ES Dubai ile olan deneyimimiz genel olarak oldukça olumluydu. Oğlumun kayıt sürecinde Türkiye’deki danışman şirketi ile okul arasında bazı anlaşmazlıklar yaşanmasına ve gecikmeler rağmen, özellikle Ra... Toon meer

Desde a matrícula até a conclusão do meu período contratado, tudo foi perfeito. Staff atencioso, sempre disposto a ajudar e tirar qualquer dúvidas, professores mesmo não tendo o inglês como língua mat... Toon meer

アクティビティが多く、とても楽しかったです。週末はフェラーリワールドに行き、ドバイでしかできない経験ができた。また、いろいろな国の人と友達になって、多文化交流ができる。

El servicio de transporte estuvo muy bien, confirmaron con tiempo y el conductor también se comunicó directamente conmigo para estar en contacto. Tuve que hacer una fila muy larga en migración y el... Toon meer

4,6

Uitstekend

I ❤️ ES DUBAI

Olá vim falar sobre Minha experiência com a ES DUBAI, foi um mês de muitas aventuras e descobertas. A escola é transparencia e sempre me ajudaram. O Campus em que fiquei JBR é perto da praia e Marina, lugar calmo, tranquilo, limpo e boa atmosfera acadêmica. Tem uma cafeteria bem organizada e limpa, os lanches que experimentei estavam ótimos. Meu professor Mr.Barry foi uma peça fundamental da experiência, didático e dinâmico, ensina de uma forma leve e simples e bastante interação com os colegas de classe. Os livros são ótimos (LIFE). Os passeios são divertidos, interativo e atrativos também, com bastante opcōes pra todos os gostos, conheci muitas pessoas e pratiquei muito o idiomas. Quando tiver a oportunidade novamente não trocaria a ES. Falei um pouco da experiência que tive com a escola em que fiquei e do servico que me foi prestado, porém eles tem muitos outros programas. Let's go !

24 november 2025

Antwoord van ES World

Thank you so much for sharing your feedback with us! It’s great to know you felt supported by our team and enjoyed your overall experience!

Great school with a very international…

Great school with a very international environment. Excellent teachers and a beautiful campus in JLT. Perfect for anyone looking to improve their English while enjoying life in Dubai.

26 december 2025

Antwoord van ES World

Thank you for your wonderful feedback! We’re delighted you enjoyed your experience!

A good experience

I have had the opportunity of study in ES Dubai, this have been a good experience. It is a good school, they have native teachers and I have shared with students of several countries. Also I have participated in the social activities, where I have known other people, beautiful places and this help me to practice my English.

15 december 2025

Antwoord van ES World

Thank you so much for sharing your experience with us! We’re really happy to hear that you're enjoying studying at ES Dubai!

ໂຮງຮຽນສອນພາສາທີ່ມີກິດຈະກຳໃຫ້ເຮັດທຸກເທດສະ…

ໂຮງຮຽນສອນພາສາທີ່ມີກິດຈະກຳໃຫ້ເຮັດທຸກເທດສະການ, ທີມງານໃສ່ໃຈນັກຮຽນທຸກຄົນ ເຮົາສາມາດເລືອກຄອສຮຽນແລະອາຈານໃຫ້ເຂົ້າກັບຈະລິດຂອງໂຕເອງໄດ້.

10 december 2025

Antwoord van ES World

Thank you for your review! We’re really happy to hear that you enjoyed our activities and felt supported by our teachers!

I really love this school because I am…

I really love this school because I am feeling that I am improving a lot my English

17 oktober 2025

Antwoord van ES World

Thank you for your feedback! We're glad to hear that you've had a great experience and that your English is improving - keep up the great work!