Banner for Epipla1.gr

530
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Περίπου εδώ και μια δεκαετία εμπιστεύομαι την εταιρεία σας στην επίπλωση σπιτιού. Πολύ καλές ποιότητες και 9 χρόνια μετά συνεχίζουν ακάθεκτα έπειτα και από 2 μετακομίσεις. Το προσωπικό ευγενεστατοι... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Satisfied with the service. Good communication, nice staff,, quick responces by phone, email and Viber. Big variety of products for every taste and needs Fair prices, generaly, the quality of the... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Αρνητικά: 1. Παράδοση έλεγε σε 10 εργάσιμες ημέρες και έκανε τις διπλάσιες 2. Το έπιπλο, ως υλικό, είναι μέτριο προς κακό. Φτηνή κατασκευή. 3. Την επόμενη ημέρα που το αγόρασα έπεσε η τιμή του... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Αψογα τα έπιπλα. Άψογη λεπτομερης ενημέρωση από την εταιρεία,πολύ συχνά. Άμεση επικοινωνία για αλλαγή ημερας παραδοσης. Πρώτη φορά παρήγγειλα, κι έπονται κι αλλες. Δεν εμπιστεύομαι... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. E-commerceservice
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Επιλέξτε έπιπλα online με ευκολία στο Epipla1.gr Είμαστε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Από κλασικά έως μοντέρνα στυλ, έχουμε επιλογές για κάθε χώρο - είτε ψάχνετε για έναν άνετο καναπέ, είτε για ένα πρακτικό γραφείο, είτε για μια ντουλάπα για το διάδρομο. Απολαύστε γρήγορη παράδοση, προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών και μια άνετη εμπειρία αγορών. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι των ονείρων σας στο Epipla1.gr

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(530)

426 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ποιότητα σε βάθος χρόνου

Το προσωπικό ευγενεστατοι και εξυπηρετικοί.
Η παράδοση άμεση και χωρίς προβλήματα. Έχω συστήσει το epipla1 σε πολύ κόσμο και επιπλωσα και το σπίτι των γονιών μου. Κορυφαία.

2 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Satisfied with the service.

Satisfied with the service.
Good communication, nice staff,, quick responces by phone, email and Viber.
Big variety of products for every taste and needs
Fair prices, generaly, the quality of the products is rrlrvant to the price, as always...
Occasionaly there's a delay in delivery.

1 september 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Thankyou very much for your kind review! We really glad to hear that you were satisfied with our service, communication, product
variety, and prices. We truly appreciate your feedback regarding delivery times. As our
products are imported from abroad, delivery times can occasionally be affected by factors beyond our control. Nevertheless, we always do our best to ensure your order reaches you as quickly as possible.
We hope to enjoy your new furniture.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service and quality...BUT BUT the color…

Service and quality...BUT BUT the color was not shiny as per the web page shown

30 augustus 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Thank you for your feedback. We are pleased to hear that you were satisfied with our service and the quality of the furniture.

Regarding the color, we would like to kindly clarify that the furniture you ordered does not show any glossy or shiny elements in the product images on our website, nor is a glossy finish mentioned in the color description. Therefore, the item is presented and described as a non-glossy finish.

However, if you notice any difference or issue with the furniture you received compared to the product presented on our website, please do not hesitate to contact us. We are always at your disposal to look into the matter and assist you accordingly through our warranty service.

Thank you for choosing us. We look forward to welcoming you again soon!

Η εταιρεία είναι αξιόπιστη

Η εταιρεία είναι αξιόπιστη, δεν χριαζετε να γράψω τίποτα άλλο .

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τα καλά σας λόγια και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και πάλι!

Σετ επίπλων σαλονιου

Η διαδικασία παραλαβής & η ποιότητα των επίπλων πολύ καλή, ωστόσο ταλαιπωρηθηκαμε πολύ στη συναρμολόγηση γιατί δεν υπήρχε σήμανση ή αρίθμηση των ξύλων & των βιδων. Τελικά απευθυνθηκαμε σε επαγγελματία.

30 augustus 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση και τα θετικά σας σχόλια! Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένος από την ποιότητα των επίπλων και τη διαδικασία παραλαβής. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που αντιμετωπίσατε κατά τη συναρμολόγηση. Για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία, η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας τηλεφωνικά ή μέσω email, ώστε να σας καθοδηγήσουμε όσο μπορούμε. Σε περίπτωση που η συναρμολόγηση απαιτεί περισσότερη εξειδίκευση, η συνδρομή ενός επαγγελματία μπορεί πράγματι να είναι η καλύτερη λύση. Σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση, καθώς μας βοηθά να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία των πελατών μας!

Εξαιρετικό κατάστημα

Ποιοτικά προϊόντα, πολύ καλές τιμές, έχω ήδη παραγγείλει τρεις φορές.

31 augustus 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας! Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές μας. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στην επόμενη παραγγελία σας!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ποιότητα ,υπηρεσία παράδοσης και χρόνος…

Ποιότητα ,υπηρεσία παράδοσης και χρόνος παράδοσης .

Antwoord van Epipla1.gr

Χαιρόμαστε πολύ για τα θετικά σας σχόλια και που μείνατε ικανοποιημένη από όλα τα στάδια της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας και θα είναι χαρά μας να σας δούμε σύντομα ξανά!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Τα έπιπλα είναι υπέροχα,έχουν δική τους…

Τα έπιπλα είναι υπέροχα,έχουν δική τους μεταφορική χωρίς επιβάρυνση και δεν χρειάζεται να ψάχνεις εσύ να βρεις για να σου τα φέρουν , άμεση εξυπηρέτηση.

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα όμορφα λόγια και την εμπιστοσύνη σας! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένη τόσο από την ποιότητα των επίπλων μας όσο και από την άμεση εξυπηρέτηση και τη δωρεάν παράδοση. Θα είναι χαρά μας να μας επιλέξετε σύντομα και πάλι!

Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής

Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, κατανοητές οδηγίες συναρμολόγησης , ασφαλής και σχετικά γρήγορη μεταφορά, στιβαρή κατασκευή. Αν χρειαστώ κάτι σίγουρα θα είναι η πρώτη επιλογή μου.

26 augustus 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα όμορφα λόγια και την εμπιστοσύνη σας!Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος απο την αγορά σας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον!

*** μόνο για το τζάκι

Αρνητικά:
1. Παράδοση έλεγε σε 10 εργάσιμες ημέρες και έκανε τις διπλάσιες
2. Το έπιπλο, ως υλικό, είναι μέτριο προς κακό. Φτηνή κατασκευή.
3. Την επόμενη ημέρα που το αγόρασα έπεσε η τιμή του και δεν μου έκαναν την έκπτωση
Θετικά:
Το τζάκι! Για αυτό το αγόρασα άλλωστε. Δείχνει πολύ όμορφο ειδικά σε κάτι δίχρωμες αποχρώσεις που έχει. Το χειριστήριο βέβαια, είναι εντελώς ψεύτικο και είναι το μοναδικό που μπορεί να αλλάξει το χρώμα της φλόγας. Χειροκίνητα, από το τζάμι, δεν αλλάζει.
Ελπίζω να μην χαλάσει.

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την εμπειρία σας.
Οι τιμές των προϊόντων μας ενδέχεται να αυξομειώνονται ανά διαστήματα, καθώς διαμορφώνονται από το κόστος και την τιμολογιακή πολιτική των προμηθευτών μας στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που η τιμή μειωθεί πριν από την παραλαβή και μας ενημερώσετε εγκαίρως, μπορούμε φυσικά να εξετάσουμε την προσαρμογή της.

Όσον αφορά την παράδοση, η συγκεκριμένη καθυστέρηση επηρεάστηκε από τη χιλιομετρική απόσταση και τη μεταφορική εταιρεία. Σε περίπτωση που ο χρόνος ξεπερνά τον συνήθη, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να το διερευνήσουμε άμεσα με το συνεργαζόμενο πρακτορείο.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την αξιολόγηση και θα χαρούμε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον!

Άψογοι σε όλα

Άψογοι σε όλα ! Συστήνω ανεπιφύλακτα!

26 augustus 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα υπέροχα λόγια!Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Οι οδηγίες της συναρμολογισης ηταν λίαν…

Οι οδηγίες της συναρμολογισης ηταν λίαν επιεικώς απαράδεκτες καθως επισης δεν υπήρχε καμία αρίθμηση στα κομμάτια των 2 συσκευασιών οποτε μονο αν είσαι ο σχεδιαστής του επίπλου ή αν είσαι μέντιουμ θα μπορούσε κάποιος να συναρμολογισει το έπιπλο.. Και το κερασάκι ητσν οτι συγκεκριμένες βίδες που χρειαζοντουσαν για την συναρμολογιση δεν υπήρχαν καθόλου, με αποτέλεσμα να πρέπει να πάω να τις αγοράσω extra μόνος μου...Αφού φυσικά χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες για να καταλάβω τι ακριβώς εχει γίνει και να διαπιστώσω οτι απλα λειπουν 48 ολόκληρες βίδες!!!!! Και το καλύτερο απο ολα ξεκίνησε εξ αρχής, η μεταφορική που ηταν ειχε αναλάβει να μου το στείλει στο σπιτι με κάλεσε τηλεφωνικά και μου είπε ότι επειδή το σπιτι δεν ηταν στο κέντρο της πόλης και δεν ηταν στο κεντρικό το δρόμο έπρεπε να βρω εγω τρόπο να κατέβω να το παραλάβω απο το κοντινότερο σημείο πανω στο κεντρικό δρόμο γιατί λέει δεν το φέρνουν στο σπιτι ενώ εξηγησα τουλάχιστον 4 ΦΟΡΕΣ οτι υπάρχει κανονικότατα πρόσβαση για το φορτηγάκι που έχουν γιατί ούτως η άλλως κανω μετακόμιση και ολα τα πράγματα μου έχουν ερθει κανονικά και με πολυ μεγαλύτερα οχήματα απο το δικό τους!!!!!Και η απάντηση τους ηταν οτι αν θέλω να το παραλάβω απο το κεντρικό το δρόμο διαφορετικά δεν το φέρνουν και θα πρέπει να γινει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ με απίστευτα ειρωνικό τρόπο!!!!ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΉ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ!!!

19 augustus 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για την αναλυτική ενημέρωση. Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που σας προκάλεσε η συγκεκριμένη παραγγελία.
Θα θέλαμε, ωστόσο, να διευκρινίσουμε ότι η παράδοση πραγματοποιείται μέσω εξωτερικού συνεργάτη μεταφορικής εταιρείας. Σε περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την πρόσβαση ή την παράδοση, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, ώστε να το διερευνήσουμε με τη μεταφορική και να προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να μείνει ένα τέτοιο ζήτημα χωρίς τη δική μας παρέμβαση.
Όσον αφορά τις βίδες και τυχόν ελλείψεις εξαρτημάτων, αυτό αποτελεί ζήτημα που καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος. Είμαστε απολύτως διαθέσιμοι να το διευθετήσουμε, είτε με την αποζημίωση για το σχετικό κόστος είτε, εφόσον απαιτείται, με την παραγγελία των απαραίτητων εξαρτημάτων από τον προμηθευτή.
Στόχος μας είναι κάθε πρόβλημα που προκύπτει να αντιμετωπίζεται άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για την περαιτέρω εξυπηρέτησή σας!

Εξαιρετική εμπειρία αγορών

Εξαιρετική εμπειρία αγορών – Πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής!

Ποιότητα & Εμφάνιση: Τα έπιπλα παρέλειψαν ακριβώς όπως φαίνονταν στις φωτογραφίες του site. Για το κόστος τους, η ποιότητα είναι εξαιρετική και ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες.

Παράδοση & Συσκευασία: Η παραγγελία έφτασε στην ώρα της, χωρίς καμία καθυστέρηση. Όλα τα τεμάχια ήταν προσεκτικά συσκευασμένα, χωρίς χτυπήματα ή φθορές.

Συναρμολόγηση: Η διαδικασία ήταν ομαλή, με σαφείς οδηγίες και όλα τα εξαρτήματα στη θέση τους.

VFM επιλογή για όποιον θέλει να εξοπλίσει το σπίτι του οικονομικά και γρήγορα. Θα το προτιμήσω ξανά σίγουρα!

19 augustus 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα λόγια και για τον χρόνο που αφιερώσατε ώστε να μοιραστείτε την εμπειρία σας! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα έπιπλα ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας και μείνατε ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση που προσφέρει το κατάστημα μας σε κάθε σταδιο της παραγγελίας σας.
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Quality versus price is very…

Quality versus price is very disappointing

Antwoord van Epipla1.gr

Thank you for your feedback regarding your purchase from our online store. Your opinion means a lot to us, and we work hard to ensure the satisfaction of all customers who choose to buy furniture from us.

We are sorry that the quality of the furniture didn’t meet your expectations. It would be very helpful if you could provide additional details and photos regarding the poor quality you mentioned. This will allow us to look into the matter further with the supplier. Our team will contact you soon to assist you!

Καλή εμπειρία αγοράς

καλή εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση

11 augustus 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη αξιολόγηση! Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και την ταχύτητα παράδοσης. Τα θετικα σας λογια μας δίνουν μεγάλη χαρά και μας παρακινούν να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Telephone communication was rude and…

Telephone communication was rude and there was no flexibility whatsoever.

Antwoord van Epipla1.gr

Λυπούμαστε που η επικοινωνία σας μαζί μας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μας δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ήταν αυτό που σας δυσαρέστησε, καθώς τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εξυπηρέτησή μας, να αποφύγουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον και να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.