eRecepta info Reviews 115

4,3

Miałem pilny przypadek,silny ból zęba. Termin wizyty u dentysty za 2 tygodnie, a jest weekend i wszystko pozamykane. Najbliższa placówka w szpitalu w Łodzi lub Warszawie. Otrzymałem rzetelną i szybką... Toon meer

Receptę otrzymałem stosunkowo szybko. Co prawda była z błędem ale reklamacja bardzo szybko została rozpatrzona i poprawioną otrzymałem w przeciągu kilku minut. Szczerze polecam e-receptę. Bardzo przyd... Toon meer

Szybko konkretny kontakt lekarzem.A przede wszystkim nikt nie oszukuje pobierając pieniądze ,wykonuje usługę. Chyba są nieliczni w środ ofert, którzy nie okradają bo, dla mnie wpłata pieniędzy wiąże... Toon meer

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nie Polecam

Dałem się złapać , chciałem tylko zwolnienie L4 wypisałem formularz zapłaciłem 79,99zł a tu jakiś lekarz Szymon podsyła linka na który nie można wejść. Później zauważyłem że już usługa zakończona. Z żadnym lekarzem nie rozmawiałem, tylko pobrali opłate ,a teraz niby proponują zwrot kosztów z potrąceniem za tą poradę której nie było. Zobaczymy co z tego wyjdzie , NIE POLECAM ZA KOMPLIKACJE I ZMARNOWANY CZAS.
UWAGA erecepta.info.pl UWAGA

7 juni 2026

Nie polecam

Nie polecam. Zostałem wprowadzony w błąd podczas konsultacji lekarskiej- otrzymałem informację, że w sprawie zwolnienia lekarskiego mam zadzwonić pod konkretny numer telefonu. Po wykonaniu telefonu działała jedynie automatyczna sekretarka, a infolinia całkowicie zignorowała fakt, że takie informacje zostały mi wcześniej przekazane przez lekarza.

Zamiast wyjaśnić sytuację, otrzymałem jedynie odpowiedź, że mam wykupić kolejną płatną konsultację. Brak profesjonalnego podejścia do pacjenta, brak weryfikacji rozmowy i przerzucanie odpowiedzialności na klienta. Cały proces wygląda jak nastawiony wyłącznie na pobieranie kolejnych opłat.

9 mei 2026

Polecam

Bardzo wygodna forma uzyskania recepty, konsultacja przeprowadzona rzetelnie, sprawnie. Śmiało mogę polecić. Dodatkowo można uzyskać zniżkę na kolejne zamówienie lub poradę.

20 februari 2026