Proff og ærlig med gode priser
Folkens, stol på dette verkstedet!
Det er deilig å finne et bilverksted man kan stole på.
Skulle gjerne ha lagt inn telefonnummeret mitt her som bevis at dette ikke er fake.
Etter flere kostbare runder med min Mercedes på merkeverkstedet BOS, måtte jeg bare over til noe annet og fant noen gode annmeldelser for Etterstad Bilverksted.
Dette skjedde nylig da jeg fikk beskjed fra merkeverkstedet at jeg måtte skifte Upstream NOx sensor til en pris av 16tusen kr. Det var på toppen av 30tusen av reperasjoner de holdt på å utføre.
Jeg ringte Jonas i Etterstad Bilverksted og fikk et tilbud som var for godt til å være sant (ikke bare det, men de skulle også skifte mens jeg ventet). Tenkte at jeg måtte bare sjekke det ut og kom med bilen 2 dager senere.
Etter kort ventetid sa de at det ikke var Upstream sensor som var feil men Downstream sensor. Kan merkevareverkstedet ha diagnosert feil, tenkte jeg?
Jepp, de skiftet delen og fikset feilen til 6.717 kr (med orginal deler). Det var 10tusen billigere enn merkevareverkstedet, og mye mere hyggelige og ærlige folk.
Jeg fikk også en software oppgradering da nyere versjon var tilgjengelig (hæ? Skulle ikke merkeverkstedet ha gjort det som standard?).
Jeg kommer nok tilbake med alle bilene i familien fremover!
Tusen takk Jonas & Etterstadbil og God jul!
Setter virkelig stor pris på folk som dere!