1. Wijngroothandel en -importeur
  2. Wijnhandel

Na een onvergetelijke huwelijksreis naar Rhodos ontdekten mijn vrouw en ik een bijzondere Griekse mousserende wijn die ons direct betoverde. Omdat deze unieke wijn destijds niet in Nederland beschikbaar was, namen we een doos mee naar huis. In oktober 2024 besloten we deze uitzonderlijke wijn zelf naar Nederland te halen, zodat andere wijnliefhebbers in Nederland, België en Luxemburg ook van deze bijzondere smaak kunnen genieten. Wij hopen dat deze wijn ook voor jou een onvergetelijke indruk zal maken. Welkom in een wereld van unieke smaken!

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Dat word genieten

Op vakantie in Kreta een heerlijke wijn geserveerd gekregen van het wijnhuis Domaine D. Migas. Uiteraard direct gaan zoeken naar waar ik deze heerlijke wijn kon kopen voor thuis, dus zodoende kwam ik bij Eradus terecht. Makkelijk te bestellen, snel geleverd (inclusief een goede wijnopener). Dus nu heerlijk genieten van een heerlijke wijn.

30 juli 2025

Beste Stijn,

Wat ontzettend leuk om te horen dat je tijdens je vakantie op Kreta kennis hebt gemaakt met de wijnen van Domaine D. Migas en dat je ze vervolgens bij ons hebt weten te vinden! Precies dát soort ontdekkingen willen wij toegankelijk maken voor wijnliefhebbers zoals jij.

Dank je wel voor je mooie woorden over onze service en levering. We wensen je heel veel genietmomenten toe met deze heerlijke wijn. Yamas! 🍷

Hartelijke groet, Eradus Wijnimport

Eindelijk een wijn waar ik geen…

Eindelijk een wijn waar ik geen hoofdpijn van krijg!! Smaakt heerlijk, een genot om te drinken

17 april 2025

Hallo Michael,
Bedankt voor de review en het compliment! Goed om te horen dat jij van onze wijnen geen hoofdpijn krijgt, dat betekend dat de kwaliteit uitstekend is.

Goede wijnen & Snelle Verzending

Zoals beloofd op de website werd mijn bestelling dezelfde dag verzonden!

De wijn flessen waren goed verpakt en het allerbelangrijkste, de wijnen waren super lekker.

Zeker een aanrader!

7 april 2025

Hallo Beau,
Bedankt voor de review en nog meer voor het compliment! Wij zijn ook erg trots op de kwaliteit van onze wijnen!
Hartelijke groet, Eradus Wijnimport

Snelle levering. Binnen 1 dag in huis zoals het hoort.

28 maart 2025

Hallo Sicco,
Bedankt voor jouw review! Daar doen we altijd ons uiterste best voor. Hartelijke groet, Eradus Wijnimport