EST'SEVEN Reviews

3,4

Totaal geen reactie te krijgen! 2 x verkeerde dingen geleverd gekregen. wacht nu al 3 weken op een reactie. Laatste bestelling ook geen reactie wanneer het geleverd wordt. Slecht hoor!

In 2 weken tijd 2 bestellingen gedaan. De 1e bestelling ging al mis, Geen verzendbevestiging ontvangen dat ze mijn pakket hebben verzonden. Zelf via mail, sms, telefoon en zelfs whatsapp om... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Based in Amsterdam but born in Paris ... EST'SEVEN embraces true style with a fashion forward sensibility. The world of EST'SEVEN is built upon strong and powerful women, we make luxury approachable by creating wear essentials to love. EST'SEVEN consistently creates the season's must haves that perfectly fuse elegance with edge.

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top!

Ik kon bijna niet geloven in een goede afloop na het lezen van zoveel slechte ervaringen. Maar het tegendeel is waar. Binnen een paar dagen het bestelde truitje ontvangen in de juiste maat en helemaal gaaf. Mijn complimenten voor Est'7

3 januari 2026

Totaal geen reactie,

Totaal geen reactie te krijgen!
2 x verkeerde dingen geleverd gekregen.
wacht nu al 3 weken op een reactie.
Laatste bestelling ook geen reactie wanneer het geleverd wordt.

Slecht hoor!

4 december 2025

Slecht te bereiken, slechte communicatie .

In 2 weken tijd 2 bestellingen gedaan.
De 1e bestelling ging al mis,
Geen verzendbevestiging ontvangen dat ze mijn pakket hebben verzonden.
Zelf via mail, sms, telefoon en zelfs whatsapp om antwoord gevraagd en dat duurde dus helaas 2 dagen voordat ik antwoord kreeg.
De 2e bestelling afgelopen maandag gedaan en uiteraard meteen betaald, ook het bedrag vd betaling klopte niet.
Weer gemaild, sms, whatsapp en gebeld… helaas… weer 2-3 dagen voor ik antwoord kreeg…
4 dagen verder, en krijg uiteindelijk antwoord via sms dat het morgen (vrijdag) op de post gaat.
Erg moeilijk te bereiken; ze nemen de telefoon niet op en reageren dagen later pas. Een kwalijke zaak voor zo’n winkel/onlineshop met zulke dure artikelen…
Bestellen en betalen gaat uiteraard heel snel als je klant bent;.. maar voordat je het binnenkrijgt of een antwoord krijgt… ben je dagen verder.
Wilde uiteindelijk heel graag de eigenaresse spreken en heb dat ook uitgelegd in sms, mail en whatsapp…
Ze moet nu nog bellen… wat SLECHT 😡😡😡

2 november 2023

Ik krijg net mijn bestelling binnen

Ik krijg net mijn bestelling binnen. Love it... Deze zaak heeft een mooie chique collectie die tijdloos is. Mail contact die ik had was ook netjes. Ik ga in de toekomst hier zeker vaker wat bestellen.

25 oktober 2023

Net voor de tweede keer mijn bestelling…

Net voor de tweede keer mijn bestelling ontvangen van Est Seven. Nadat ik de eerste keer complimenten kreeg van vriendinnen over m’n nieuwe jurk moest ik natuurlijk iets nieuws bestel en wederom super tevreden. Kwaliteit van de kleding is super goed en na lang dragen blijft het eruit zien als nieuw.

24 oktober 2023

Est'seven verrast me keer op keer met…

Est'seven verrast me keer op keer met hun prachtige kwaliteit kleding. Vooral hun leren broeken zijn absoluut aan te raden, ze zitten geweldig en stralen klasse altijd uit. Bovendien is de snelle service en het feit dat je gestyled de deur uit kunt gaan zonder te veel poespas is echt een pluspunt. Ik ben altijd blij wanneer ik een bestelling van Est'seven ontvang.

14 september 2023

Super blij!

Weer super blij met mijn bestelde kleding! Mooie kwaliteit, zit als gegoten en krijg altijd complimentjes wanneer ik jullie merk draag. Ik ben een super tevreden klant :)

19 september 2023

Een broek besteld moest een L zijn het…

Een broek besteld moest een L zijn het was meer een xs wat een kleine maat.
Hierover contact gehad mocht deze retour sturen maar omdat het een sale was kreeg ik een tegoedbon ook goed . Nu krijg ik een mail met alleen een regel u heeft 50.euro tegoed kan dit nergens op de site inwisselen.
Op de mails die ik stuur geen reactie . Ik blijf volhouden maar als de tegoed bon is ingewisseld koop ik hier nooit meer iets.

5 april 2023

Een jas gekocht en na 1 keer dragen…

Een jas gekocht en na 1 keer dragen zaten zaten er lichtere strepen in het teddybont.
De jas is een keer gedragen en ik had hem net 1 week in huis.
Ik mocht de jas retour sturen.
Met vol vertrouwen keek ik naar de oplossing uit.
Maar nee wat werd er gezegd:
Wij hebben geconstateerd dat de jas is ingesprayd
En dat hebben wijn dubbel laten checken

Ik heb de jas absoluut niet ingesprayd!!
En deze klacht was nieuw voor hen.
Kortom zoek het maar uit.
Koop nooit hier iets want ze beschuldigen je van iets wat niet gebeurd is. Zelf denk ik dat de jas eerder verkocht is geweest en dat die persoon hem ingesprayd heeft. Maar ik absoluut niet. ( wie gaat er een teddy jas insprayen??)
Geen geld retour. En geen andere jas.
Dus weg geld. Weg jas weg klant.

11 maart 2023

Snelle en goede service!

Snelle reactie in de chatfunctie op de website. De broek die ik wilde bestellen werd direct door een medewerker opgemeten. En mijn bestelling was de volgende dag binnen. En paste perfect :) Kan niet beter!

10 november 2022