Een 100% tevreden klant
Nu ruim een maand geleden, ben ik met mijn spiksplinternieuwe zirkonium (all on six) gebit terug gevlogen naar thuis in Meppel.
De behandelingen in de Estevia Kliniek en dan met name tandarts Huseyin AY en persoonlijk begeleider Ercu, waren werkelijk fantastisch! Vooraf en tijdens de behandeling, werd alles heel duidelijk uitgelegd.
Natuurlijk is er na het trekken van alle tanden en kiezen geringe pijn, maar met de meegegeven pijnstillers was dit prima te doen. Wel zag mijn gezicht na het trekken eruit alsof ik een bokswedstrijd had gehad, maar na een paar dagen trekt dit ook weer snel weg. 👊
Heb nog niet eerder zo een perfecionistisch manier van behandelen meegemaakt. Wanneer ik dacht dat het proefgebit prima paste en er ook goed uitzag, vond Huseyin het nog lang niet perfect en volgde er opnieuw een scan, metingen overleggen met het laboratorium. Ditalles zorgde ervoor, dat mijn vertrouwen in deze arts alleen maar toenam. Het resultaat mag ik gerust fantastisch noemen. Deze behandeling, de hoogwaardige kwaliteit van gebruikte materialen en de persoonlijke begeleiding door Ercu, had in Nederland een vermogen gekost. Ik kan niet anders dan de Estevia kliniek aan iedereen aanraden. Niet alleen vanwege de prijzen, maar zeker om hun streven naar perfectie in hun behandelingen.