Horrible! Dont order from them. Total scam! I booked a flight for a cetain date. I got confirmation thatthe booking went through from eskytravel. Rhen morw than a month later theywrote they neede to... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid nemt og hurtigt og vigtigste billigt fly jeg finder hos eskytravel. Anbefaler hjerteligt til alle. 🙏🏿❤️ Jeg brugte i sæsonens travleste tid hver gang billige flybilletter dukker op kun via... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bookingbekræftelsesnummer 5904829202. Jeg vil have mine flybilletter! Først blev min booking bekræftet. Så bad jeg om en opdatering, og fik en betalingsbekræftelse, hvor der blev lovet, at billet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er gået nemt at bestille og betale for en billet ved at følge RyanAir´s hjemmeside og ekspederet af eSkytravel. Jeg fandt den afgang der passer mig, og priserne på baggage , skat ,forsikring m.m.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alle billige og almindelige flyselskaber samlet på ét sted. Certificeret partner hos IATA. Find uopdagede steder med os!
Polen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Eskytravel
Havde booket en rejse fra Rumænien til Danmark og blev forhindret. Men jeg havde jo heldigvisbetalt forsikring, men når jeg klikker på linket i mailen sker der intet.
Der står ellers jeg er berettiget til refusion.
Har faktisk prøvet det samme for mange år siden og samme selskab.. men det havde jeg uheldigvis glemt til denne gang.
Hold jer langt væk fra dette selskab.
Jeg opdaterer lige her. De har jo svaret at de ville hjælpe på ovenstående link. Dette link fører ikke til esky i danmark, og så kan det jo være lige meget.

Antwoord van Eskytravel
Havde lavet en rejseforsikring med fleksibel mulighed for at flytte dato for fly.
Bliver ringet op af en medarbejder som guider mig igennem til at booke nyt fly, men skal så betale fuld pris for billetten.
Efterfølgende tager jeg kontakt til dem igen og henviser til forsikringen og en anden laver ny booking gratis som der står i rejseforsikringen, men de fraskriver sig nu alt ansvar fra medarbejderens fejl og vil ikke hjælpe med refundering.
Dårlig service og behandling af en uvidende medarbejder!
Margaret, jeg har allerede tjekket min e-mail og i skriver igen at i ikke kan hjælpe! I fraskriver jer at hjælpe på trods af det er en medarbejder fra jer som ringer mig op!

Antwoord van Eskytravel
Bookede en flyrejse til London via eskytravel.dk. Betalte også for en forsikring, så man kunne aflyse rejsen. Da jeg så ville benytte mig af den mulighed fik jeg at vide, at da min flyrejse var med Ryan Air, så kunne jeg ikke afbestille. Hvorfor i alverden så prakke mig en afbestillingsforsikring på??? Da vi fik vores boarding pass, så var min mand og jeg placeret i hver sin ende af flyet. Det lykkedes os på udturen at få Ryan Air til at ændre vores pladser, så vi kunne sidde sammen. Desværre lykkedes det ikke til hjemrejsen, hvor vi igen ikke var placeret sammen. Det var meget stressende, da jeg lider af flyskræk. Når man bestiller en rejse sammen, så vil de fleste nok også gerne sidde sammen. Helt unødvendig stress.

Antwoord van Eskytravel
Købt billet gennem Eskytravel. Faktisk en ok flyrejse, med god forplejning og serivce. MEN - vi havde booket - og betalt for bedre benplads fra Istanbul til Phuket, og retur. Den ene vej var fint, men på hjemrejsen, havde de flyttet os til almindelig plads. Vi klagede allerede i Isanbul, og Turkish accepterede vores klage, og bekræftede en refund.
Herfra er vi blevet kastet rundt, til alle mulige "kundeservice". Blev bedt om at henvende os personligt til deres nærmeste kontor: Billund (som er lukket), København som ligger 370 km væk. Vi har skrevet og talt med utallige "service-medarbejdere", både hos Eskytravel og Turkish Airlines, de henviuser blot til hinanden. Så det virker helt umuligt, selvom en helt simpel bankoverførsel ville løse problemet.

Antwoord van Eskytravel
Vi har købt fly tur retur hos esky og endvidere betalt DDK 292 for et stk ekstra håndbagage og modtaget bekræftelse herpå per email
men ved gaten opkræver Norweigian yderligere DDK 325 - helt uacceptabelt.
Norweigian oplyser endda, at det oplever de hele tiden???
Vi bruger aldrig Esky igen
Bookingnr 8029783768

Antwoord van Eskytravel
Vi har bestilt en billet men ikke modtaget den på mail og kan ikke søge den frem derudover er der ingen tlf nr at finde nogen steder så umuligt at komme i kontakt med dem
Det er uacceptabelt at det skal være så svært at få fat i sin billet

Antwoord van Eskytravel
Bestille en flyvebillet med fri ændringsforsikring. Da jeg skulle ændre billetten skulle jeg betale for en nye billet alligevel. Bestille direkte hos flyselskaber meget bedre og mere pålidelig

Antwoord van Eskytravel
Det var nemt, overskueligt og brugervenligt at foretage de bestillinger vi havde behov for.

Antwoord van Eskytravel
Hurtigt og enkelt. Alt vedr. bagage, forsikringer m.v. samlet et sted. (lidt problemer med at få betalingen igennem, men pyt det gik også)

Antwoord van Eskytravel
Jeg glemte at tilføj ekstra bagage.
Jeg ringet til dem dagen efter og fik hurtig hjulpet.

Antwoord van Eskytravel
Skulle processen igennem 3 x før booking blev accepteret - meddelte "ingen ledige pladser" første 2 x, trods den stod ledig på hjemmesiden!

Antwoord van Eskytravel
Det eneste dårlige var ventetiden. Booking afventer forstod jeg ikke. Alle andre it-bookinger sker øjeblikkeligt. Måske skulle I forklare, hvorfor man skal vente. Nu er billetterne kommet og alt er OK.

Antwoord van Eskytravel
Supper godt oplevelse Eskytravel hjælper reigtige godt