Een tijdje terug altijd goede ervaringen mee gehad. Inmiddels al maanden SKE Crystal bars die maximaal 150 puffs inhoud hebben terwijl ze verkocht worden als "600 puffs". Je betaald dus voor 1/4 van h... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ze begonnen goed
Ik ging eens op trustpilot kijken of ik kon vinden waarom de site uit de lucht was gehaald. Maar nu lees ik dat meerdere mensen crystalbars hadden die snel leegraakte. Dat gevoel had ik al! Maar er zaten dus echt veel minder puffs in! Ik was dus niet gek.
In het begin was dit een goede site met goede producten. Maar helaas nu niet meer. Waarschijnlijk komt de site ook niet meer online. Vorige week bij vapestore.eu besteld voor €50,- maar let op dit is scam. Ik keek op trustpilot bij vapestore met hele goede recensies maar dat is vapestore.co.uk. Dus mijn poging om eerst trustpilot te checken was goed, maar hoe sleten op wat er achter de . staat dus 🙈
Twijfel of ik daar een poging ga wagen nu of dat het gewoon klaar is met vapes importeren.
Top krijg alles binnen en ook nog snel
Top krijg alles binnen en ook nog snel! Alleen nu inderdaad kan je even niks bestellen. Ik las dat ze bezig zijn met de webshop. Dus mensen dit is betrouwbaar
Problemen
Vorige week vrijdag besteld. Normaal had ik het dan zaterdag of uiterlijk maandag binnen (ze verzenden nooit in het weekend).
Maar dit keer gebeurde er niets. Op zondag kreeg ik ineens alleen een melding “verpakt” en er werd een label aangemaakt maar het pakket is nooit door PostNL ontvangen of gescand. Het is dus simpelweg nooit verzonden maar ze zeggen dat post nl t vast heeft kwijt gemaakt.
De website ligt er al een week uit en na wat onderzoek ontdekte ik dat hun Instagram-account in Nederland geblokkeerd is vanwege een juridisch verzoek, en hun website is inmiddels al bijna een week offline.
Alles wijst erop dat ze zijn stil gelegd waarschijnlijk voor t versturen van vapes met smaakjes vanuit Nederland.
Deze site gaat nooit meer online komen! Beetje triest dat ze nog wel geld hebben gepakt van klanten en eromheen draaien.
Altijd goeie ervaringen gehad
Altijd goeie ervaringen gehad, nu is de site oppeens een week onder onderhoud, mijn mails worden niet beantwoord en ik heb 100 die verdwenen is. Geen idee wat er gaande is. Normaal is de site geweldig, nog nooit problemen gehad.
Update:
Contact gehad met klantenservice, de site ligt eruit vanwege technische problemen maar er werd me verzekerd dat ze bezig zijn. Pakketje was door PostNl kwijtgeraakt. Er is contact opgenomen en ik ben super goed te woord gestaan en ze hebben contact gezocht nadat PostNl de pakketten verzonden had! (nu is PostNl hem van mij weer kwijt, shocking) All in all super goed opgelost, erg tevreden daarmee!
Niets meer op voorraad
Niets meer op voorraad. Al lang niet meer!! Schandalig.
+Altijd snelle levering maar wel een klacht
+Altijd snelle levering.
-Ik heb een klacht ingediend over dat de vapes maar 1/3 van de inhoud hebben sinds een ruim half jaar! Ze vragen om doosjes met batchnrs en de vapes..ja die heb ik natuurlijk niet meer! Ik wacht hun reactie/tegemoedkoming af anders stoppen wij met bestellen want dat voelt als zwaar bedonderd worden!
Altijd goede ervaringen gehad
Altijd goede ervaringen gehad! Soms is het pakketje de volgende dag al bezorgd! Ook nog nooit een verkeerde bestelling gekregen. Echt top 👍
Na ervaring was de levering super snel…
Na ervaring was de levering super snel maar de vapes geven nog geen 200 puffs . Jullie mogen daar weleens iets mee doen . Veel geld betaald en nog niet eens de helft van de puffs . Zeer dure aankoop . Ik baal enorm hiervan
Al 2 keer besteld
Al 2 keer besteld en allebei de keren mijn bestelling niet gekregen. Er staat bezorgd maar pakketje is nergens te vinden. Ga hier nooit meer bestellen
Top, snelle levering & goeie vapes
Top! Snelle levering binnen 2 werkdagen. Heb alles binnengekregen. Tot nu toe werken alle vapes uitstekend dus snap de negatieve reviews echter niet. Zal hier vaker bestellen!
Ik heb hier al 2 keer besteld
Ik heb hier al 2 keer besteld, één keer
Voor 2 vapes, en 6 liquids, echt top website, je kan het vergelijken met, bol.com, hun liegen niet over leverings tijden, ik raad het zeker aan om hier te bestellen. Pakketje komt binnen 2 werkdagen binnen.
Chinese rommel.
Een tijdje terug altijd goede ervaringen mee gehad. Inmiddels al maanden SKE Crystal bars die maximaal 150 puffs inhoud hebben terwijl ze verkocht worden als "600 puffs". Je betaald dus voor 1/4 van het product.
Goede site
Goede betrouwbare website alleen is niet altijd alles op voorraad. Producten worden snel verzonden en de klantenservice is goed bereikbaar.
Nog niet eens de helft van de puffs
Op dit moment 3 bestellingen gedaan. Waren allemaal erg snel binnen.
Mijn eerste bestelling bestond uit crystal bar vapes, hier zouden 600 puffs in moeten zitten, voor mijn gevoel waren deze heel snel leeg, maar oke.. Nieuwe bestelling geplaatst en dit keer de puffs bijgehouden ik een notitie, wederom allemaal snel leeg en geen van alle hadden meer dan 250 puffs. Ik heb toen een tegoed code gekregen voor de helft van het geld wat ik besteld had. Hierop een nieuwe bestelling gedaan, dit keer drippedbar vapes besteld van 800 puffs en 1x crystal bar van 4500 puffs.. De drippedbars wederom allemaal leeg. Dit na ongeveer 300 puffs. Maar de crystal bar waar zogezegd 4500+ puffs in zouden moeten zitten was al leeg voor de 900 puffs. En als reactie krijg je 'het is waarschijnlijk een slechte batch" geweest.. Nou dit geloof ik niet meer hoor na 3 van zulke bestellingen
Vapes Snel leeg
ik kreeg mijn vapes in 2 dagen binnen alleen waren ze allemaal 3 totaal binnen nog geen 24 uur leeg maximaal 200 puffjes terwijl 600 aangegeven stond ben met support aan het praaten en kijken wat ik voor reactie krijg.
GEWELDIG!!
GEWELDIG!!! Ik vond het een beetje spannend om te bestellen want “ komt het wel aan?” Nou, absoluut! Eergister mijn bestelling geplaatst en zojuist mijn pakketje ontvangen. Wat een topservice!! Super assortiment trouwens ook. Ik bestel voortaan nergens anders meer. Bedankt!!! :D
Supervriendelijk personeel!
Door een fout van post.nl was mijn pakket niet goed afgeleverd. De medewerkers van eurovapers stonden direct klaar om me te helpen en ik heb dezelfde week opnieuw mijn bestelling ontvangen. Super hulp en erg vriendelijk personeel.
Ga zo door!
probleem snel opgelost; top-service!
nadat er verkeerde producten waren geleverd en ik daarover een mail stuurde naar het bedrijf, werd dit heel snel opgelost! top-service die ik niet had verwacht!
De vapes waren snel leeg
De vapes waren snel leeg , dus dan is het duur betaald ! Nooit het aantal puffs wat ze moesten hebben.
De aantal puffs kloppen niet…
Super snelle levering! Binnen 1/2 dagen in huis als je het doordeweeks besteld. Maar de crystal vapes daar zitten geen 600 puffs in… had ze gisteren ontvangen eentje gebruikt en hij is nu al op er zit hooguit 150 puffs in. Dus geen 600 heel erg jammer.. ik zou niet meer hier bestellen ik dacht juist dat ik gewoon snel door de vapes heen ging maar er zitten gewoon weinig puffs in.