Destijds een set GR20 gravelwielen gekocht. Ofschoon er velglint op gemonteerd had moeten zitten voor tubeless, was dit niet het geval. Velglint is na reclamatie wel toegestuurd. Binnen een paar maand... Toon meer

Het bedrijf staat volledig achter haar product door de garantie te verlengen naar levenslang op fabricage fouten. Dan ben je mijns inziens overtuigd van de kwaliteit van je product. Na het ontdekk... Toon meer

1. Fietsaccessoirewinkel

Ere Research develops performance bicycle parts for top level road racers and enthusiasst gravel riders. Proud partner of permance sports teams. Find your next upgrade for this cycling season on our website. Ere research is known for innovations such as the Gravel bar cover and the Comfort Trigger on our saddles.

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Kosteloze oplossing geboden

Ik heb ooit de eerste generatie velgen gekocht en toe de thru axle laten vervangen voor een Quick Release. echter op mijn huidige fiets moest ik weer terug naar Thru Axle. ik had geen conversion kit en hij was ook niet meer beschikbaar. Gelukkig hebben ze mij bij ERE heel goed kunnen helpen door kosteloos een Youngtimer Kit kunnen sturen waardoor ik de velgen alsnog kan gebruiken.

Echt een top service!

18 maart 2026

Goede service. Had tweedehands fiets gekocht met Ere wielen nu bleek dat de body niet goed was. Ze hebben dit probleem netjes opgelost en gratis service beurt gegeven.

27 januari 2026

Top bedrijf ze helpen je goed

Top bedrijf ze helpen je goed. Gaan serieus goed met klanten om. Kunnen veel bedrijven van leren. En daarbij krijg je topkwaliteit wielen voor een mooie prijs

7 februari 2025
Logo ere research

Antwoord van ere research

Hallo Samuel, dank voor je review!

Ere research Tenaci GX 23

Informatie gevraagd en super snel gekregen.
(8 speed op Tanaci GX 23 kon volgens een ander bedrijf niet).
Daarna besteld

26 september 2025
Logo ere research

Antwoord van ere research

Dank voor uw review!

Top bedrijf en dito service.

Na het ontdekken van wat materiaal fouten heb ik contact opgenomen en werd mij direct medegedeeld dat het onder garantie zou worden opgelost.
Na twee dagen had ik mijn vervangende wielen al binnen en kon deze tegen meerprijs zelfs upgraden naar een duurdere versie.
Op vragen werd direct gereageerd.

7 oktober 2025

Als eigenaar van een set Tenaci GX23…

Als eigenaar van een set Tenaci GX23 die helaas sneuvelde, met argwaan gebruik gemaakt van de levenslange garantie. Waar dit normaal een lang proces is, staat ERE Research achter hun producten. Communicatie met de service-afdeling verliep zeer vlot. Resultaat binnen een dag een nieuwe en véél betere wielset, namelijk de carbon GT25 variant in huis. Dit is service zoals je dat nog zelden tegenkomt en waar de grote merken wat van kunnen leren!

21 mei 2025

Echt echt top service

Echt echt top service
mooie kwaliteit wielen Normaal gesproken kost een wiel set met carbon spaken echt over de € 2000. Nu bij ere gewoon voor € 1700 en ook nog eens een draag gewicht van 130 kg dus je hoeft niet bang te zijn dat ze een keer dubbel klappen topkwaliteit voor een topprijs

En super snel in huis waneer mn tijdrit fiets er komt zal ik weet een besteling plaatsen 👍🏼

21 mei 2025

Crash replacement ERE

Mijn ERE wielen werden beschadigd bij een crash, waarbij de carbon door prikt werd. ERE kwam zijn crash replacement policy na en bouwde het wiel terug op met nieuwe velg gebruik makend van de bestaande spaken, hub, ... Top service

12 mei 2025

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop, ik kijk ernaar uit om ze te gebruiken. Enige wat wat jammer was is dat in eerste instantie de verkeerde wielset opgestuurd was, dit is gelukkig netjes en snel opgelost!

23 april 2025