Noch bestelling, noch retourbedrag ontvangen ondanks meerdere contactmomenten
In 2021 eerder bij deze winkel een bestelling gedaan en toen een positieve ervaring gehad: het bestelde kledingstuk was binnen afgesproken levertijd bezorgd, kloppend wat betreft de gewenste aanpassingen en ik was hier erg tevreden over.
Helaas nu in 2024 een hele andere ervaring. In april een bestelling geplaatst voor drie kledingstukken, waarna ik niets meer vernam. Na twee maanden per mail contact opgenomen waarna aangegeven werd dat er leveringsproblemen met de stoffen waren, maar ze verwachtten dat dit zich binnen enkele weken zou oplossen. Echter bleef het in de weken hierna weer stil en toen ik in augustus weer mailcontact opnam om te vragen naar de verwachte levertijd, werd aangegeven dat dit onbekend was en gevraagd of ik een refund wilde. Hierop aangegeven dat dit dan inderdaad mijn wens was, waarna teruggemaild werd dat ik dit dan binnen enkele weken zou ontvangen.
Ondertussen echter nog steeds niets ontvangen, ondanks twee e-mails in oktober en november, waar ook geen reactie meer op is gegeven.
Al met al gewoon heel erg jammer en zonde van het geld, zou eShakti dus nu absoluut afraden...