JANUS IMS inz Weer een afspraak die zij niet nakomen.
d.d. 0-7-01-2023
Klantenservice t.a.v. Eveline,
Beste Eveline, naar aanleiding van ons telefoongesprek d.d. 12-01-2023 stuur ik het aan mij gericht schrijven, retour. Dan kun je zelf zien dat wij echt niet voor het verrassing pakket getekend hebben. Er staat niets ingevuld door mij of mijn vrouw. Er is door U c.q. collega met een rode stift in gerommeld. Ik heb alleen voor het bedrag van €.8.150,00 getekend omdat, als het niet getekend was, je geen prijs kon winnen!!Dom dat wij daar ingetrapt zijn. En wat betreft het verrassing pakket, dat is een lachertje. Men zou dus moeten betalen voor een verrassing geschenk, terwijl wij een rekening kregen van incl. btw en verzendkosten ad €.15,49. Ik heb, wat je ook beaamde, “dat het bij jullie is binnen is gekomen” het pakket retour naar jullie retour gestuurd. Kosten € €.7,65, gelijk met de Track & Trace Scan code. Zoals je ziet en hebt beloofd, het totale bedrag terug te zullen storten op onze rekening. Het totale bedrag is €.15,49 + €.7,65+ €.1,01 = totaal €. 24,15 . ons rekening nummer is :
NL89 INGB 0006 7234 28 op naam van J.D.de Maar en/of .
Hopende dat het nu in orde gebracht zou gaan worden, dat wij het gehele bedrag z.s.m. retour op onze rekening gestort krijgen. Maar helaas wat wij al hadden vermoedt, tot nog toe het bedrag niet teruggestort gekregen. Wij hadden wel verwacht van jouw dat je dit voor ons snel zou gaan regelen. Maar helaas ook weer in de maling genomen door JANUS IMS inz. Euro Shopping SARL, 6000GL Weert & Firma Goed leven 371 PB 10338 6000GH OOK IN WEERT. Deze firma's zijn op geen enkele manier te vertrouwen. Wel betalen en enkele service verlenen.
Als het bedrag niet binnen 14 dagen vanaf nu, niet op onze rekening bijgeschreven is, nemen wij verdere maatregelen.
Vr.gr .J.D.de Maar
6 januari 2023