Super aardige, goede en snelle klantenservice! Mij tot 2 keer toe heel goed en adequaat geholpen! Heel veel dank!
Designed in Antwerp. Going off-piste since 1999. Essentiel Antwerp is an ode to play. A celebration of exquisite eccentricity. A study of proportion, print and color.
België
- essentiel-antwerp.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super aardige, goede en snelle klantenservice!
Van een merk als Essentiel Antwerp verwacht ik meer!
Dure broek gekocht die na één wasbeurt (volgens voorschrift) zulke wasstrepen vertoonde dat de broek ondraagbaar was. Teruggegaan naar de winkel waar ze met me eens waren dat dit niet in orde was. Foto’s verstuurd naar hoofdkantoor en terugkoppeling gekregen dat niet aan product kon liggen. Vervolgens telefoontjes en meerdere e-mails gewijd aan bewijzen incl meer foto’s dat de broek na één wasbeurt en nog nooit gedragen dusdanig beschadigd is dat de broek ondraagbaar is. Eerst werd me een korting van 10% aangeboden. En bij de volgende mail €50 met daarbij letterlijk de reactie: de door u vastgestelde schade maakt de broek niet ondraagbaar! Het gaat mij niet om het bedrag of een vergoeding maar om de manier waarop klanten, die een melding doen van een beschadigd product, behandeld worden. Van een premium merk verwacht ik meer.
Wij komen regelmatig in deze winkel in…
Wij komen regelmatig in deze winkel in Batavia Stad en worden altijd heel fijn geholpen door Nejy. Ze voelt precies aan wat je als klant prettig vindt. Als we advies of hulp nodig hebben, staat ze meteen voor ons klaar met deskundig en vriendelijk advies. Maar als we liever zelf rustig willen rondkijken of kleding willen passen, geeft ze ons daar alle ruimte voor. Dat waarderen wij enorm, omdat ze absoluut niet opdringerig is. Dankzij haar fijne service komen we met veel plezier steeds weer terug. Bedankt, Nejy!
Dikke pluim 👍
Beste,
Ik ben zaterdag langs geweest in de Outlet van EA in Antwerpen.
Een dikke pluim wil ik geven voor zowel Zoë als Astrid (flexijob) omdat niks hen teveel is/was! Er was zooveel wat ik wou passen, niet altijd meteen in mijn maat maar was voor beiden helemaal geen probleem om een groter of kleiner maatje in de stock te gaan zoeken.
Heb toch wel enige tijd bezig geweest met passen maar uiteindelijk wel met 2 ensembels en 1 apart truitje naar huis gegaan (5 stuks).
Ik voelde mij vooral op mijn gemakske bij Zoë en Astrid (kunnen veel verkoopsters wat van leren 😞) waardoor ik op n rustige manier kon passen. Ze gaven ook advies indien gewenst 👍.
Beiden zijn heel vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Het was aangenaam shoppen bij deze mensen van EA.
DIKKE PLUIM 👍👍👍👍👍👍 dus voor Zoë en Astrid.
Idem voor Tessa welke met vakantie was maar in de loop van het jaar ook steeds supervriendelijk en behulpzaam is.
Lieve groetjes,
Linsey De Wilde 😘🥰
Super leuke kleding
Super leuke kleding, en van goede kwaliteit. Klantenservice is helaas niet heel meegaand.
Aanrader!
Bij de winkel in bataviastad super fijn geholpen! Nejy heeft alle moeite gedaan om tot een perfect outfit te komen.. volgende maand kom ik zeker terug!
Leuk om te shoppen
Een zeer leuke bestelling
Ik heb recent een aankoop gedaan bij de essentiel antwerp outlet in Bataviastad en ben super tevreden hierover. De verkoopsters waren ontzettend lief en hebben me van op afstand erg fijn geholpen met een online bestelling. Ik heb zelden zo’n goede service en aangenaam contact gehad als deze. Een zeer leuke ervaring dit!!
Leuke winkel met verschrikkelijk personeel
Leuke winkel met mooie kleding. Maar dit personeel: werkelijk walgelijk. Te arrogant voor woorden. Zijn hun klanten blijkbaar liever kwijt dan rijk en alle vragen zijn “teveel”. Verschrikkelijke types. Heb er geen andere woorden voor. Deze winkel slaan wij voortaan graag over.
Slechte kwaliteit borduursel op de…
Slechte kwaliteit borduursel op de sweaters van Essentiel-Antwerp. De parels komen los en vallen er zomaar af. Voor een sweater van 265€ zou dit toch een betere kwaliteit mogen zijn. Ik heb beide kleuren, de roze en de blauwe en van beide is het borduursel van ondermaatse kwaliteit!
Klantonvriendelijke houding en weigering om wettelijke verplichtingen na te komen
Ik heb in mei 2025 bij Essent Antwerp in het Outlet Roermond een rok gekocht die na slechts enkele uren dragen al duidelijke gebruikssporen vertoonde. Toen ik de rok terugbracht, werd het gebrek weliswaar erkend, maar mij werd alleen een cadeaubon aangeboden in plaats van restitutie. Herstel bleek niet mogelijk en in overleg met de medewerker werd ook vervanging als niet-zinvol beoordeeld, aangezien hetzelfde gebrek zich opnieuw zou voordoen bij dit model.Ondanks dat vervanging of herstel niet mogelijk waren, werd mij dus mijn wettelijke recht op terugbetaling (zoals bepaald in artikel 7:21 BW) ontzegd.
Tot mijn verbazing heeft de winkel later ook nog beweerd dat ik zou hebben gekozen voor een cadeaubon in plaats van andere opties, terwijl ik deze duidelijk onder voorbehoud heb aangenomen en heb aangegeven de zaak verder te willen aankaarten. Ik voel mij daardoor niet serieus genomen en mijn integriteit is in twijfel getrokken.
Zeer teleurstellende ervaring, zowel in de afhandeling als in de communicatie achteraf. Geen service of klantgerichtheid die je verwacht van een winkel met zulke prijskaartjes. Ik kom hier helaas niet meer terug.
Met een defecte broche terug geweest…
Met een defecte broche terug geweest naar de winkel. Ik kon mijn bon niet vinden maar via mijn bankafschrift kon de bedrijfsleider(dame met donker haar) in Bataviastad de betaling toch terug vinden. Deze dame heeft veel moeite gedaan om mij te helpen. Ik heb een kadobon gekregen voor het verschuldigde bedrag. Top geholpen.
Ik koop daar regelmatig
Ik koop daar regelmatig, kwaliteitsprodukten maar niet beetje duur toch.
slecht behandeld geweest in de winkel…
slecht behandeld geweest in de winkel te knokke ( driehoeksplein, geen service. niemand stond boven in de winkel voor onthaal. 15min zonder enige hallo, door een gekleurde dame in kwestie, de blonde dame beneden aan kassa gaf wel een glimlach maar ook niet spontaan
hadden kleedje niet meer in mijn maat, niets anders aanbeloven ben dan maar in mijn eigen stad in leuven gaan winkelen. kom hier nooit meer
Al jaren mijn happy therapie
Al jaren mijn happy therapie! Ik word gewoon gelukkig van hun vrolijke collecties, voor eender welk event je iets nodig hebt, kwalitatief en mooie combinaties met een knipoog. De winkel in Ukkel is nu mijn favoriet, maar in Knokke, Leuven en Nieuwpoort zijn ze ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Red de planeet en spek Essentieel
Voor iedereen die wilt meehelpen aan de planeet, geen kleding terug sturen want met de zogenaamde voucher kan je op de site Essentieel Antwerpen niet bijleggen voor een nieuw kledingstuk . Blijkbaar moet je aanduiden op de site voor welke afdeling (dacht 1 bedrijf:( ) Niemand die het ziet, dus automatisch voor 2de handse kleding. Ze kunnen hier niets aan doen , handig als iedereen zijn gebruikte kleding naar Essentieel sturen daar verdienen ze dus dik aan , voucher niet geldig dus volledige verkoop van jouw kleding in hun pocket!!!!!!!!!!Nice
Bestelling zonder uitleg geannuleerd
Blouse besteld en met iDeal afgerekend op re-essentiel. Kreeg enkele dagen later bericht dat de bestelling was geannuleerd. Klantenservice gemaild en opheldering gevraagd, geen antwoord gekregen. Nog in afwachting van mijn geld. Erg teleurstellend
Actie wordt niet toegepast en niet rechtgezet. Géén klantenservice.
Bij ontvangst van een 'last call' actie email voor gratis leveringskosten (twv 7.50 €) ga ik ervan uit dat deze ook effectief wordt toegepast. De klantendienst blijft stug zeggen dat het systeem faalt en een rechtzetting niet mogelijk is? Een voor de hand liggende oplossing is de leveringskosten gewoon vergoeden zoals beloofd in de actie. Dat Essentiel Antwerp moeilijk doet over zo'n klein bedrag waar je als klant recht op hebt (dit voor een merk dat de wind al een tijd in de zeilen heeft (met een 2,5 miljoen euro nettowinst). Van consistentie en eerlijkheid is hier geen sprake. Als jarenlange trouwe klant is dit een zeer teleurstellende ervaring.
Veel te duur voor wat het is
Veel te duur voor wat het is
Kwaliteit staat helemaal niet in verhouding tot de prijs die je ervoor moet betalen
Van de iets luxere brands in België
Van de iets luxere brands in België, is dit het meest slechte bedrijf wat je maar kan bedenken.
Ik had voor kerst een pet (€60) cadeau gekregen. Deze had ik meegenomen op vakantie naar Tanzania, mensen die daar geweest zijn weten hoe stoffig het is. De pet was daardoor een beetje vies geworden. Maar na 2 dagen een paar uurtjes de pet gedragen te hebben begon de pet te scheuren op de klep. Ik heb hier een foto van gemaakt en naar de klanten service van Essentiel gestuurd. Pas na een week en nog een keer vragen of mijn e-mail was ontvangen kreeg ik een reactie terug. Doordat de pet zo vies was, werd mijn klacht niet in behandeling genomen.
Een lang verhaal kort te maken, omdat een pet vies is, vind Essentiel Antwerp dat de klacht niet in behandeling genomen hoeft te worden. Terwijl zelfs op de foto’s duidelijk is dat de kwaliteit gewoon extreem slecht is. Een pet Van €60 die kapot gaat door het extreem dunne laagje gelijmde katoen.
Ik heb ontzettend veel kleding,tassen en accessoires van essentiel, de kwaliteit is oké. Maar zeker de hoge prijs niet waard. En de customer service maakt de klantbeleving voor mij compleet. Wat een waardeloos bedrijf.
Overigens draag ik veel petten en die zijn nog nooit kapot gegaan
Ook had ik 2 andere petten mee op vakantie, nog veel viezer doordat zij niet kapot gingen 😄