slechtste klantenservice ooit
slechtste klantenservice ooit, iets retourneren kun je wel vergeten.

INSPIRED BY COWBOYS BECAUSE NO ONE WEARS DENIM HARDER
Verenigd Koninkrijk
Heeft 67% van zijn negatieve reviews beantwoord
slechtste klantenservice ooit, iets retourneren kun je wel vergeten.

Antwoord van Wrangler Online store
Heb een mail gestuurd en binnen het uur had ik een positief antwoord.Nu weet ik waar ik deze broeken kan kopen. Hartelijk dank. Grtjs William Jacobs.

Communicatie.
2 spijkerbroeken besteld 1 ste keer dus afwachten hoe het zou gaan . Helaas geen communicatie over de verzending dus 20 januari begonnen met contact te zoeken . Mijn mail is netjes beantwoord en vandaag is de bestelling binnengekomen door DPD .
Was gelukkig thuis . Ik heb rond mijn huis een flinke waakhond rondlopen deze was nu binnen ivm de bezorging maar het had ook heel anders kunnen aflopen voor de bezorger van DPD. Dus communicatie. Gr

Antwoord van Wrangler Online store
De maten volgens de tabel op de website kloppen niet met die van de kleding. Daardoor een te grote maat ontvangen. Ik wilde graag omruilen, maar dat kon niet. De klantenservice was niet heel vriendelijk en niet flexibel: ik moest de 3,75 retourkosten gewoon betalen, ondanks dat de fout bij Wrangler ligt. Geen prettige ervaring = voor mij niet weer bij deze winkel.

Antwoord van Wrangler Online store
"Original cowboy cut 13MWZ jeans!"
Jah, na een maandje was die stuk. En niet eentje. De andere drie kleuren die ik had besteld van de hetzelfde model dus ook. Sommige drie maanden, maar die had ik ook wat minder vaak aan. En ik zit er maar op kantoor!
Ik denk niet dat cowboys zulke slechte kwaliteit droegen hoor, terwijl ze op hun paard reden, koeien lasso-den en gevechten hielden. Dan had Clint Eastwood zelf hoogstpersoonlijk verhaal gaan halen. Maar ja, het is nu 2025 en nu pikken we gewoon alles. En dat weten ze maar al te goed bij Wrangler.

Antwoord van Wrangler Online store
Ik had met typen een fout gemaakt in mijn e-mailadres. In deze digitale wereld niet handig. De klantenservice van Wrangler (Marco) heeft er alles aan gedaan om de verzending toch goed te laten verlopen. Heel fijn!

Antwoord van Wrangler Online store
Door fouten van het postbedrijf d p d is mijn bestelling twee keer mis gegaan. Maar door de goede werkende klantenservice is het toch nog goed gekomen. En ben ik tevreden over mijn twee gekochte Wrangler jeans.

Antwoord van Wrangler Online store
De winkel waar we altijd Wrangler spijkerbroeken zonder stretch kochten is gestopt. Nu hier twee broeken besteld en betaald, maar de korting werd niet verwerkt. Gebeld met de klantenservice. Zij hebben ervoor gezorgd dat we de korting toch kregen, nadat de broeken, die perfect zitten, geleverd waren. Heel blij met de service en het nieuwe adres waar we deze broeken kunnen kopen.

Antwoord van Wrangler Online store
BESTEL HIER NIET! 2 pakketjes retour gestuurd met in totaal 5 jeans erin. Zij geven aan dat er maar 2 jeans zijn teruggestuurd! OPLICHTERS
Ik heb nu al een paar keer besteld bij Wrangler, probleemloos geleverd. Ook al wat retouren verzonden, ook probleemloos en goed opgevolgd.
Ik heb mijn kleren graag tijdloos en stevig, ze moeten lang meegaan.
Al dat elastaan in de broeken gaf mij niet direct vertrouwen, een jeans is een jeans en een legging is een legging. Toch geprobeerd, en ik ondervind dat ze langer in vorm blijven tussen wasbeurten dan een 501 bijvoorbeeld, zonder in stevigheid in te boeten. De was slijt mijn kleren sneller dan ik, dus dit is zeker positief.
Laatst kwam er een stukje van een knopje los op een broek. Gezien ik liever kwaliteit koop, en dit merk ook zo aangeprezen wordt, heb ik contact genomen met Wrangler. De service na verkoop heeft direct en meer dan correct gereageerd.
Hoe kritisch ik er ook voor ben, het lukt me niet om vertrouwen te verliezen.
zeer correct en attent dat een financiele vergissing in mijn nadeel samen met Klarna in het weekend meteen werd opgelost door de klantenservice can LeeWrangler!
De klantendienst is meegaand en snel met antwoorden

Antwoord van Wrangler Online store
Dank u wel voor het opvolgen van de bestelling Marco.
Marco verdient een pluim!

Antwoord van Wrangler Online store
Broek besteld, broek past niet. Dus retouren.
Nou maak je borst maar nat jongens als je wat wil retouren.
Het heeft me uiteindelijk 45 minuten gekost om het retourlabel aan te maken en de UPS ophaalafspraak in te plannen.
NIET HIER BESTELLEN, doe lekker via zalando ofzo.
Edit na reactie Wrangler:
Bedankt voor de reactie. Ik heb het retourlabel op mijn mobiel geprobeerd en op de laptop. Het hele proces is gewoon heel onduidelijk. Zorg gewoon voor een link en klaar. Ik had namelijk als gast besteld.
De UPS site waar ik heen moest heb ik ook zelf nog een minuut of 10 naar moeten zoeken.
Het telefoonnummer van de klantenservice is niet in gebruik en doet het dus niet. Ik heb jullie proberen te bellen. Mailen heb ik niet gedaan ivm de deadline voor het terugsturen (15 dagen maar).
Kortom: verbeter het retourproces want het is waardeloos.

Antwoord van Wrangler Online store
Ik probeer een retour label te maken wat niet lukt.mijn rerourlabel via UPS is gelukt makkelijk te volgen en het terugbetaling van het bedrag was binnen een paar dagen. Super geregeld.

Antwoord van Wrangler Online store
slechte service probeer twee dagen een retourlabel te maken lukt gewoon niet geen telefoon beantwoording dus wat gaat het worden om een product terug te sturen , afz joop

Antwoord van Wrangler Online store
Ik had een vraag over de levering van mijn bestelling.
De klantenservice (Marco) heeft mij snel en vriendelijk geholpen en ook achteraf per e-mail netjes geïnformeerd. Top, bedankt!