Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem dårlig kundeservice! Har skjedd to ganger på 5 måneder at jeg ikke har mottatt bestillingen min. Og ikke svarer de på mail. Jeg skal nå slutte å bestille herfra. Man kaster penger ut av vindu... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte varer 12/12, ifølge DHL-sporingen har pakken ligget i Frankfurt siden 18/12- og har status som Expired. Ikkeno svar å få på noen av mailalternativene.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kundeservice er fraværende. Svarer Ikke på mail og sending fører til ekstra toll avigift. Ifølge nettsiden skal man få tilbakebetalt hvis man må betale dobbel toll, men dette klarer ikke de å ryd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Storfornøyd med denne siden! 😊 Har bestilt fra dem over 50 ganger og de har hjulpet meg til å slutte med sigaretter for godt. Leveringstiden kan variere fra 5 dager til 3 uker, men det er ikke n... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Kundeservice er fraværende

Kundeservice er fraværende.
Svarer Ikke på mail og sending fører til ekstra toll avigift. Ifølge nettsiden skal man få tilbakebetalt hvis man må betale dobbel toll, men dette klarer ikke de å rydde opp i.
Styr unna denne butikken da kundeservice er elendig.
Mystery produkt som de påstår har en verdi på 139 kr er bare løgn. BEYOND vape selges for 2 pund på andre utenlandske nettsteder og produktet er av veldig lav kvalitet.

9 januari 2024

Anbefales ikke

Dyrt, tregt og ikke-eksisterende kundeservice. Bestill heller fra utenlandske sider. Billigere og like lang frakt-tid. Vape Vandal feks.
Eieren av butikken er Vapenorge, som ikke er oppgitt. Kommer msn ikke frem så ring heller dit.

13 september 2023

Bestilling

Bestilte fra de 22 desember og har enda ikke fått pakken min… fikk en Mail 6 januar hvor det sto at nå er pakken min pakket og klar for leveranse. Men hvor er da den pakken min?!

22 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr unna denne butikken!

Har ventet i tre uker på en bestilling. Varer har ikke blitt sendt. Har kontaktet de på mail flere ganger, men har aldri fått svar. Skikkelig dårlig butikk og kundeservice. De lurer folk trill rundt.

25 december 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ventet i 3 uker på bestillingen

Ventet i 3 uker på bestillingen, men etter å lest her ser jeg det er normal ventetid. Bare dumt det står på nettsiden når man bestiller at det er 4-6 dager levering. Men bestillingen var rett, så fornøyd med det!

11 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Veldig dårlig kundeservice. Svarer ikke!

Jeg bestillte en pakke fra evæske for rundt 1600-2000kr. Da pakken ble sendt tilbake etter det hendte noe talt med posten, svarer de ikke på mail. Har sendt mange, men får ikke svar tilbake. Er ingen andre måter å kontakte dem på. Veldig dårlig service!!! Ta dette serriøst evæske, kundeservice har mye å si for en vellykket bedrift, og der har dere lang veg å gå.
Bestillte den 16.oktober, og nå er det den 20. november uten noe lyd fra dem…

20 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

1 stjerne av 5 er for mye..

Kundeservice svarer ikke på henvendelser. De sender ikke pakker med sporing. Det er umulig å få refusjon eller returnere noe som helst.
Selv om det står at produktet du bestiller er på lager, så er det nok ikke det. Oppdateringer på lagerbeholdningen henger langt etter, og risikoen for at det du bestiller ikke er på lager er veldig veldig stor.
Om du liker å gamble med pengene dine så er dette virkelig rette stedet å gjøre det på.

11 oktober 2023

Ikke mottatt varer

Bestilte varer 21. september, enda ikke mottatt noe (5. oktober idag). De har svart på én av mine e-poster, hvor de i bunn og grunn bortforklarer alt. Irriterende og useriøst.

21 september 2023

dritt service, svindel!

Bestilte vaper og fikk tomme i posten og vaper som som ikke virket. Prøvd å kontakte de uten hell. Svarer ikke på Mail.

STYR UNNA!

4 september 2023

Jeg fikk aldri varene

Jeg fikk aldri varene. Nå har det gått over 5 uker fra jeg la inn den første bestillingen. Jeg har sendt flere henvisninger, men jeg har ikke fått svar på noen av dem.

7 september 2023

Sen levering

Ventet over en måned på levering som bare skulle ta 2-5 virkedager…

15 juli 2023

Antwoord van Evaeske

Hei! Da har nok posten ikke funnet postkassen din.
Fint hvis du gir oss en ny adresse vi kan prøve på når vi får den i retur :)

Mvh,
Anders

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er så ufattelig skuffet akkurat nå

Jeg er så ufattelig skuffet akkurat nå! Moren min som prøver å slutte å røyke har bestilt et par ganger fra evaeske og vært noenlunde fornøyd. Var en gang hun ikke fikk pengene tilbake for en retur hun sendte tilbake, og kontakter fortsatt jevnlig uten svar fra de. Men idag da hun fikk bestillingen sin, var bare halve bestillingen pakket. Til nå mangler min mor 1800kr fra evaeske, noe som er mye penger. Hun har prøvd å kontaker de så mange ganger uten at de svarer. Evaeske, vær så snill å ta dette seriøst. Dere har gode produkter, men har mye som gjenstår på kunderservice. Svar på henvendelser!

10 augustus 2023

Antwoord van Evaeske

Hei! Vet ikke hva dette kan gjelde, men fint om du sender oss en epost med ordrenummer om det er noe du fremdeles savner fra oss!

Mvh,
Anders

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Alltid utsolgt for nesten alle…

Alltid utsolgt for nesten alle produkter! Frakttid på to uker pluss er jo også ganske utrolig (fra Nederland til Kr.sand)! Har sikkert kjøpt 5 ziip-vapes som har slutta å funke etter en mnd, har også fått masse feilleveranser, med melding om at jeg skal få gratis produkter ved neste leveranse, men aldri mottatt noe. Veldig synd, for selve podene er veldig bra! Denne sjappa kunne gått så det suste, men det er akkurat som om de ikke vil tjene penger!

26 juni 2023

Hei Tonje,

Takk for din tilbakemelding!
Angående leveringstiden så sender vi alltid samme dag/neste virkedag. Stort sett tar det 1 uke, men noen ganger også 2-3 uker. Derfor anbefaler vi å alltid bestille i minst 3 uker i forveien for å unnga å stresse med ventetiden.
Vi tar kun 39,- i frakt og tilbyr gratis frakt ved bestillinger over 900,- kr
Om du ønsker raskere levering vil det koste 149,- med UPS , eventuelt DHL Express på 500,- kr

Ser det kan ha vært noe misforståelse med bestillingen fra mars. Vi byttet en pod til en annen i god tro om at det gikk fint slik at du ville unngå å vente en stund på at vi fikk inn flere. Derfor ga vi også en eksra gratis som kompensasjon. Hvis det var feil beklager jeg det.
Sender deg en epost for å løse dette om du savner noe mer fra oss :)

ZIIP Device:
Har noe variert levetid, det kommer an på hvor mye man bruker den. Noen ganger varer de flere måneder, andre ganger kun noen uker. Anbefaler også ZFIT og andre podsystemer vi har tilgjengelig nå!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.