Banner for Erdem Hospital

Erdem Hospital Reviews

1.643

4,4

Ik heb in april 2024 een haartransplantatie bij deze organisatie laten uitvoeren en ben zeer ontevreden over zowel het resultaat als de nazorg. Tijdens de behandeling gaf ik al aan dat de... Toon meer

Net terug van een totale gezichtsbehandeling. Netjes opgevangen bij aankomst. Het ziekenhuis is netjes schoon en de verpleegsters en dokteren super aardig en duidelijk. Goede uitleg. Dank dokter Oguz... Toon meer

Mijn vriendin verbleef in dit ziekenhuis voor een maagverkleining, en we zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste moment werden we warm en hartelijk ontvangen. Vooral Emine Ze... Toon meer

Ik wist niet goed wat te verwachten maar ik ben zeer tevreden en onder de indruk van de professionele aanpak. Alles zorgvuldig en super verzorgd geregeld vanaf moment van aankomst tot en met de afrei... Toon meer

1. Ziekenhuis
  2. Tandartspraktijk
  3. Haartransplantatiekliniek
  4. Medisch centrum
  5. Kliniek voor plastische chirurgie
  6. Centrum voor gewichtsbeheersing

Erdem Hospital is a multi-specialty hospital group headquartered in Istanbul, Türkiye, serving patients for over 38 years with a care-first approach. Our experienced medical teams provide a wide range of treatments most commonly plastic surgery, bariatric surgery, dental treatments, and hair transplantation supported by modern facilities, clinical protocols, and coordinated patient services. What makes us different is how we combine medical expertise with end-to-end patient support. From the first online consultation to the day you return home, our international patient team helps with planning, clear communication, and continuity of care. We offer multilingual assistance, transparent pre-op guidance, and structured post-treatment follow-up to help patients feel informed and supported at every step. We operate under the regulations and oversight of the Turkish Ministry of Health, and we continuously work to improve patient experience, safety, and service quality. We support international arrivals with optional airport transfers and accommodation coordination. You can reach us via phone, email, website contact form, and WhatsApp. Follow our social channels to see patient stories, updates, and health information.

Houd rekening met het volgende

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 41% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

(1.643)

328 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Erdem Hospital beste keus!

Zeker een aanrader!
Zo’n lieve mensen die je heel goed helpen en dag en nacht voor je klaar staan.
Alles mag en kan je vragen en alles wat tip top geregeld!

31 augustus 2023

Mijn naam is Ronald Vervuurt en heb een…

Mijn naam is Ronald Vervuurt en heb een vakantie geboekt naar istanbull om implantaten te laten zetten de reden was dat Nederland mijn tandarts veel te veel vragen voor de behandeling van implantantaten en zirkonium kronen. Op internet ben ik bij Erdem Polikliniek Istanbull uitgekomen redelijk goedkoop en kwalitatief nog beter dan de nerlandse implantaat en kronen.

Ik raad iedereen aan als je tenminste 4 of 5 kiezen mist om implantaten bij deze polikliniek uittevoeren zeer gedreven en bekwaamd kliniek alles zit inbegrepen transfer van hotel naar kliniek 5 sterren antwell zeer luxe hotel voor de eerste keer 4 dagen verblijf en 2 de keer 6 dagen verblijf.

De implantoloog en de tandarts waren heel vriendelijk, de assistenten waren behulpzaam, ik raad iedereen aan deze professionele artsen die hun vak als geen ander kennen. Ik ben zeeer tevreden over de resultaat van nieuwe zirkonium kronen kan weer lachen normaal kauwen, ik geef ze 10 punten

Ik heb 4 implantaten laten zetten en 4 zirkonium kronen mijn ervaring met alle medewerkers waren behulpzaam en vooral zelda mijn Nederlandse vertolker waren vriendelijk en vooral een goed luisterend oor.

Ik raad echt iedereen aan geweldig ik heb geen andere woorden

3 mei 2023

Terug uit Turkije en zeer tevreden

Terug uit Turkije en wat een ontzettend goede clinic.. geweldig personeel en kundige artsen. Ik kan voor degene die overwegen hier voor een behandeling naar toe te willen alleen maar zeggen, twijfel niet. Het is 100 % betrouwbaar.
Wat ook heel fijn is dat je altijd alles kan bespreken met een Nederlandse als er wat onduidelijkheid is.

1 september 2023

Lieve artsen

Lieve artsen, verpleegkundigen, gastvrouwen en Selda van het Erdem ziekenhuis. Wat een onvergetelijke en liefdevolle ervaring hebben jullie mij gegeven! Ik ben afgereisd naar Istanbul voor een haartransplantatie. Na enige tijd zoeken op internet ben ik terecht gekomen bij het Erdem ziekenhuis in Istanbul. Met wat simpele vragen die via de site gesteld werden, werd ik benaderd door Selda (persoonlijk medisch adviseur) deze bijzonder lieve dame in kwestie vroeg mij al na een kort gesprek of ik haar wat foto’s van mijn haarlijn wilde toesturen zodat zij dit kon terugkoppelen naar de betreffende arts. Hier kreeg ik erg snel respons op met een prijsofferte. Deze prijs is erg toegankelijk ook voor de mensen die een wens zoals ik hebben om toch deze droom te kunnen verwezenlijken. Erg snel hebben wij een afspraak ingepland voor de behandeling en 2 maanden later werd ik al geholpen. Met Selda heb ik mijn wensen besproken en zij heeft alles tot in de puntjes voor mijn bezoek geregeld. Bij aankomst op het vliegveld stond er per direct een vip transfer voor mij klaar die mij naar het hotel heeft gebracht (die tevens door Selda en het Erdem ziekenhuis voor mij is geregeld) de dag van de behandeling werd ik met zoveel liefde, warmte en passie opgevangen in het Erdem ziekenhuis. Van Selda die ook mijn tolk was tot aan de dames die hosten werd ik haast hand in hand door de procedure geholpen. Het liefdevolle moment dat ik tijdens mijn behandeling (die overigens totaal geen pijn deed) ik in slaap viel en vroeg om een deken deze heel lief over mij heen werd gedaan raakte mij enorm. Er is geen moment geweest dat er niet aan mij werd gevraagd of het goed ging en of ik iets nodig had. De dag na de behandeling moest ik terug komen voor mijn eerste hair wash. Ook dit werd met passie en volledige hygiëne gedaan. Alles was zo enorm steriel en ik werd met een overdosis aan informatie en nabehandeling pakket terug gebracht naar mijn hotel. De dag van vertrek werd ik zoals afgesproken op het afgesproken tijdstip weer teruggebracht naar het vliegveld en eindigde mijn reis in Istanbul. Ik wil het complete Erdem team vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor al jullie goede zorgen, jullie betrokkenheid en jullie warme persoonlijkheden. Niet alleen dat jullie een geweldig resultaat hebben geleverd maar ook dat jullie mijn leven hebben veranderd. Selda, jou wil ik in het bijzonder bedanken voor deze geweldige ervaring. Ik zou 100% iedereen die deze stap wil zetten jou aanraden want je bent een geweldige gastvrouw met het hart op de juiste plek en je verstaat je vak! Ik hoop jullie in de toekomst weer te mogen zien met een volle bos haar!

Heel erg veel liefs,
Jullie Hollandse gast Jessey! ✨🙏

28 november 2022
Reviews in alle talen tonen. (1.643 reviews)