1. Elektrogroothandelaar

ESTG – Leading in Positive Energy ESTG is een toonaangevende Europese distributeur van duurzame energieproducten voor installatie-professionals. We leveren meer dan 3.000 producten van 50+ A-merken, waaronder zonnepanelen, omvormers, batterijen, EV-laders, montagesystemen en smart-energy oplossingen. Dankzij ons Europese logistieke netwerk bieden wij snelle levering, hoge beschikbaarheid en directe online toegang tot actuele prijzen en voorraad. Waarom professionals voor ESTG kiezen: Groot en actueel assortiment zonne-energie, batterij- en EV-oplossingen Snelle en betrouwbare levering in heel Europa Hoge voorraadbeschikbaarheid Transparante prijzen Exclusief voor installatieprofessionals 24/7 online bestelgemak en gratis account Onze missie is om professionals te ondersteunen met hoogwaardige producten, betrouwbare service en efficiënte supply-chain oplossingen — zodat installateurs sneller, slimmer en duurzamer kunnen werken. ESTG is en blijft Leading in Positive Energy.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Fantastische dienstverlening!

Wij zijn vaste afnemer van de producten van ESTG. De klantenservice is ongezien: snel, erg vriendelijk en doeltreffend.
Zowel per mail als telefonisch worden wij altijd onmiddellijk geholpen. Ook als er producten zijn waarover onze kennis niet zo ver reikt is er altijd iemand die ons de nodige uitleg geeft, en dit niet in technische termen, maar in gewone-mensen-taal.
En last-but-not-least, de prijzen: zelden ergens goedkoper gevonden en er worden vaak kortingen gegeven.
Wij zijn fan en blijven graag nog lang klant bij jullie.

27 februari 2026

Beste team ECOnics,

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en positieve review. Fijn om te lezen dat jullie onze klantenservice, bereikbaarheid en ondersteuning zo waarderen.

We vinden het belangrijk dat vragen snel en duidelijk worden beantwoord, in begrijpelijke taal en met praktische oplossingen. Mooi dat dit in de dagelijkse samenwerking zo wordt ervaren.

Dank voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. We kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst te blijven ondersteunen.

Met vriendelijke groet
ESTG – Leading in Positive Energy

ESTG training Wallbox

Recent heb ik meegedaan aan een training over Wallbox laadpalen voor particulier en zakelijke inzet.

Goed georganiseerde bijeenkomst en een informatieve en leuke ochtend gehad.

Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

27 november 2025

Beste Maikel,

Dank voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de Wallbox-training waardevol was en goed georganiseerd hebt ervaren.
Kennisdeling en praktische trainingen staan bij ons centraal. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling — we kijken uit naar de verdere samenwerking.

Team ESTG – Leading in Positive Energy

Uit de buurt blijven van dit bedrijf

Uit de buurt blijven van dit bedrijf. Ze manipuleren reviews zow op google als op facebook. De twee eigenaren een getrouwd stel verdienen bakken met geld over de rug van de werknemers die er zonder pardon uit worden gegooid. Enorm veel vriendjespolitiek. En vieze spelletjes worden er binnen dit bedrijf gespeeld. Kijk maar eens op LinkedIn naar het verloop bij dit bedrijf. Werk hier niet aan mee. Wees gewaarschuwd!

1 juli 2025

Dank voor uw bericht.

Wij herkennen de in deze review genoemde situatie en beschuldigingen niet. De review beschrijft geen concrete ervaring, bestelling of interactie met onze dienstverlening, maar bevat algemene uitspraken over interne aangelegenheden die geen onderdeel zijn van onze service richting klanten.

ESTG is een B2B e-commerce organisatie. Alle samenwerking met klanten verloopt via geregistreerde zakelijke accounts en concrete contactmomenten. Wij hebben de reviewer eerder uitgenodigd om zijn of haar ervaring toe te lichten of contact met ons op te nemen, maar hebben daarop geen reactie ontvangen.

Wij staan altijd open voor een inhoudelijk gesprek wanneer er sprake is van een daadwerkelijke ervaring met onze dienstverlening. Klanten of relaties die vragen hebben of ergens ontevreden over zijn, nodigen wij uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen zodat we dit zorgvuldig kunnen bespreken.

Met vriendelijke groet
ESTG – Leading in Positive Energy

Ver weg blijven bij deze zaak

Begin juli 2023 enkele omvormers besteld voor onze zonnepanelen. Deze ook direct betaald. In eerste instantie werd aangegeven leverdatum begin augustus, vervolgens 5 september, toen 5 oktober, inmiddels ook al weer een week geleden. Aan de telefoon worden vragen afgewimpeld, intussen staan we nog steeds met lege handen. Bestelling cancelen niet mogelijk, geld weg.
Wees verstandig, doe geen zaken met deze club.

10 oktober 2023
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)