Lees wat reviewers zeggen
Jag beställde ett par superfina skor som tyvärr var för små/ smala. Snabb leverans, god kommunikation från företaget. Då jag tyvärr fick returnera så gick det mycket snabbt för Eskor att bekräfta och... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag beställde två par skor från eskor, tyvärr så stämde inte storleks tabellen på det ena paret och jag gjorde då en retur och beställde ett nytt par i en mindre storlek. Allt gick utan klander och d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Snabb o smidig leverans o de skor vi köpte stämde väl överens men vår förväntan. Tyvärr var vi tvungna att reklamera o en ersättningsvara ej möjlig. Trygg o säker retur o återkoppling från Anna... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Eskor.se är en webbutik med skor och accessoarer. Vi har över 500 varumärken och 50 000 skor och väskor. Vi har förtroende de störstas förtroende: Tommy Hilfiger, Guess, Carinii, Liu Jo, Calvin Klein, Furla, Ecco, Clarks, Geox och många fler.
Contactgegevens
Zweden
- info@eskor.se
- eskor.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Sulan lossnade, kundservice svarar ej
Köpte ett par skor i december. Höll i 3 månader, hela sulan lossnade.
Kundservice svarar inte på mejl och när man ringer telefonnumret finns inte de..
Jag beställde ett par skor och använde…
Jag beställde ett par skor och använde dem några månader innan båda sulorna gick sönder så både skorna läckte in. Jag kontaktade då e-skor via mail och fick till svar att reklamationen gått igenom och att jag skulle få pengarna tillbaka. Nu har jag väntat i drygt en månad utan att få några pengar tillbaka. Nu får jag inte heller svar när jag mailat dem.
VARNING!
VARNING för detta företag!
Jag köpte skor för flera månader sen, de passade inte så jag skickade dom tillbaka. Efter LÅNG tid (flera veckor) skrev de till mig att jag kunde få tillbaka 10% av de 2400kr jag lagt på skorna för att de var använda, det är ett skämt men slutar inte där. Jag bad om att isåfall få skorna tillbaka så får jag sälja dom själv, men dom är inte använda! Omöjligt eftersom de är fel storlek dessutom. Dom ska skicka tillbaka skorna och nu är vi snart uppe i 2 månader sen det meddelandet och skorna syns inte, har kontaktat dom flera gånger och dom säger att skorna skickas från Polen så det är därför. När jag köpte tog det inte så lång tid att få dom och jag köper ofta saker från Polen och det är inte sant att det tar så lång tid.
Köp inte från detta företag om det är så att ni är osäker på storlek eller något annat som gör att ni behöver returnera, jag har alltså betalat 2400kr för ett par skor jag inte ser röken av.

Bara bra
Handlat två gånger härifrån, kanske tre... Brett utbud, bra priser och snabb leverans!

Sämsta kundservice
Sämsta kundservice. Förstår inte vad man säger , är inte ett dugg behjälpliga
Man beställer ett par skor till ett pris, behöver man ändra storlek kan du inte skicka tillbaka skorna och få en mindre storlek utan måste göra en helt ny beställning och då helt plötsligt till ett större pris . Under all kritik

Bra utbud
Bra utbud. Fick göra en retur på 2 av skorna då passformen inte passade. Ger 5 stjärnor, skulle det bli strul med returen som en del skriver här så lär jag justera betyget, men än så länge har jag inte stött på några problem.

Oseriösa
Gjorde en retur för länge sedan och har skrivit till dom men returen blir aldrig registrerad och de svarar inte på mejl. Rekommenderar INTE att köpa därifrån

Antwoord van eskor.se
Skickade in en reklamation för 5 veckor…
Skickade in en reklamation för 5 veckor sedan, där jag fått ett flertal mail som säger olika saker. I första mailet stod det att det godkänt reklamationen, men att de ej hade en ny sko att skicka. Nästa mail att jag ska skicka mitt kontonummer för att få pengarna tillbaka, och i tredje mailet att de avslagit min reklamation, och att jag orsakat skadan själv. Jag blir arg och ringer kundtjänst, och de säger att jag ska bortse från det senaste mailet och att de ska återbetala pengarna skyndsamt. Ännu inga pengar tillbaka trots jag ringt flertal gånger. Aldrig mera att jag handlar där igen/En mycket besviken kund

Antwoord van eskor.se
Var ärliga mot era kunder
Var ärliga mot era kunder. Hållit på i flera veckor och dividerat med er om en order jag inte fått. Nu ger jag upp. Orkar inte längre TYVÄRR.
ALDRIG MER eskor.se😡

Fick fel skostorlek
Fick fel skostorlek, mindre än det jag beställde. Returnerade direkt och enligt postnord har skorna kommit fram i Malmö 8 dagar sen, men jag får ingen bekräftelse av eskor. Skriver med kundtjänst, där en "Anna" robot svarar men till ingen hjälp. Anna säger att hon ska skriva/maila tillbaka vilket det inte händer.
Att köpa här är något jag inte rekommenderar.
Jag skulle har gått på alla problem folk skriver om eskor.
Jag har handlat via Klarna och betalning kommer jag att blocka.
Att ha dålig service suger.

Antwoord van eskor.se
Går knappt att göra returer så köp rätt…
Går knappt att göra returer så köp rätt vara från början.

Scam
What a total SCAM. Ordered crampons - Grivel RAG10.NCE.F - and paid over 100 Euro. They sent me another, cheaper - Grivel Explorer - worth 30 Euro. Also, they were the wrong size so I can't use them even if i wanted to.

Ganska fräck företag
Ganska fräck företag, beställde jack & jones stövlar. På deras sida stod priset 1260kr men när paketet kom så hängde på ena skon en etikett med prislappen på 999kr och på skolådan står också 999kr men på fakturan 1260kr. Skickat mail men NADA respons. Sånt här är nästan ett bedrägeri. Ska så klart returnera skorna och aldrig mer handla där.

Antwoord van eskor.se
Mycket pålitligt företag med stort och originellt utbud.
Har handlat mycket på Eskor genom åren, även långt innan de fick Klarna. De har alltid varit otroligt tillmötesgående och pålitliga och aldrig haft problem med returer eller att få pengar tillbaks. Dock brukade det ta ett par veckor innan de hanterat returen och man fick sina pengar åter. Tycker de har ett otroligt stort och originellt sortiment. Man hittar udda coola skor som inte finns på andra sajter. Mycket italienskt och till bra priser. Enda negativa har varit att de vanliga storlekarna går fort och att de sällan kommer in igen när de väl tagit slut. Har inget mer än gott att säga och ska handla där igen i veckan. Extra plus för trevlig personal som alltid återkopplar.

Köpte ett par tofflor scholl
Köpte ett par tofflor scholl
Det skulle vara skinn
Men det sk skinnet sprack överallt på skorna!!
Tvivlar på att de var äkta!
Minus från mig

Tydlig kommunikation
Tydlig kommunikation. Snabb leverans. Det enda som inte var ok var att frakten "flashade" förbi när man betalade. Borde vara tydligt innan, för då hade jag köpt fler skor.

Antwoord van eskor.se
Skorna kom rätt så snabbt
Skorna kom rätt så snabbt , förpackningen var lite trasig men
skorna var helt ok , i den ena kartongen låg varje sko
för sej i en påse . Väldigt väl packade .

Bara positivt för mig!!
Var lite orolig över betyget men fantastiskt bra och snabbt!!

Antwoord van eskor.se
Lätt att beställa och hyfsat snabb leverans
Hitta de skor vi letade efter. Enkelt att beställa. Leveransen kom i tid och uppdateringar skickades. Jag hade ingen kontakt med deras kundtjänst då jag inte behövde ngn hjälp. Men min leverans gick bra.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.