Estivant Vakanties Reviews

3,4

Ben 3 x met Estivant op vakantie geweest allemaal top vakanties. Kinderen worden vermaakt extra activiteiten zijn leuk nette tent etc. Helaas moest ik dit jaar wegens prive omstandigheid annuleren. A... Toon meer

Helaas een slechte ervaring. Schrijf deze review omdat estivant zelf de klachten over de reisleidster niet serieus neemt en alles geloven wat zij zegt zonder krotisch te bekijken wat er in zijn tota... Toon meer

De jonge reisleiding kon helaas de grote groep met kinderen niet managen. Er was veel ruzie onderling binnen de groep kinderen en de leiding deed daar weinig aan. Ik vermoed dat wij echt pech hebb... Toon meer

Al een aantal jaar gaan wij met veel plezier en enthousiasme op vakantie met Estivant. Alles mag, niks moet! Fijne laagdrempelige sfeer, waar een ieder open staat voor contact. Wil je samen met je kid... Toon meer

1. Touroperator

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Estivant is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Zorgeloze vakanties voor ouder én kind. Bekijk al onze alleenstaande ouder vakanties.

Gemiddeld

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed

Het boeken ging soepel, en de reactie via de mail was snel.
Wat ik mis is dat je niet terug krijgt te zien wat je in het opmerkingen veld hebt ingevoerd (allergieën) aangezien dit heel belangrijk is dat die wel door komt bij de camping, aangezien het vol pension is.

20 juli 2022

Positief

Duidelijke website.
Communicatie verloopt super, zowel via de mail als telefonisch.
Geen 5 sterren, omdat je denkt dat je nog kan boeken, maar dat dit dan op aanvraag is en afgewezen kan worden.
Gelukkig toch nog iets kunnen boeken.

19 juli 2022

Ik boekte 2 weken geleden

Ik boekte 2 weken geleden, ontving de factuur die ik betaalde en heb sinds dan niets meer gehoord. Ik zou binnen 6 dagen al vertrekken. Gaat dit wel door?

14 juli 2022

Estivant Elba 2022

Elba Estivant 2022

Leuke en mooie reis. Camping is eenvoudig maar wel netjes. Mooi zwembad en dicht bij het strand. Mooie omgeving. Leuk en afwisselend programma, goede reisleidster en chauffeur. Topvakantie gehad.

3 juli 2022

Les de informatie goed door!

Ziet er aantrekkelijk uit. Informatie moet je goed lezen, als je snel lees denk je dat er heel veel in het programma staat (en dus zit).
Fotomateriaal van de tent (inhoud) en hoe de tenten staan (veldje) had ik wel fijn gevonden.
Ook spannen hoe ver de tent van zee staat. Oogt als een hele grote camping (is nieuw voor mij, dus spannend).

1 juli 2022
Logo Estivant Vakanties

Antwoord van Estivant Vakanties

Goede tips Jolanda. Dankjewel!

Na de eerste aanmelding stond mijn…

Na de eerste aanmelding stond mijn vakantie naar Kreta aanvankelijk "op aanvraag" en het definitieve doorgaan zou 2 tot 3 werkdagen op zich laten wachten. Wat schetst mijn verbazing toen ik al dezelfde middag de definitieve bevestiging kreeg. En ook de betaaltermijnen van de factuur bleken schappelijk.

18 juni 2022

Eerste keer geboekt

Voor mij is de boeking die ik nu gedaan heb bij Estivant de eerste geweest. Ik ben zeer tevreden over de informatie op de site. Helaas kon ik niet mee met de eerste keus van reis, maar daar werd ik keurig over gebeld en gewezen op alternatieven.
Ik heb nu voor de alternatieve reisdatum gekozen, waarmee ik nu wel mee kan.
Tot nu toe een goed gevoel bij de organisatie, ik hoop dat dat zo blijft 👍

18 juni 2022

Jullie zijn een hele goede organisatie…

Jullie zijn een hele goede organisatie de beste vind ik..alles wordt in de puntjes geregeld om een ieder een fantastische vakantie te geven...wel zou het fijn zijn volgend jaar weer eens nieuwe reisjes erbij te doen het kiezen wordt steeds lastiger als je al heel wat jaartjes meegaat

15 juni 2022

Was al lang op jullie website aan het…

Was al lang op jullie website aan het kijken, en al telefonisch contact gehad. Kon geen goede keuze maken. Tis de eerste keer dat ik met jullie meega, ondanks de kado bon die ik heb gehad van mijn kids en schoonzonen. Kende jullie voorheen nog niet.Wel veel revieuws gelezen.Heb telefonisch mijn reis doorgenomen wat zeer positief is ervaren. Heb een vakantie van 8 dagen uitgezocht, voor de eerste keer lang genoeg om het uit te proberen .
Prima te woord gestaan, super !!!!

14 juni 2022