Herman Miller stoel besteld
Mooie Herman Miller stoel besteld voor een goede prijs. Levering was volgens afspraak. Helemaal tevreden.

Antwoord van Ergoweb
Ergoweb is al negen jaar online specialist in kantoorergonomie. Ons doel: op een snelle, leuke en gemakkelijke manier gezonde en ergonomische werkplekken creëren. In ons brede assortiment vind je altijd het product dat het beste past bij jouw situatie. Wij dragen graag een steentje bij aan jouw werkplezier. Daarom werken wij met de kernwaarden Fun, Fast en Easy.
Rooilijn 3c, 9231 DZ, Surhuisterveen, Nederland

Antwoord van Ergoweb
ik ben tevreden ondanks er de 1e keer wel een verkeerd bureau is geleverd. ook bleek deze zelf al kapot in de doos afgeleverd te zijn. Service mocht hem wel gebruiken totdat hij werd omgeruild. Gisteren mijn juiste bureau ontvangen en netjes neergezet.

Antwoord van Ergoweb
Ik heb de Roller Mouse Pro3 gekocht i.v.m.klachten van een frozen shoulder. De muis was snel geleverd en ik ben er ontzettend blij mee vanaf het eerste moment. Ik kan mijn werk weer prima uitvoeren, ondanks de bewegingsbeperktheid van mijn arm. Na 2 dagen proberen me ook gelijk weer helemaal beter gemeld. Echt een aanrader!

Antwoord van Ergoweb
16/11 besteld. 3 dagen later met klantendienst gestuurd. Geen track and trace ontvangen. Kreeg doodleuk het antwoord “ Je bestelling zal begin volgende week opgestuurd worden.”
22 november zou het pakket dus ten vroegste bij hun vertrekken. Wat een belabberde leveringstermijnen.

Antwoord van Ergoweb
Het product voldoet aan de verwachting. Jammer dat de belofte van levering 3-5 werkdagen niet wordt nagekomen, zonder hiervoor excuses aan te bieden. Levering vond uiteindelijk pas na 3 weken plaats.

Antwoord van Ergoweb
Prima product, een verwarmde bureaubladonderlegger. Erg tevreden over. Handig met aan- en uitknopje, soms wordt de mat wel even wat te warm. Groot genoeg voor toetsenbord en muis. Heb echt het idee dat mijn zenuwklachten stuk minder zijn wanneer mijn handen en onderarmen niet zo koud zijn!

Antwoord van Ergoweb
Refurbished bureaustoel besteld. Zit goed en ziet er netjes uit. Keurig in plastic hoes bezorgd. Alleen zou het fijn zijn geweest om vooraf duidelijker informatie te krijgen over de leverdatum (3 weken) en dat de stoel door een ander bedrijf dan Ergoweb wordt geleverd dat ook geen track & trace aanbiedt.

Antwoord van Ergoweb
Een tweede leven product (HAG bureaustoel) ontvangen via 'Opnieuw'; volledig naar wens en uitstekend gerefurbished!!

Antwoord van Ergoweb
Mooie en kwalitatief goede kruk. Zit prima. Ik werk thuis en zit er 9 uur per dag op. Op een bureaustoel krijg ik rugklachten. Sinds ik deze kruk heb, krijg ik geen rugklachten meer. Op het werk had/heb ik dezelfde kruk.

Antwoord van Ergoweb
Na bestellen, bleek het product niet voorradig! Dat werd netjes gemeld, en men krijgt de keuze om de order te cancelen! Heb ik niet gedaan, en wacht gewoon op het product... Tja wat weten we ook alweer over logistieke koppelingen met de webshop! De klant verwacht eigenlijk een accurate voorraad indicatie bij bestellen, niet achteraf dat is een beetje "mosterd na de maaltijd" en niet meer anno 2021, we zijn verwend ik geef het toe...

Antwoord van Ergoweb
Snel, makkelijk en klantvriendelijk. Dus zeker een online shop waar je met plezier iets koopt.

Antwoord van Ergoweb
Uitstekende klantenservice! Ik heb meerdere bureaustoelen kunnen uitproberen en Ergoweb heeft zelfs meegedacht aan een passende bureaustoel.