Wordt constant gebeld door onduidelijk sprekend medewerker met zeer sterk accent. Spreek goed engels, maar deze medewerker is niet te verstaan. Bovendien is er enorm veel ruis en lawaai op de achte... Toon meer
Pas op Oplichters Geen geld over maken dan ben je geld kwijt Als je bij hun geld zou maken zou je ook zo Geld op jou rekening moeten staan Dit is niet het geval Andersom staat het gelijk op hun... Toon meer
Challenge your trading skills with eXcentral! Take advantage of our outstanding trading conditions and registration package, to invest in your financial passion.
Agiou Athanasiou, 66 Toumazis Linopetra Building , Limassol, Cyprus, 4102, Limassol, Cyprus
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ook ik was in de ban om snel geld te verdienen. Dus snel aangemeld en niet naar reviews gekeken. Ook ik werd onder het aanmelden gelijk gebeld en geholpen. Daarna kreeg ik er geen goed gevoel bij met name omdat ze een kopie van je ID hebben. Officieel kan dat gewoon als je maar gegevens afdekt wat ik dus in mijn snelheid niet had gedaan. Ik heb gelijk geannuleerd en opname aangevraagd. Werd ook vaak gebeld en de eerste keer voet bij stuk gehouden om geen reden te geven. De andere keren niet opgenomen en alleen gemaild dat ik wil stoppen , mijn geld terug wil en mijn gegevens verwijdert wil hebben.Kreeg een formulier om bankgegevens in te vullen etc. heb eerst geweigerd maar zonder dat zouden ze niet terug storten dus toch gedaan. En eerlijk is eerlijk heb nu in 2 weken mijn geld terug minus €10 onkosten.

Antwoord van eXcentral
Ik weet het nog niet, heb ingeschreven met een “spam-e-mailadres èn een verzonnen telefoonnummer.
Dus -zonder telefonisch lastig gevallen te worden- de Kat uit de boom kijken.
Spreek goed engels, maar deze medewerker is niet te verstaan.
Bovendien is er enorm veel ruis en lawaai op de achtergrond tijdens het gesprek.
Echt respectloos

Antwoord van eXcentral
Ga nooit in zee met dit bedrijf. Je wordt op slinkse manier binnengehaald. Via advertentie bijv. op fb waar je op reageert omdat je, zoals in mijn geval, bitcoin wilt kopen kom je op een site, niet de site van eu-excentral. Terwijl je nog je gegevens aan het invullen bent wordt je al gebeld. Er wordt je verteld dat je nu door moet gaan anders mis je de kans van je leven. Het duurt uren voor je er klaar mee bent. Je moet minimalen bedrag van € 250 op hun rekening over te maken. Volgende dag wordt je door 1 van hun medewerkers opgebeld om details te bespreken. Je krijgt geen kans om algemene voorwaarden te lezen, je krijg geen kans om info over eu.excentral in te winnen. Ik ben al drie maanden bezig om mijn € 250 terug te krijgen. Je wordt van een kasje naar de muur gestuurd. In tussen tijd is het € 80 minder geworden. Pure diefstaal. Nooit aan beginnen...

Antwoord van eXcentral
Ben deze week begonnen heb € 2.000 ingelegd voor crypte valuta. Heel Heel vaak gebeld. Heb aangegeven dat ik dat NIET wil en geen tijd voor heb. Bovendien bellen ze elke keer met een andere nummer. Wanneer je ze op dat nummer wil terugbellen krijg je te horen dat dat nummer niet bestaat. Heel vreemd allemaal. Ik vertrouw het niet dus heb nu geprobeerd om mijn geld terug te boeken. Krijg dan als bericht dat mijn accountmanager contact met mij op neemt. Waarom Hoop dat ik mijn geld binnen 10 dagen terug heb.

Antwoord van eXcentral
Nog steeds mijn geld niet terug
Oplichters...

Pas op Oplichters
Geen geld over maken dan ben je geld kwijt
Als je bij hun geld zou maken zou je ook zo
Geld op jou rekening moeten staan
Dit is niet het geval
Andersom staat het gelijk op hun rekening
Andersom moet je proberen je geld terug te krijgen helaas ik heb nog steeds geen geld terug gekregen nu drie weken verder nog steeds mijn geld niet terug ze beloven van alles maar betalen ho maar OPLICHTERS

Antwoord van eXcentral
Ik ben nu al een aantal maanden aan het handelen via Excentral en ik moet zeggen dat het prima gaat, ik heb geld gestort, geld opgenomen (duurt een dag of 10 minimaal dus geduld), geen probleem. Wat ik wel ervaar, zoals meerdere mensen al aangeven, dat ze vaak bellen, bijna iedere dag wordt met steeds een ander telefoonnummer gebeld (als het tenminste Excentral is). Dus als je wil handelen, maakt niet uit bij welke trader, gebruik nooit je eigen telefoonnummer maar van een prepaid telefoon bijvoorbeeld. Ik heb een paar traders geprobeerd en ze bellen je allemaal heel vaak.

Antwoord van eXcentral
Telefoonterreur met gebruik van SPOOFING!
Aangemeld om te zien hoe dat werkt en volgende dag gelijk mijn geld teruggevraagd. Geld gelijk terug gekregen, en na enkele telefoonoproepen en op 17-08-2020 e-mail naar eXcentral gestuurd met verzoek om mijn account op hun site te verwijderen, juist om vele telefoonoproepen te voorkomen. Na 20 telefoonoproepen in alleen 2 dagen opnieuw e-mail gestuurd met lijst van 20 nieuwe telefoonnummers waarover ik gebeld werd. Van 20 nummers 3 waren Nederlandse mobile en vaste telefoonnummers. Alle 3 teruggebeld, maar eigenaren van telefoons weten er niets van! Hun telefoonnummers worden met Spoofing techniek gebruikt door "adviseurs" van eXcentral. Na een tijdje, mijn account op eXcentral site is geblokkeerd, maar elke werkdag, nog steeds, krijg ik meerdere telefoonoproepen uit Engeland Cyprus, maar ook via Nederlandse telefoonnummers. Nog steeds bel ik terug Nederlandse telefoonnummers en nog steeds eigenaren beweren dat zij niet hebben gebeld. Tot Vandaag al 65 telefoonnummers, waarvan 25 uit Nederland, op mijn mobieltje geblokkeerd. Ik ben van plan alle Nederlandse nummers naar alle providers in Nederland door te sturen om eigenaren te waarschuwen dat hun telefoonnummers met spoofing techniek gebruikt worden. Volgens informatie van Kassa Nieuwsbrief ( bnnvara.nl ) van 06-09-2020, ik citeer: "Met gebruik van zogeheten 'spoofing'-techniek konden criminelen de afgelopen maanden het telefoonnummer van de bank gebruiken om tientallen klanten te bellen en hen met een babbeltruc overhalen om geld naar een andere rekening over te maken. Zo konden in totaal miljoenen euro’s worden buitgemaakt."
Ik vraag me af waarom beleggingsadviseurs van
eXcentral, medewerkers of sub-contractors, spoofing techniek gebruiken? Blijkbaar hebben ze veel te verbergen! En waarom bellen zij iemand met al meer dan een maand afgesloten en geblokkeerde account?
Na enkele telefoonoproepen vandaag, bijna anderhalf maand na afsluiting van mijn account, was ik gedwongen om deze beoordeling plaatsen. Via deze weg, nog een keer vraag ik eXcentral om te stoppen met zulke praktijken.
E. Jugo

Antwoord van eXcentral
Begin er niet aan! Oplichters! Ik ben gebeld (3uur lang), overvallen, overdonderd door een zeer, zeer vriendelijke Engels sprekende man. Mijn Engels is slecht. Er is een account aangemaakt en heb €300 gestort, ja dit heb ik zelf gedaan. Hierna pas vroeg de man oa. om een kopie van mijn ID kaart op te sturen en nog andere documentatie. Dit vertrouwde ik niet en ben afgehaakt. In een mail van excentral , die ik ondertussen al had gekregen en na het telefoongesprek las, ik was niet geschikt om een account te openen, stond erin! In een ander mail, las ik, ik had een afkoelingsperiode! Deze niet gekregen. Volgende dag de account opgezegd en €300 terug laten boeken. Voor het storten hoeven ze geen kopie van mijn ID kaart, maar voor het beëindigen van mijn account en terugstorten wel. Nu al 2 keer met iemand van excentral mijn account opgezegd en €300 terug laten storten. Binnen 5 dagen zou ik mijn geld terug krijgen. De mensen van excentral gebruiken steeds weer een andere telefoonnr. Nu bijna 2 maanden later is er nog niets gebeurt. Wel heb ik nu al 51 mails ontvangen. Het zijn gewoon oplichters. Dat je zo word bedonderd! Wie kan deze praktijken van dit bedrijf aanpakken? Reactie graag in het Nederlands!!
Na deze review weer contact met ze gezocht, en eindelijk heb ik mijn €300 terug! Na bijna 2 1/2 maand! Advies: Heb je geen kennis van dit product, begin er niet aan!

Antwoord van eXcentral
Enkele maanden geleden ingestapt via Excentral om te controleren hoe dit bedrijf werkt. Gegens doorgeven en geld storten (€ 5.000,--) geen probleem. Daarna zelf wat gehandeld in olie en na enkele weken ruim € 1.600, winst. Daarna even gewacht met handelen i.v.m vakantie e.d. vervelende is dat je constant wordt gebeld om te handelen, vaak minimaal 2-4 keer per dag steeds weer door een ande nummer, eerst uit het buitenland en nu steeds uit Almere, Apeldoorn, enz. Heb inmiddels steeds de nummers geblokkeerd, maar bellen steeds weer met een ander nummer. Heb formulier ingevuld om de eerst € 5.000,-- weer op te nemen, bevestiging gekregen dat het formulier in orde was bevonden en geld zou binnen 1-5 werkdagen teruggestort worden. Inmiddels 10 werkdagen verder, maar nog niets gezien. Zeer slechte zaak!

Antwoord van eXcentral
In een opwelling 250 euro overgemaakt en was benieuwd wat er zou gebeuren.
Telefoon gesprek van 3 uur om gegevens door te geven.
Omdat ik geen bewijs van adres bij me had ( ik was op vakantie ) afgesproken dat ik dat zou regelen als ik weer thuis was.
Helaas werd ik gemaild en heel vaak gebeld om de gegevens alsnog door te geven.
Hier werd ik boos over, mijn vakantie voor een deel verpest en geen antwoord op mijn klacht.
Dus doorgegeven dat ik mijn geld terug wilde hebben en ik kreeg een mail dat dit binnen 5 dagen zou gebeuren.
Maar er veranderde niets, wel bellen en mailen en geen geld, eerst de gegevens doorgeven en handelen en daarna....
Ik ben het helemaal zat en wil mijn geld TERUG !!
Na aandringen en lang wachten toch mijn geld -10 euro terug gekregen!

Antwoord van eXcentral
Reacties Excentral op de reviews zijn waardeloos!! Ze schuilen zich achter het bewust accepteren van de voorwaarden. De fees zijn van te voren bekend want je hebt ze kunnen lezen voordat je akkoord bent gegaan wordt er dan gezegd. De verkoop truc is om mensen direct op te bellen, als ze een internet reclame blok accepteren. In mijn geval automatisch bitcoin algoritme wat Jort Kelder veel geld heeft opgebracht. Ik trapte daar helaas in, en voor ik het wist was de account binnen no time geregeld, zonder mij te attenderen van de belangrijkste kosten!!! Het zijn gladde jongens... Maar de reviews liegen er niet om. Mijn advies excentral stop in godsnaam met deze smerige praktijken.

Antwoord van eXcentral
De ervaringen van lotgenoten zijn helaas zeer herkenbaar. Kennelijk ben ik erin getrapt en kom ik er alleen met verlies uit. Na de eerste en enige speculaties werd ik al gewezen op een verhoging van het saldo. Toen ik aangaf mijn geld terug te willen kreeg ik geen gehoor. Wel krijg ik periodieke afschriften waarop ik binnen 24 hrs moet reageren. Dat doe ik met de mededeling dat ik het niet eens ben met het saldo resp. kosten en dus mijn geld nog steeds terug wil. Tot op heden na 4 maanden echter zonder resultaat.

Geacht excentral en beste Christianus van Biezen,
Hierdoor wil ik u complimenteren in hetgeen door u in een reclamespot aan mij is kenbaar gemaakt inzake beleggingen. Uw deskundig advies en betrokkenheid met informatie in het begeleiden bij en voor mij de problematiek van financieel zakendoen in beleggingen had voor mij een openbaring moeten zijn. Het probleem was en is het geestelijk vermogen van mijzelf. Mijnheer Christanus van Biezen heeft werkelijk alles gedaan en moeite getroost om bepaalde handelingen in het systeem uit te leggen,tot uiten ten treure toe. Als het systeem van beleggen zoals bij uw organisatie, kan je er zeker van zijn dat er geld mee verdiend wordt, mede door het team van mensen die er achterstaan en je heel goed informeren.
Dus als je verliest met dit systeem ligt het aan kennis van de persoon die eigenlijk te veel wil, maar met helder en gezond verstand kan je er goed mee verdienen. Het bedrijf is volgens mij ook heel professioneel in de klantbehandeling. Mijn ellende ook is het niet beheersen van de Engelse taal, jammer jammer.
Hierbij wil ik u allen bedanken, voor de wel heel korte kennismaking met beleggingen, maar wel een heel menselijke ervaring van uit dit exentral team.
R.F.Ploegaert Elzenlaan 9 3319 XA Dordrecht Nederland

Antwoord van eXcentral
Niet aan beginnen. Heb inmiddels wel mijn geld terug minus € 80,00 ondanks dat ik 4 trades heb gedaan. Maar ik was allang blij dat er nog iets terugkwam en heb het er maar bij gelaten met het idee "eens maar nooit weer" Maar op dit moment wordt ik lastig gevallen met diverse telefoontjes per dag. Allemaal verschillende nummers die ik niet meer opneem. Ik heb intussen meer dan 20 nummers in mijn zwarte lijst staan. Het te triest voor woorden hoeveel energie dit bedrijf steekt in een klant die allang weg is. Ik zou zeggen, niet aan beginnen, want het is een gebed zonder eind.

Antwoord van eXcentral
Oplichters!!, niet mee in zee gaan. Probeer al 3 maanden mijn account op te zeggen en mijn geld op te nemen, (minus een belachelijke fee). Je krijgt je geld gewoon niet terug. Ondertussen word je wekelijks gebeld door agressieve verkopers die alleen maar proberen om je meer geld te laten storten onder het mom dat je dan je fee ook terugkrijgt als je gehandeld hebt. Trap er AUB niet in!

Antwoord van eXcentral
mensen begin er a.u.b.niet aan ze komen met mooie praatjes en ze lichten je gewoon onder je neus op
je bent je geld gegarandeerd kwijt.
niet aan beginnen !!!!

Antwoord van eXcentral
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ik was zo dom om met ze in zee te gaan nadat ze me gelokt hadden met crypto trading robots die veel winst zouden opleveren.
Ik werd gelijk teruggebeld om me door de stappen heen te loodsen. Eerst betalen en dan moet je allerlei persoonlijke informatie uploaden anders kun je fluiten naar je inleg. Overdonderd was ik eigenlijk. Je moet traden anders houden ze 80 euro extra in op je tegoed als je het terugboekt.
Na een aantal trades gedaan te hebben, heb ik aangegeven er mee te willen stoppen. Withdraw gedaan en raad eens: binnen 5 werkdagen zou ik mijn geld weer moeten hebben, maar dat was natuurlijk niet het geval.
Ondertussen worden er dagelijks meerdere pogingen gedaan om je telefonisch te bereiken. Als je aangeeft dat je daar niet van gediend bent dan blijven ze je toch bellen. Dit lijkt geautomatiseerd en telkens met andere caller ids.
Overigens deden ze bij mij (toen ik nog wel de telefoon opnam) overdreven amicaal om uiteindelijk een poging te doen me duizenden euro's extra te laten overmaken.
Daar ben ik gelukkig niet in mee gegaan.
Mijd deze club als de pest! Je bent gewaarschuwd!!
Update:
Uiteindelijk mijn resterende tegoed teruggekregen minus een percentage conform de voorwaarden.
Hopelijk doen ze wat met de feedback die ik ze nog los gegeven heb.