Banner for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK Reviews

102.314
TrustScore 4 uit 5

4,0

Ik krijg nu de vraag een review te schijven, echter is het product nog steeds niet ontvangen. Bij het bestellen extra betaald voor expres verzending. Nu 12 dagen verder en geen product. Helaas maa... Toon meer

De step met accessoires werd binnen twee dagen geleverd 👍 Producten zien er op het eerste oog goed uit, maar is voor verjaardag in oktober!

Mijn bestelling werd bezorgt door gls in een pakketeautomaat ik kreeg geen code en tot op heden nog niks geregeld ondanks dat ik contact heb gehad het product kan ik dus niet beoordelen hij ligt al 2... Toon meer

Alles liep zoals voorzien. Product is ook wat er afgebeeld stond en daarbij een korting en een extra kado. Wat kan ik nog meer wensen. Zeker aan te raden bedrijf en hier voor herhaling vatbaar.

1. Skatewinkel
  2. Streetwearwinkel
  3. Surfwinkel
  4. Wintersportwinkel

Over EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Euroskateshop (together with KiteDanmark and KiteNorge) is one of Europe’s leading online retailers of scooters, skateboards, surf, and snowboards.

• Founded in 2009

• We operate across 18 local domains and languages

• We have helped over 1 million customers get closer to their dreams.

• With a product range of 50,000+ items, we offer one of the largest selections in the action sports world.

• Euroskateshop

A company with passion and dedication to extreme sports

Sports that we live and breathe for every day!
    Our company grew out of a desire to provide the best quality products for a reasonable price and thereby making the products available to everyone. We founded the company out of passion and dedication to extreme sports.

Our service

Help and guidance in different languages.

Help and guidance in different languages.
    We can provide you help and guidance in a few different languages, primarily english, danish, german, spanish and french.

Promotion box for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Sign up and get a FREE GIFT!

Join our newsletter and receive a free gift – just for signing up!

Goed

TrustScore 4 uit 5

102K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(102.314)

14.803 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Happy kids

Snelle levering.
    Goed verpakt
    Kids blij met step met een scherpe prijs met de kortingen

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en de kids zo blij zijn met hun nieuwe step 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Spullen worden netjes optijd…

Spullen worden netjes optijd geleverd.op eerste oog ziet alles er goed uit

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat alles op tijd en in goede staat aankwam 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Stuntstep naar tevredenheid geleverd.

Het product de stuntstep is netjes en op tijd afgeleverd.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Het is fijn om te horen dat de stuntstep netjes en op tijd is aangekomen 😊 We hopen je snel weer te zien!

Geleverd zoals beloofd binnen de 3…

Geleverd zoals beloofd binnen de 3 dagen.
    Perfecte maat door volgen van de maattabel op de site.
    Goede prijs kwaliteit en een zeer tevreden zoon met zijn nieuwe skeelers en helm.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je zoon zo tevreden is met zijn skeelers en helm 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Al meerdere keren skate supplies…

Al meerdere keren skate supplies besteld voor mijn zoontje. Altijd kwalitatief goede spullen, leuke kortingen en snel verzonden.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zoontje telkens tevreden is met onze producten en dat de kortingen en snelle verzending goed bevallen 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Het artikel werd snel geleverd gezien…

Het artikel werd snel geleverd gezien buitenland. Een mooi product.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het product 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Prachtige step voor onze zoon

Prachtige step voor onze zoon! Heel veel keus.

3 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw zoon blij is met de step en dat u tevreden bent met de ruime keuze. We wensen hem veel plezier ermee en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!

Snelle levering, alles in orde. Fijne sup van goede kwaliteit, product is zoals beschreven.

25 juni 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je heel tevreden bent met je SUP 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Wachten wachten wachten

Na bestelling van een product, waar 2 à 3 werkdagen levertijd voor stond, is inmiddels duidelijk dat we na een week wachten nog eens ca. 10 werkdagen moeten wachten of het product überhaupt nog ergens is. Verre van prettige klantbeleving op deze manier.

2 juli 2026

Goede informatie

Goede informatie, product was er sneller als verwacht. Product is ook top en kwalitatief ook in orde.
    Aanradertje

23 juni 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Hartelijk dank voor je mooie recensie! We zijn blij te horen dat je je bestelling sneller dan verwacht hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product. Bedankt voor je aanbeveling – die betekent veel voor ons!

Beide steppen hadden lichte…

Beide steppen hadden lichte beschadegingen

8 mei 2026

Bedankt voor uw beoordeling.
    Het spijt ons te horen dat beide steps met lichte beschadigingen zijn aangekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.
    Wij verzoeken u vriendelijk om een claim in te dienen via onze website, zodat ons claimteam uw melding kan beoordelen en u zo snel mogelijk verder kan helpen.

Vlot en correct

23 juni 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de levering snel en correct was 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Eigenlijk heb ik nog niks gelevert…

Eigenlijk heb ik nog niks gelevert gekregen, dus 1 ster is het niet een waard. Maandag gebeld beloofd levering binnen 1 dag, vandaag gebeld en beloofd een mail te sturen, geen mail ontvangen. duurt nu al bij 2 weken.

Bedankt voor uw beoordeling.
    Het spijt ons dat uw bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen en dat de communicatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.
    We hebben de kosten voor de expresverzending inmiddels aan u terugbetaald. Daarnaast kan ik zien dat uw pakket vandaag wordt bezorgd.
    Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat u veel plezier zult hebben van uw bestelling.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles op tijd en correct aankwam 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat de levering snel was en je tevreden bent met de kwaliteit 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Alles was netjes verzorgd en op…

Alles was netjes verzorgd en op afspraak bezorgd.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat alles netjes verzorgd was en volgens afspraak is bezorgd. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Al een goede week aan het wachten op…

Al een goede week aan het wachten op inline skate diebik voor mijn dochtertje had besteld. Deze krijg ik vandaag pas binnen. Terwijl ze afgelopen maandag jarig was.

Met vriendelijke groet

Armand Erfmann

Bedankt voor uw beoordeling.
    Het spijt ons dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen voor de verjaardag van uw dochter. We begrijpen dat dit erg teleurstellend moet zijn. Onze excuses voor de vertraging en voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
    We hopen dat uw dochter alsnog veel plezier zal hebben van haar nieuwe inline skates.

Geweldig product, slechte levering

Het product is geweldig en ook goede prijs kwaliteitverhouding.
    De bezorgdienst GLS daarintegen was echter een slechte ervaring.

29 juni 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Bedankt voor uw mooie beoordeling!
    Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de prijs-kwaliteitverhouding. Het spijt ons dat uw ervaring met GLS niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw feedback en zullen deze meenemen om onze dienstverlening verder te verbeteren.
    We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!