4,3

Uitstekend

Absoluut proberen

Absoluut proberen, je merkt het verschil snel!
Ik gebruik nu al ruim 10 maanden de gezichts­olie en balsem van Erutan en ben er heel erg tevreden over! De olie voelt rijk, voedend en trekt snel in, deze gebruik ik voor de nacht.
De balsem gebruik ik als dagcrème, en zelfs rond mijn ogen. Mijn huid glanst en is zichtbaar rustiger, gladder en zachter.

Ik vind de geur van geranium persoonlijk niet heel lekker en Marleen heeft voor mij een balsem en olie met lavendel ontwikkeld! Wat ook nog eens een kalmerende werking heeft, heerlijk voor het slapen gaan! Kortom ik ben fan Marleen
Echt een aanrader voor wie van pure, natuurlijke verzorging houdt!

26 november 2024

Antwoord van Erutanbydonk

Beste Balsem pedicure, hartelijk dank voor je reactie. Ik sta open voor suggesties en ik ben blij dat ik aan jou wens kon voldoen. De gezichtsolie met Lavendel geur zal ik op termijn in ons assortiment opnemen.
Erutanbydonk

Super fijne natuurlijke balsem die de…

Super fijne natuurlijke balsem die de huid diep voedt en verzorgt. Ik gebruik het zelf voor mijn gezicht en hals, maar ook als ik last heb van droge benen en armen. Het is niet vergelijkbaar met een creme die je koopt in een drogist! Je hebt maar een klein beetje nodig dus een potje gaat lang mee. Mijn broertje werkt op de bouw en heeft altijd kapotte/droge handen. Hij zei eerst dat geen creme hier tegen hielp. Ik zei dat hij Erutan balsem eens moest proberen. Hij gebruikt dit nu ook en zijn handen zien er weer verzorgd en netjes uit. Wij zijn fan! Ik bestel zeker opnieuw als mijn balsem en olie op zijn :)

30 juni 2025

Beste Emma,
Hartelijk dank voor je reactie fijn dat de gezichtsbalsem ook zo goed helpt op andere plaatsen van je lichaam en ik heb al eerder vernomen dat het ook goed helpt tegen ruwe handen. Goed te horen dat je broertje er zo veel baat bij heeft.

Fijn product.

Fijn product.
Ik gebruik nu ruim een maand de balsem voor mijn gezicht en ben er helemaal weg van. Ik gebruik het als basis/primer vóór het aanbrengen van mijn foundation en mijn huid ziet er gezond en gevoed uit en mijn make-up zit perfect. Bedankt Erutan

25 februari 2025

Beste Jopado,

Fijn dat de Erutan gezichtsbalsem je bevalt. Goed om te horen dat de gezichtsbalsem dusdanig goed intrekt zodat je je make-up kan op doen.

Erutanbydonk

De balsem van erutan is de eerste echte…

De balsem van erutan is de eerste echte oplossing voor de kloven in mijn duimen: Werkt super!

Johan van der Zande

23 december 2024

Beste Johan,

De Erutan gezichtsbalsem is in de eerste plaats gemaakt voor je gezicht hals en decolleté. Maar super om te horen dat het je ook van die vervelende kloven afhelpt!

Erutanbydonk

Dé plek voor hoogwaardige huidverzorging.

Erutan by Donk is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige anti-rimpelcrèmes en andere huidverzorgingsproducten. De website biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring, met duidelijke productomschrijvingen en waardevolle informatie over hoe de producten bijdragen aan een gezonde, stralende huid.

Wat Erutan echt bijzonder maakt, is de focus op kwaliteit en effectiviteit. De crèmes voelen luxueus aan en bevatten ingrediënten die zichtbaar resultaat leveren. Daarnaast straalt de zorg en toewijding waarmee de producten worden ontwikkeld van de hele website af. Het voelt alsof je niet alleen producten koopt, maar ook een stukje persoonlijke aandacht en expertise.

De snelle levering en uitstekende klantenservice maken het plaatje compleet. Voor iedereen die op zoek is naar de perfecte huidverzorgingsoplossing, is Erutan by Donk dé bestemming. Mijn huid heeft nog nooit zo fris en jong aangevoeld!

15 november 2024

Antwoord van Erutanbydonk

Beste consumer 2, goed om te horen dat de balsem bevalt en dat onze website duidelijk is. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk de producten aan de klanten te leveren. Helaas lukt het niet altijd dit door de drukte in bepaalde periodes bij de postbezorgers.

Heerlijke producten

Snelle levering, uitgebreide uitleg en achtergrondinformatie over de heerlijke, natuurlijke producten. Voelt fijn aan op de huid die er een stuk steviger en stralender van lijkt te zijn geworden! Ben echt een fan van de producten!!

24 oktober 2024