maaidek betaald - maar niets ontvangen - veel geld kwijt
maaidek betaald - maar niets ontvangen - veel geld kwijt
Tractor betaald - datum afgesproken maar niets ontvangen - veel geld kwijt - justitie doet niets !
Idem als al de vorige, betaald en niets ontvangen.
IK sluit mij aan bij deze mensen die de zelfde ervaring hebben meegemaakt. Enkel spijtig dan onze Justitie niet aan doet, men, wij kunnen klacht neer leggen zodaning dat zij ons ook nog kunnen uitlachen
Oplichting!! Bedrijf bestaat niet. Je krijgt onmiddellijk reactie dat ze je geld ontvangen hebben en dat ze gaan leveren. Alleen komt er nooit een levering. Je kan ze niet bereiken via mail en een telefoonnummer hebben ze niet. Geld kwijt! Bedankt oplichters!!
Frauduleus bedrijf, zitmaaier besteld en betaald. Na de overschrijving geen contact meer.. niets op bestellen, klachten zullen worden ingediend!!!
OPGELICHT!
zitmaaier besteld en betaald, nooit geleverd, geld kwijt. Aangifte bij politie en bank en Europese fraudebestrijding, kunnen niets doen. We zijn in Frankrijk geweest bij Euro Agri, adres op het factuur. Dit is een loonwerkers bedrijf, ze verkopen niets hebben zelfs geen website en hebben er niets met te maken. Zij zullen ook klacht neerleggen voor het onwettig gebruik van hun naam en adres. Deze website is zelfs niet te bezien in Frankrijk en staat nog steeds online in België en Nederland! Er zijn zeker nog meer gedupeerde.
Opgelicht! Betaald en niet geleverd, helaas, geld kwijt
Het ging helemaal fout eens ik betaald had. Kreeg geen antwoordt meer en kon ook niet mailen. Is alles fake!!!! Geld kwijt….
Sorry voor alle Euro Agri's die hier niets mee van doen hebben, maar..
Het bedrijf heet.
EuroAgri plus in Frankrijk
Levert in België en Nederland volgens hun site!
Contact@euroagriplus..... mailadres bestaat niet!
Ordered and payed, but no delivery at all, no answers to my mails, nothing.
Zitmaaier besteld en betaald, echter geen levering, geen antwoord op mijn mails.