Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sist jag var på långflygning fick jag så fruktansvärt ont i svanskotan. Har spinal stenos bör tilläggas. Så jag köpte den för förhoppningsvis bättre komfort vid flygresor. Flög till Mallorca tor i s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu har jag inte köpt en sittdyna, utan en ryggdunk, den stödjer upp mig rätt så bra, får de till att jag lägger den rätt bakom mig, nu i sommar när jag kommer att göra längre bilresor så ska jag ta d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oseriöst företag! Sittkudden var av dålig kvalitet och gick sönder efter några få veckor. De undanhåller information om retur, återbetalning, tillverkning och var deras produkter egentligen kommer... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har haft besvär med ryggen många år. Har provat allt. Sen hittade jag Ergo Sitt kudde på en anos. Bestälde en och hoppsan jag började sänna att den påverkar positivt på ryggen. Nu har jag haft kud... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Kantoorbenodigdhedenwinkel
  5. Kantoorbenodigdheden groothandelaar
  6. Kliniek voor pijnbestrijding

Geschreven door het bedrijf

ErgoSitt är nästa generations ergonomiska hjälpmedel och framtiden inom sittkomfort. Våra produkter bygger på den banbrytande teknologin Hyperskum som aktivt avlastar trycket på svanskota, ländrygg och nacke istället för att bara dämpa det tillfälligt. ErgoSitt har utsetts till bäst i test i ett oberoende test utfört av Hälsa och Hjälpmedel där vår sittkudde jämfördes med sex av Sveriges mest sålda modeller och presterade bäst av alla. Våra produkter har redan hjälpt över tiotusen kunder i hela Sverige att minska smärta förbättra hållningen och få en mer bekväm vardag. Kunder lyfter särskilt fram den effektiva tryckavlastningen enkelheten i att använda kudden både hemma på kontoret och i bilen. ErgoSitt är valet för dig som vill kombinera medicinsk funktion med vardagskomfort och uppleva skillnaden direkt.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Finns för 200kr på Temu

Finns för 200kr på Temu. Sök runt o köp ej av denna dropshippern.

25 augustus 2025

Hej Apple man,

Vi kan tyvärr inte hitta någon beställning från dig hos ErgoSitt och har därför bett Trustpilot om dina orderuppgifter för att kunna verifiera ditt omdöme. Våra produkter säljs endast via vår officiella butik och omfattas alltid av garanti och svensk kundservice 💙

Tim – ErgoSitt

Bästa någonsin.

Absolut bästa köpet jag någonsin gjort, räddade hela min semester. Jag behövde mitt paket akut då jag hade blivit opererad akut så tog jag bara kontakt med kundtjänst för att se om dom kunde hjälpa mig och gud vilken fantastiskt underbar hjälp jag fick. Har aldrig varit med om sån service någonsin. T som hjälpte mig ska verkligen ha ett stort tack för all hjälp och verkligen såg till så att jag kunde åka på bilsemester med familjen, hade inte ont överhuvudtaget då jag slapp ha ett tryck på svanskotan så utan Ergositt hade jag aldrig kunnat åka med familjen. Så all heder till T, min räddare i nöden.

18 juli 2025

Hej ZS,

Stort tack för att du delade din upplevelse 💙 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig i tid till semestern och att ErgoSitt gjorde skillnad för dig under resan. Dina ord betyder väldigt mycket för oss, och jag tar personligen med mig värmen i ditt omdöme.

Bästa hälsningar,
Tim – ErgoSitt

Beställde en rosa sittkudde

Beställde en rosa sittkudde, det kom en blek hudfärgad sladdrig kudde.
När jag upplyste dem om min besvikelse över färg och kvalitet så fick jag till svar att det berodde på kameran?
Jag ville då byta till en svart kudde men var då tvungen att betala frakten.
Falsk marknadsföring och en mycket dålig attityd från kundtjänst

22 augustus 2025

Hej Eva,

Tack för att du delar din upplevelse, även om det gör ont att höra att du inte är nöjd. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig både trygga och glada med sina köp.

Vi förstår att färgen på kudden inte motsvarade din förväntan. Skillnader i ljus och skärmvisning kan påverka upplevelsen, men det är vårt ansvar att du som kund känner dig nöjd i slutändan.

Därför vill vi gärna göra ett undantag för dig och ordna ett kostnadsfritt byte till den svarta kudden, så att du får den variant du önskar utan extra kostnad. Jag kommer kontakta dig direkt för att lösa detta på smidigaste sätt.

Tack för att du tog dig tid att skriva, det hjälper oss att bli bättre 💙

Tim
ErgoSitt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Att hållningen blir bättre vilket gör underverk för mig

Jag fick bättre hållning och den var väldigt skön att sitta på, speciellt i bilen under längre resor. Har i princip blivit av med smärtan i rumpa och övre delen av lårens baksida.

17 augustus 2025

Antwoord van ErgoSitt

Tack Monika, att bli av med smärtan i vardagen är precis vad vi hoppas på — roligt att den gör nytta både hemma och i bilen!

Klas

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sittkudden kom från Kina

Sittkudden jag beställde kom från Kina dubbelvikt, inpackad i en grå påse utan någon produktbeskrivning eller retursedel. Leveranstiden var också lång. Sittkudden som sådan är en vanlig sittkudde, inte värd sitt pris.

15 augustus 2025

Hej Maj,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat och att förpackningen inte upplevdes som den borde. 💙

Våra produkter utvecklas och designas här i Sverige i nära samarbete med experter inom ergonomi. För att kunna erbjuda hög kvalitet till rätt pris arbetar vi även med internationella produktionspartners som är specialiserade på just ergonomiskt minnesskum.

Dina synpunkter på förpackningen tar vi vidare i vårt kvalitetsarbete, vi vill att både produkt och presentation ska leva upp till förväntningarna.

Om du vill får du gärna höra av dig till oss på info@ergositt.se, så hjälper vi dig vidare direkt.

Emma – ErgoSitt Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan rekommendera Ergo-sitts "dynor".

Jag har använt ErgoSitts "dynor" under några månader nu... sittkudden och ländryggskudden.
De tillsammans avlastar höfterna och stödjer fint i ländryggen. Mycket nöjd!
Fin kontakt med företaget som jag upplever som väldigt seriöst.

13 augustus 2025

Hej Lena,
Stort tack för din fina recension! 💙 Det gläder oss verkligen att höra att både sittkudden och ländryggskudden ger dig det stöd du behöver.

Extra roligt att du också upplever kontakten med oss som seriös, det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka när du vill, och tack för att du är en del av ErgoFamiljen!

Bengt – ErgoSitt Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det känns som jag fått tillbaka…

Det känns som jag fått tillbaka friheten att resa och att njuta utan att kroppen sätter stopp.☺️

11 augustus 2025

Antwoord van ErgoSitt

Tack Isabelle, vilket fint sätt att beskriva det — friheten att resa utan att kroppen sätter stopp, det är precis vad vi vill ge!

Äntligen supernöjd!!

Äntligen supernöjd!!! Jag köpte eran kudde inför en 200 mil lång bilresa och mina höfter och ben skulle ALDRIG ha klarat av den om jag inte haft sittkudden!
Nu tror ni att jag är en bluff, men så är det verkligen inte! Jag är skeptisk som attan annars, men nu är jag imponerad! Den är lagom hög oxå och inte för "bullig" så att säga utan man sitter verkligen bekvämt så bekvämt!
Iallafall i bilsätet, för där har jag bara provat den 🤘😍 Så tack, Ergositt 😉

22 juli 2025

Antwoord van ErgoSitt

Tack Lilli, 200 mil — det är ett riktigt stresstest och kudden klarade det med glans! Roligt att du blev en troende 🤘

Bästa ländryggsstödet

Bästa ländryggsstödet jag någonsin använt! Den avancerade designen på den här produkten är värd krona

25 juni 2025

Antwoord van ErgoSitt

Tack Julian, "värd varje krona" — det är det bästa betyget vi kan få!

Klas

Supernöjd

Supernöjd, utan sittkudden hade jag inte orkat med hela resan till Thailand.

12 april 2025

Antwoord van ErgoSitt

Tack Maria, Thailand-resan utan sittkudden — det hade nog inte blivit lika roligt! Kul att den följde med på äventyret!

Ländrygg

ErgoSitt har verkligen förbättrat min ländrygg, jätte bekväm produkt och fantastisk kundservice

16 februari 2025

Perfekt produkt

Jag köpte ErgoPaketet och har testat detta i ungefär en månads tid nu.
Jag sitter mycket på jobbet och har alltid haft problem med ryggont och ont i nacken, detta släpper nu mer o mer för varje dag.
Jag rekommenderar denna produkt till alla som sitter ner mycket och får känningar i ryggen och i nacken.

9 januari 2025

Bästa produkten

Denna kudde är verkligen värd en recension. Den är mycket bra och vältänkt gjort. Löser problemet med ryggont. Svårare än så är de inte.

8 december 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.