Oplichters!
Afgelopen zondag contact opgenomen via Elektricienerkend.nl vanwege een uitgevallen groep in de meterkast, veroorzaakt door kortsluiting in de garage. Na 1,5 uur kwam er een meneer opdagen die een extra groep heeft geplaatst en een aardlekschakelaar heeft vervangen. Ook zou hij het stopcontact in de garage waar de kortsluiting was ontstaan tijdelijk afsluiten in afwachting van een monteur die nog contact op zou nemen. Deze meneer was namelijk zogenaamd alleen voor 'spoedgevallen'.
Toen het tijd was om te betalen volgde eerst een onzinverhaal over PIN-uitval, vervolgens volgde via de telefoon een betaalverzoek van bijna 1.300 euro. Totaal verbouwereerd betaald (dom dom), de nota zou nog volgen via de mail. Uiteraard nooit ontvangen. Omdat het me niet lekker zat telefonisch contact opgenomen met het bedrijf. Eerst werd tijdens het gesprek de verbinding verbroken, bij hernieuwde pogingen was het nummer niet meer in gebruik. Mijn nummer dus geblokkeerd. Even later de hele procedure herhaald met de telefoon van mijn wederhelft: zelfde verhaal.
De volgende dag een echte installateur laten komen die een zeer gevaarlijke situatie constateerde door o.a. het gebruik van draden met een te laag wattage, verkeerd aangesloten groepen, loshangende aardedraden etc. Allemaal veroorzaakt door de zogenaamde monteur van Elektricien Erkend. Ook maar eens samen in de garage gekeken, waar het stopcontact helemaal niet was afgekoppeld maar waar de draden gewoon los hingen terwijl de stroom weer was aangesloten. Kinderen hadden wel een schok kunnen krijgen. Ook aangifte gedaan bij de politie (onder de categorie vernieling), die mij het advies gaf om de activiteiten van het bedrijf online aan de kaak te stellen. Dus bij deze een heldhaftige poging.
Lang verhaal kort: doe GEEN zaken met Elektricien Erkend! Ze herstellen geen problemen maar veroorzaken ze wel. En daar laten ze je ook nog eens flink voor betalen.