Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Po raz kolejny informuję, że otrzymałem niekompletne zamówienie. W trakcie reklamacji dowiedziałem się, że firma nie posiada kompletu, co jest kłamstwem, bo oferuje taki sam produkt. Chyba, że oszuka... Toon meer
Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... Toon meer
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zamówienie przyszło szybko
Zamówienie przyszło szybko, pościel super.
Polecam! Szybko, bezproblemowo, towar najwyższej jakości ;)
Nie polecam!!!
Zakupiłem produkty z dodatkowym ubezpieczeniem...zamówienie przyszło uszkodzone...brak możliwości kontaktu ze sklepem...meil-e nie dochodzą albo dochodzą i nikt na nie nie reaguje. Telefon porażka, nikt tego nie odbiera kilka połączeń przez dwa dni po kilkanaście minut i jedyne co słychać "proszę czekać". Nie polecam sklepu!!!
Jedna gwiazdka za szybką dostawę w 48godz.
Nie polecam zakupów w tym sklepie
Dotarł do mnie zupełnie inny towar niż zamawiałam ( komplet talerzy).
Musiałam odsyłać zastawę na własny koszt - mimo iż pomyłka była po stronie sprzedawcy zostałam obciążona kosztami zwrotu.
Posciel
Poszwa na kołdrę była marnego wykonania a mianowicie na szwie była popruta.
Bardzo dobrze się prezentuje na żywo, dobra jakość,polecam serdecznie
Wszystko było świetne
Jestem zadowolona
Jestem zadowolona. Wysyłka była bardzo szybka, towar całkowicie zgodny z opisem i wysokiej jakości. Polecam.
Bardzo ładna pościel
Bardzo ładna pościel. Fajna gatunkowo. Dodam komentarz jak wyglądać będzie po praniu. Szybka dostawa i łatwy zakup przez stronę są dodatkowym atutem firmy. Polecam
Bardzo ładne wyroby i dobrze wykonane
Bardzo ładne wyroby i dobrze wykonane. Poza tym dość przystępne ceny. Szybka dostawa i dobrze zapakowany towar.
Super pościel
Super pościel. Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Piękny świąteczny wzór
Piękny świąteczny wzór , zgodny z opisem, fantastyczna jakość , atrakcyjna cena i szybka wysyła ☺️
brak kontaktu
sprzedają produkty których nie ma na stanie. Przesyłka opisana max 3 dni, czekałam 11. Przychodziły maile, że opóźnienie. Po interwencji stwierdzili, że produktu już nie ma. Na szczęście zwrot pieniędzy nastąpił w ten sam dzień.
Towar śliczny i dobrej jakości
Towar śliczny i dobrej jakości. Bardzo szybka dostawa. Niska cena. Polecam innym.
Jak dla mnie to oszuści
Zrobiłam zamówienie a przez odbiorze przesyłki za którą zapłaciłam całości nie było wszystkiego więc została oszukana na pieniądze nawet sklep nie zwrócił ani pieniędzy ani towaru
Serwis obiadowy
Zamówiłam serwis obiadowy, zamówienie przyszło bardzo szybko. Niestety 3 elementy były uszkodzone po zgłoszeniu reklamacji wszystko było uznane i natychmiast wysłane. Mimo małego nieporozumienia dosłano mi jeszcze raz właściwe elementy. Firma jest bardzo solidna i uczciwa. Komunikacja jest świetna, dostawała bardzo szybko odpowiedzi na maila. Polecam serdecznie! :)
Doatawa bardzo szybka. Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona
Szybka realizacja zamowienia.Dostawa juz nastepnego dnia.zamowiony prodykt zgodny z opisem
Dit is Trustpilot