Bester Margiela Plug
Ich habe mehrmals Maison Margiela Sneaker gekauft und alles wurde perfekt abgewickelt !
Kann ich nur weiterempfehlen
eurogalleria grants access to a unique selection of rare designer fashion. We bridge the gap between private marketplaces and expensive established retailers, offering rare designer pieces at fair prices without ever compromising on authenticity, transparency, or customer service. Based in Germany near Cologne, we specialize in sourcing curated archive, vintage, and pre-owned designer items that are often difficult to find through traditional retail channels. Every item is carefully inspected, cleaned, and prepared before sale. Most importantly, every single purchase is always backed by our authenticity guarantee. Zero exceptions. We believe buying rare designer fashion should feel exciting, not risky. That’s why we focus on authentic products, fair pricing and dependable customer service every step of the way. Eurogalleria is committed to becoming Europe’s trusted destination for archive designer fashion. We are proud to offer a wide selection of shoes, bags, clothing and accessories from brands such as Maison Margiela, Balenciaga, Chanel, Prada and many more.
Sankt Augustin, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Kann ich nur weiterempfehlen
I ordered some high Maison Margiela Future and they arrived in perfect condition! With a box, bag, business card with a discount code for my next purchase on this site! I recommend hands down!💯
Great customer service, amazing product at great prices, and great international shipping times. Couldn’t put it any better!
For international buyers: For more expensive packages <$450 there can be decently priced duties so keep that in mind when purchasing.
Super Kommunikation und Preis, schnelle Lieferung.
Absolute Weiterempfehlung!
Alles top. Immer wieder gerne. Super schnelle Lieferung und sehr schön verpackt
Sehr gute Erfahrung mit Eurogalleria. Der Verkäufer hat meine Adresse nochmals überprüft, um sicherzugehen, dass alles korrekt ist, und hat alle meine Fragen zu den Schuhen schnell beantwortet. Die Lieferung war zudem sehr schnell. Ein Kundenservice, wie man ihn sich wünscht. Klare Empfehlung!
Absolutely stunning shoes and reliable site! Would 100% recommend🙌
Habe mir Gats bestellt und vom ersten Kontakt bis zur Lieferung war der Verkäufer sehr zuvorkommend und alles lief problemlos ab. Kann ihn wirklich nur empfehlen und werde auch wieder bei ihm einkaufen. Top zufrieden!!
Sehr einfache Kommunikation und schnelles versenden der Ware.
Sehr netter Kontakt und schneller Versand.
Das der Artikel den ich gekauft hatte, unfassbar war, muss ich glaube ich nicht erzählen.
Allem in allem eine 10/10.
Ich bin so unfassbar zufrieden mit dem einzigartigem Service von Eurogalleria. Alles sorgfältig verpackt und schnell verschickt. Gerne wieder <3
Lees meer over geverifieerde reviews.