Storlekarna överensstämde inte. Storlek S var större än M Dvs small var förstor och medium för trång. Krångligt att skicka tillbaka. Men personalen var tillmötesgående och hjälpsam då jag fick best... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställningsprocessen var väldigt bra och smidigt. Väldigt glad att ha hittat era onlinebutik med som fina kläder :) Jag kan bara påpeka att när jag skulle välja betalningsform fanns det inte klarna... Toon meer
Jag blev blåst! Akta er för det här butiken. Jag köpte en bodysuit, väntade flera veckor... ingenting! Skickade mail, fick fler svar som bad om ursäkt för en utredning som är på gång att hitta mitt b... Toon meer
Det var enkelt att hitta det jag ville ha som bröllopsgäst. betalningen gick oxå smidigt, hitintills så har det gått bra.När leveransen av klänningen kommer det är ju först då jag kan se om den passa... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Varan matchar inte bilderna!
Varan matchar inte bilderna!
"Kunden ansvarar för samtliga returfraktkostnader, inklusive internationell frakt till Kanada samt eventuella tull-, moms- eller administrationsavgifter." 20-80$för retur plus moms och admin?! Det gör det icke möjligt att skicka tillbaka
Har inte fått min klänning än men… längtar till jag får den
Har inte fått min klänning än men hoppas den är lika fin som på bilden och att leveransen går snabbt
De lovade skicka tillbaka pengarna för…
De lovade skicka tillbaka pengarna för klänningen som inte fanns. Inte kommit pengar ännu. Hur länge ska de hålla på?
Vackra kläder med hög kvalitet
Hos Eva köper jag vackra kläder med stil och hög kvalitet. Inom kombination som gör mig både glad och väldigt nöjd !
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa och artikeln (jag köpte en morgonrock) ser riktigt fin och cosy ut! Jag ser fram emot att få hem den 👏
Great site
I have been searching online and was fortunate enough to find Eva Jonsson site. It was a quick and easy to use site and I look gorward to receiving what I ordered.
Snabbt smidigt och enkelt inget krångel
Snabbt smidigt och enkelt inget krångel
Smidigt o bra att beställa
Smidigt o bra att beställa. Ser fram emot se klänningen 🙂
NÖJD MAN MED 76 ÅR PÅ NACKEN...
JAG ÄR EN VANLIG MAN MED 76 ÅR PÅ NACKEN SOM TYCKER ATT KLÄ SIG FINT I BRA SYDDA KOSTYMER (HAR RUNT 30 PAR I GARDEROBEN) MEN OCKSÅ TYCKER MYCKET OM FINA JACKOR, SPEC.SKINNJACKOR. PÅ ERAN WEBBPLATS HAR JAG HITTAT JUST DETTA; OCH MED ERAN PERSONALS STORA STÖD MED STÄNDIGT HJÄLP MED SNABBA SVAR PÅ ALLA MINA PROBLEM FRÅGOR, MEST FRÅN SJÄLVA FRU ANA JONSSON, NÄR JAG HADE BESTÄLLT FEL STORLEK, OCH MED STORT NÖJE, HAR FÅTT GÖRA EN BRA AVSLUTNING PÅ HELA MED ATT FÅ RÄTTA VARAN. JAG KÄNNER MIG MYCKE NÖJD IDAG, DEN 07.JANUARI 2026. OCH VILL MED STORA HÄLSNINGAR ÖNSKA ETT BRA OCH LYCKAT KOMANDE ARBETS ÅR TILL ER ALLA PÅ EVA JONSSON... T.ILIC
At dom svarade och va behjælplig så…
At dom svarade och va behjælplig så mycket som møjligt och føljde upp mina frågor.
easy to order
easy to order. Could be better selections for mens collection
Snabbt svar
Gick inte att betala med kort, vet inte varför, men swish gick bra. Fick också jättesnabbt svar på frågor om produkten, via mail, även kvällstid.
Enkelt och smidigt.
Jag har inte fått kappan en men beställningen gick smidigt.
Extremely helpful and supportive!
Extremely generous and smooth return process, with highly helpful and kind support staff! I ordered shoes that were too small, and they responded within a few hours to my email with an offer of an exchange code to give me a new pair for free - without having to mail in the old ones! Great service! Will definitely order from them again!
Bra verkar ganska trovärdigt
Bra verkar ganska trovärdigt. Länkarna är lite konstiga för det är inte starka färger så man tror att de inte funkar
Very easy to place my order.
Very easy to place my order.
Well designed home page and I'm looking forward to quick delivery process
BR
Görgen Molén
Ett stort tack för hjälpen med ett…
Ett stort tack för hjälpen med ett problem som kundtjänst löst på bästa sätt.
Dit is Trustpilot