Trap niet in hun mooie praatjes van esmartnederland bv!
Trap niet in hun mooie praatjes!!! Ze zijn alleen bereikbaar als zaken willen doen en daarna niet meer!
Ze werken met valse namen en maken valse beloftes!
Liegen over de salderingsregeling en beloven je gouden bergen met een dynamisch contract ivm zonnepanelen en afschaffing salderingsregeling.
Ondertussen van 68,- euro stroom per maand na gemiddeld 400,- per maand gegaan, zit nu nog op 150,- terwijl ik veel meer terug lever.
Toen ik hierover belde met ene Harvey Vermeer, (in het contract staat zijn echt naam ene Achmed Amir nog wat) zei nog in begin maart dat ik straks in de zomer met mooi wel weer 400,- per maand terug kreeg.
Staat zelfs zwart op wit in de mail die ik van hem kreeg.
Maar ik betaal gemiddeld 25 cent per KWh terwijl ik maar 3 cent ontvang, dus dat gaat nooit lukken tenzij ik 40.000 kWh per maand kan gaan leveren.
Contract is aangegaan 20 januari 2026 en zit inmiddels al aan 1.300,- aan stroomrekeningen, dat is 5x meer dan mijn oude contract! En het jaar is nog maar net begonnen.
Heb ze nu tig keer gebeld en tig keer een mail gestuurd met een vraag om een oplossing, desnoods direct terug naar me oude leverancier, maar tot op heden blijft het doodstil.
Als ik bel krijg ik steevast een bandje dat door de drukte kunnen ze niet opnemen en als ik het bandje dan later inspreek bellen ze ook niet terug.
Zo klaar met esmartnederland.nl 😤