Android applicaties. Naast een maatwerk service, bieden we je natuurlijk ook kwaliteit en een heldere visie. Deze eigenschappen zijn onmisbaar als je een efficiënte app wilt laten ontwikkelen die zijn doel bereikt. Door onze expertise en knowhow, weten we je altijd te voorzien van een passende oplossing. Ongeacht de applicatie waar je naar op zoek bent.
Mandelaplein 1, 1314 CG, Almere , Nederland
Krijg geen contact met dit bedrijf titel is geld

Antwoord van Epicwebsite
Wat een absolute boeven. Vanaf dag 1 ging het alleen maar over hoe snel de factuur betaald moest worden. Na een jaar kun je niet eens meer bij je eigen site. Nul service deze mensen gaat het puur om het geld.

Antwoord van Epicwebsite
We hebben onze webshop en app bij epicwebsite laten ontwerpen en de resultaten perfect site en hele mooie app!
We zijn klaar voor 2020
Bedankt Natalie en Hossein

Zeker een aanrader!!
Heel prettige samenwerking.

Antwoord van Epicwebsite
Epicwebsite is erg servicegericht. De medewerkers nemen de tijd voor je en luistern naar je vragen of problemen. Ze gaan gelijk aan de slag en zorgen dat je z.s.m bent geholpen. Fijne, betaalbare (!) club

Antwoord van Epicwebsite
Ik heb een schoonheidssalon webshop met een logo bij Epicwebsite laten ontwerpen de resultaten zijn vanzelf sprekend en ben echt heel erg blij met onze nieuwe developer.
Zeker een aanrader
Bedankt!
Nathalie en Hoessein

Antwoord van Epicwebsite
Epicwebsite heeft voor mij een hele mooie wordpress website gemaakt. De service is uitstekend. En als ik iets aangepast wil hebben en ik kom er zelf niet uit dan helpen ze mij met alle plezier.

Antwoord van Epicwebsite
Zeer goede ervaringen met Epicwebsite! Erg blij met onze site die er erg professioneel en mooi uitziet. Alles in nauwe samenwerking met de designer en met goede en duidelijke afspraken. De service ook fantastisch! Geen vraag was te veel of te moeilijk! Zelfs nog een gratis online training gehad van de designer! Bedankt Epic!

Antwoord van Epicwebsite
Uitstekende service . Prettige samenwerking , snel en accuraat. Zeer tevreden!!!!

Super goede service!
Whoop🙌🙌 super goede service! Hele mooie webshop + Andriod en ISO app door hun laten maken. Zeker 5 sterren voor jullie!

Antwoord van Epicwebsite
Vanaf dag één zeer duidelijke en fijne communicatie, kwaliteit dat ze leveren is echt zeer bovenverwachting, en dat allemaal binnen afgesproken datum.

Antwoord van Epicwebsite
De medewerkers van Epicwebsite zijn erg behulpzaam geweest en luisteren erg goed naar wat de klant wilt. Ook geven ze duidelijk aan als iets niet kan, of beter anders kan. Al met al dus een goede webdesigner.