Onze 6 jaar oude veranda heater viel steeds uit. Onze haarden specialist wilde er niet aan en toen gebeld met Eurom zelf. Stijn zou er naar kijken of er nog onderdelen waren, model werd namelijk niet... Toon meer
De Eurom 2000+ hogedrukreiniger heeft 5 jaar lang goed gewerkt, maximaal 1-2 keer per jaar gebruikt. Vandaag stopte hij echter plotseling met werken. Ik had meer verwacht van dit apparaat.
We kunnen heel veel vertellen over Eurom, maar het kan ook kort. Sinds 1974 ontwikkelen en verkopen wij elektrische producten. Deze producten zijn onderverdeeld in zeven hoofd-categorieën: Reiniging Tuin & Recreatie Terrasverwarming Permanente verwarming Verwarming Klimaatbeheersing Aggregaten Door te blijven ontwikkelen en innoveren zijn de producten altijd actueel en up-to-date. Een belangrijk onderdeel daarvoor is vernieuwing: zowel in gebruik als in hoe het product er uit ziet. Zo proberen wij steeds betere en mooiere producten te ontwikkelen die in elke woning goed zal staan.
Kokosstraat 20, 8281 JC, Genemuiden, Nederland
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
2 jaar terug een SaniTowel 750 gekocht. Werkte goed, al was ie erg lastig te programmeren (liggend op de grond) totdat er segmenten op het display permanent aan bleven staan waardoor een 3 en een 2 er hetzelfde uitzagen.
Na 2 jaar wilde ie helemaal niet meer in de programmeermodus en besloten we uiteindelijk een nieuwe SaniTowel met Wifi te kopen om programmeren eenvoudiger te maken.
In eerste instantie was het koppelen aan onze wifi simpel en werkte alles prima, maar na plm. 1 maand viel de wifi uit en kon ik geen verbinding meer krijgen, al werd het apparaat nog wel prima (via Bluetooth) gedetecteerd in de Tuya app. Hij vond de wifi SSIDs nog
wel, maar met een heel zwak signaal (te zwak om te verbinden?). Raar, want de mobiele telefoon er pal naast had juist een heel sterk signaal voor dezelfde wifi netwerken (ik heb er 4).
Eurom ingeschakeld en daar kreeg ik alleen maar nutteloze adviezen van, o.a.: "wij ondersteunen geen wifi repeaters, dus u moet rechtstreeks met de router verbinden". Dat het een maand eerder nog wel werkte was niet van belang.
Na 2 weken getob besloot ik het ding van de muur te halen en beneden in de gang naast de router nog een poging te doen. En o wonder: toen werkte configuren wel. Opnieuw opgehangen en het werkt nu nog steeds, al zegt de Tuya app dat het signaal "Poor" is.
Persoonlijk vermoed ik dat de antenne niet goed is ontworpen en dat er wellicht geen rekening is gehouden dat zo'n groot stuk metaal pal boven de antenne voor een hoop afscherming zorgt.
Enfin. voorlopig werkt het weer, maar ik denk niet dat ik ooit nog een Eurom zal kopen.

Antwoord van Eurom
Door een foutje in de postcode werd mijn bestelling op het verkeerde adres geleverd. Eurom nam zelf contact met mij op en heeft het netjes opgelost. Binnen een week had ik alsnog mijn bestelling in huis. Snelle en goede service!
Een mooi verwarmingspaneel, alleen het snoer is veel te kort.
Helaas moet je dan met een verlengsnoer gaan werken!

Antwoord van Eurom
Een Eurom Alutherm Sani 800 Glass Wifi aangeschaft. Kan ingesteld worden op 400 en 800 watt. Opgehangen in toiletruimte. Ingesteld op 400 watt. Werkt slecht, thermostaat staat niet af. En als ie afslaat, warmt deze pas weer op 4 graden onder ingestelde temperatuur (dus dan erg koud). Wifi instellen , een ramp. Moet je eerst je router aanpassen. Gebeld, antwoord, niet geschikt voor kleine ruimte, staat nergens in beschrijving.
Nu een Mill 400 wifi besteld, werkt perfect, thermostaat zeer nauwkeurig en instellen wifi en app, fluitje van een cent. Zelfs verbruik kWh, wordt per uur aangegeven in app.
De reactie van Eurom gelezen op 3 febr 2026
Ik heb met klantenservice na het probleem gebeld. Toen is duidelijk aangegeven dat de kachel opwarmt naar bijv 19 gr. dan afslaat en dan terugzakt, tot het ca 14 gr is en dan pas weer opnieuw opwarmt. Dus dan is het 14-15 gr in de ruimte
Het opwarmen liep zelfs door tot 21 gr en duurde in totaal ca 30min.
Mogelijk had ik een apparaat wat niet goed functioneerde, maar gezien de uitleg van klantenservice zou dit zo horen. Jammer!
Wifi ik heb een KPN router, waarop alle apparaten via wifi, zonder problemen en heel eenvoudig verbonden kunnen worden. Bij de Eurom kachel lukte dit niet.
Ik heb nu ook 400 W, geen probleem in dezelfde ruimte, nauwkeurig tot op 0,2 gr.

Antwoord van Eurom
Dit bedrijf heeft een byzonder goede en vriendelijke service, ik heb gesproken met N.D.
Hij heeft mij uitgebreid geholpen om de juiste lampjes voor de twee verschillende kacheltjes na een misverstand van mijn kant twee maal toe te sturen zonder extra verzendkosten!!
Ik heb 3 Eurom Alutherm WiFi kachels in gebruik en ik ben daar erg tevreden over. De prijs is scherp, de kachels zijn veilig en van een prima kwaliteit en ze zijn eenvoudig bedienbaar.
Complimenten in het bijzonder voor Niek Driesen van de customer service afdeling die mij ontzettend blij heeft gemaakt met zijn hulp m.b.t. reserve onderdelen.
had geen goede beschrijving gegeven van de cooler
maar na uitleg moet ik toe geven dat ik fout lag.
Goede service na onderdeel dat stuk was. Nieuwe gekregen.
Het magazijn had een verkeerde stofzuigerzak geleverd terwijl de juiste besteld was. Vervolgens stuurde men een nieuwe zak toe maar wij waren een weekje op vakantie en sindsdien was alles spoorloos. keurig opgelost, alsnog geleverd verzendkosten kwijtgescholden.

Antwoord van Eurom
Ik heb een eurom smart elektrische kachel gekocht, ben enkel benieuwd of dit een zuinig apparaat is wat het verbruikt
Onze Eurom Dry Best 20 had het plotseling begeven. De garantie periode was voorbij maar wij zijn fantastisch geholpen door de techn. dienst, dhr. Niek Driessen. Omdat er een onderdeel niet geleverd kon worden en wij vooral in de winter het apparaat gebruikten zaten wij erg omhoog. Wij hebben een ander apparaat kosteloos ontvangen en zijn heel erg blij met de vlotte en goede afhandeling van onze klacht.
Douchekacheltje maakt rammelend lawaai.
Zit onbalans in de waaier...
Voor 40e ga ik deze nu niet retourneren met alle rompslomp eromheen maar heb er nu ook geen plezier van. Dus op zoek naar een andere.

Top service.
per vergissing verkeerde afstandsbediening online besteld voor heater .
Ondanks dat we zelf in fout waren , is onze de juist afstandsbediening kosteloos toegestuurd.
Dikke merci voor deze uitzonderlijk goede service
ik had een vacumzak voor mijn bladbazer gekocht bij levering bleek hij te groot 2x een retoertickert gevraagd dan maar een mail naar de klantendienst nooit een antwoord gekreggen heb ook een ruil voorgesteld maar niets..dus koop ik nooit nog iets van eurom.

Antwoord van Eurom
Informatie gevraagd over Sani-Fanheat 2000R en zeer duidelijke uitleg gekregen.
Bedankt daarvoor
Wat een topper dit bedrijf.
Niek heeft me te woord gestaan en mijn probleem opgelost.
We hebben een splitairco van eurom met een wifi module. met de module kun je de airco per telefoon bedienen. na wisseling van ons modem, kon de app niet meer geïnstalleerd worden. het Chinese bedrijf ondersteund de app niet meer..
Ik krijg nu GRATIS van Niek een kastje welke ik kan koppelen aan de airco en hun eigen eurom smart app.
top top top...
Was een dopje van mijn Airco kwijt; Eurom een mail gedaan en na een reactie van Niek Driessen heb ik binnen 24 uur een nieuw dopje. GRATIS! Bedankt Niek & Eurom! Dikke aanraders