Holdte 2x 7 års fødselsdag- aldrig har jeg oplevet så ustruktureret personale før. Vi var der i 4 timer og persoonalet havde ikke styr på noget. En af dem som står i køkkenet er decideret flabet og ar... Toon meer
Funplays Ballerup
Lees wat reviewers zeggen
Jeg er meget utilfreds med den oplevelse, vi havde hos jer. En medarbejder i jeres køkken opførte sig både respektløst og direkte flabet. Vi bestilte burgere og Dirty fries. Burgerne var fine... Toon meer
Fuldstændig grotesk ulækkert! Vi har besøgt legelandet gentagende gange i mangel af bedre, men idag blev så sidste gang. Havde legelandet været et spisested, havde sundhedsmyndighederne lukket de... Toon meer
Sjældent set et så dygtigt og serviceorienteret team i Azra og Ayaz, der i den grad gav vores familie et hjerteligt velkomst. Ayaz fortalte om legecenteret så børnene kunne bedre orientere sig, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
telegrafvej 2, 2750, Ballerup, Denemarken
- ballerup@funplays.com
- eventyrfabrikkenmegacenter.dk
En skræmmende medarbejder går rundt…
En skræmmende medarbejder går rundt efter børn uden forældre ved siden af.
Jeg hørt min 5,5 år søn skriger og løber forbi mig og har slet ikke set mig fordi medarbejderen var sur på ham pga han ikke haft sikkerhed strømpe at gynge på det ny trampolin.
Jeg fangede min søn og gav vand og blev lidt trøstet.Begynt han fortalte hvad sket .der jer kiggede alle det børn på trampolinen var der over halv delen har ikke haft sikkerhed strømpe på man deres forældre var ved dem .En forældre fortalte at medarbejderen har vist sine øje på sur måde og han var gået også efter min søn som han skulle slet ikke komme til gyngerne uden strømper..NU ER DET ALT FOR FORSAT TIL AT MELDE TIL POLITI .
DERFOR NU HOLDER VI VÆK FRA DEM OG VI HAR VÆRET ALTID DER H ER ANDEN WEEKEND
Så beskidt og uhygiejnisk at vi alle…
Så beskidt og uhygiejnisk at vi alle blev smittet med en grum Roskilde syge på vores sidste besøg. Vi har nu været der nogle gange da jeg desværre valgte at købe en 'come back' ticket på 3 måneder, men oplever kun gang på gang at det er umenneskelige klamt og ulækkert over alt i legelandet. Toiletterne skal man ikke røre ved, der er 9 ud 10 gange ingen håndsæbe. Spise steder er fuldt med krummer, klister, og har ikke set en klud i dagevis. Der er madrester og klistret i selve lege arealet (hvor der ikke er tilladt at have mad eller drikke) ikke at der er personale der tjekker det, eller griber ind hvor der er folk der ikke overholder reglerne. Der mangler diverse standard ting som sukker, kaffe, servietter osv. Personalet er en flok inkompetente unge børn, der flere gange er set stå med deres telefoner i hånden frem for at yde en service. Ud over at det er så dyrt at en 3 måneders come back ticket ikke er pengene værd.
Jeg er forbløffet over der ikke bliver gjort noget ved det, med de mange dårlige reviews der er kommet havlende ned over dem efterhånden. Det viser bare at det er den rene pengemaskine, uden forbehold for børns velvære.🤮
Ingen valuta for dyr oplevelse. Dårlig service og lang ventetid ved ekspediering samt ingen kaffe og dårlige undskyldninger
Det eneste positive ved besøget i Funplays var at mine børn havde en ok oplevelse. Besøget var dog på ingen måde 507 kr. værd, hvilket blot var beløbet for entre. Der var ikke mulighed for at få kaffe, idet maskinen var gået i stykker, isvafler var der ikke flere af og der var lang ventetid grundet for lidt personale. Det stakkels personale var fuld af dårlige undskyldninger, men havde jeg været ansat på stedet, ville jeg have givet kompensation for den dårlige oplevelse. Jeg kommer ikke retur til Funplays og heldigvis findes der andre gode legeland, hvor man får valuta for pengene.
Under standard og kvaliteten er faldet
Generelt er vi kommet her, fordi vores oplevelse har været, at der er renere og venligere medarbejdere end i flere af de andre legelande.
I dag var det dog under niveau for hvad vi har været udsat for.
Vi kom ved åbning, men der lå madrester, tomme kopper, krummer og skrald MANGE steder.
Medarbejderne var generelt ugidelige, uengagerede og hverken smilende eller servicemindede.
Desuden var de løbet tør for kaffe. Det er virkelig et no go for et legeland der forventer at gæsterne skal købe alt deres mad i legelandet.
Vi var virkelig ikke tilfredse i dag, desværre. Hvis det er deres standard nu, så tager vi et af de billigere steder næste gang.
Forfærdelig mad og snavset
Forfærdelig mad. Og strenge regler om særlige sokker, der kun kan købes i Fun play. Meget koldt derinde for de voksne der ikke leger.
Thieves operate here with ease & management dont care - be careful
A nice enough, if overpriced, kids play place. However, thieves operate with impunity in this facility, especially the cloak room and management is too inexperienced, indifferent and incompetent to do anything. Be careful going here. We had an expensive kids jacket stolen.
Føj for helvedes.
Samme oplevelse,overdrevet klamt, decideret ulækkert, madrester og snavs overalt, snavs og sort slam på legepladsen i hjørner og omkring kanter på næsten alle ting, der var endda blod pletter flere steder 😵😳dumme uduelige medarbejdere, som stirrer på deres tlf istedet for at holde øje eller være den voksne som skal holde styr, og sidst men ikke mindst virkede ingen af de elektriske biler man skal betale ekstra for.
Alt i alt en skuffelse og jeg vil på ingen måde tilbage. Jeg anbefaler andre at finde en renere og bedre legeplads da det også er usandsynligt dyrt.
Et frygteligt sted
Et frygteligt sted - hundekoldt - møgbeskidt - en stor pengemaskine ☹️
Vi køber 3 måneders sindssyg dyre…
Vi køber 3 måneders sindssyg dyre adgangskort til vores børn…. Ud over de sindssyge dyre priser, skal man betale for skridsikker strømper hvis man vil hoppe… og plus betale for voksen, ved hvert besøg… det er en penge sluge maskine og i fortjener absolut ingen stjerner
Og intet står på deres hjemme side..
Dårlige hygiejne
i dag den 30. december besluttede vi at tage vores barn med for at have det sjovt til funplace Ballerup…
Jeg er meget skuffet over rengøring og hygiejnen. under kritik! vi havde svært ved at finde en sofa til at sidde sammen med min mand, det hele var klistret og i madrester... overalt var gulvet beskidt. vi tager vores børn med her, så de kan have det sjovt og ikke blive syge! genbesøg - under ingen omstændigheder! Jeg vil ikke anbefale deres legeland til nogen af de familier, vi kender...

Husk skridsikre strømper
Talte med en leder, som modtog feedback efter en længere “kamp”. Min feedback var at skrive tydeligt på hjemmesiden og ved indgangen skilte med, at der kræves skridsikre stømper for at bruge trampoliner.

Not responsible staff
Not responsible staff . I got very bad experiences with the staff’s attentiveness. I personally not happy the lack of information they provide about parking as we should register our car there for park but no one tells to guest . I visited there to pick my kids and ask to their staff who they say is a daily leader there and i asked to him about parking car but he did not tells the details about what is the procedure to park car here instead of giving information he just told me its free and legal to park your car here around the building then i got parking ticket because of his irresponsible behaviour as others guests got parking ticket there like me , who were not happy as well .
This is a joke places to take your kids as playing area is dirty ,two kids were mocking my son there and my daughter intervened and take back her younger brother with us but no staff was attentive to prevent such kind of experience to kids but unfortunately no one dare to look for surrounding what’s going on or be responsible for their job . Very dark inside and no proper light or ventilation. I will never go there and never recommend to anyone . Price is crazy not worthy at all .
Ingen rengøring og dårlig ledelse.
Opdatering:
Svar på jeres svar til min anmeldelse. Det er tydeligt et automatisk svar i sender udm for vi HAR været i dialog. Men med flabet tilbagemeldinger og ligegyldighed i jeres måde at kommunikerer med jeres gæster på. Så jeg har faktisk valgt at stoppe med at svare tilbage til jer. Så ikke tvist jeres hoved med at komme i dialog. Det er skam forsøgt før jeg lavede anmeldelsen. Jeg advare bare andre der overvejer at besøge jer. 🤞🏽
Mandag d. 6 november var sidste gang jeg og min familie besøgte Funplays.
Vi var 3 voksne og 3 børn inklusiv 2 under 1 år.
Disse to børn fik ikke lov til at lege ude, da det simpelhen sikkerhedsmæssigt ikke var forsvarligt.
Jeg kontaktede funplays med mine bekymringer..
Der blev svaret at der var visse faktorer der spillede ind på det resultat vi oplevede den dag.
De havde først fået sat rengøring på da vi gik først på eftermiddagen. én ung pige der rendte rundt med en støvsuger og prøvede at gøre rent. Men som de selv skrev, "det tager dog nogle timer at dække 8.000m2😄"
Jeg stillede spørgsmålstegn ved at man nok burde have gang i en ny rengørings procedure eller generel sikkerhedsprocedure da det ikke er meningen at man skal møde dette syn når de åbner. Man burde scanne hele området for det åbenlyse, men det sker ikke.
Jeg bliver mødt af flabet svar om at "du er jo velkommen til at komme og tilbringe en dag med vores rengøringspersonale"
Jeg synes det er komplet grotesk og anbefaler INGEN at besøge funplays. Og hvis i klager bliver i spidset af med flabet kommentarer og en slushice og en enkelt børnebillet.
Jeg tog ikke imod dette da jeg synes det er komplet uforsvarligt at man kan komme afsted med dette uden konsekvenser.
Min anmeldelse skrives først nu da overskuddet til at gøre det ikke har været der før. Men jeg håber at det hjælper nogle med at frasortere funplays!
Her er en tjekliste over synet vi mødte hos funplays:
- Snus på legeområde
- Chipsposer og chips i børneområdet
- ødelagte bolde som også var flækket med skarpe kanter i børneområdet
- popcorn og hvad der ligner mugne popcorn i børneområdet
- bitte små flamingo kugler, uanset hvor disse kommer fra. I børneområdet.
- sprængte ballon rester i børneområdet.
- væltet sodavand på et stort område i gangene hvor dette var tørt og klistret. Set to steder.
- klistret og utroligt beskidte områder i spiseområdet.
- afføring på vægge på toiletterne.

Antwoord van Funplays Ballerup
Manglende rengøring!! Kritisk vil jeg kalde det !
Vi har idag besøget funplays i Ballerup ! Rart personale, søde og imødekommende . Vi fik lækker frokost og leget nogle timer. MEN aldrig har jeg været så beskidt et sted . I det aflukkede legeområde ved maden lå æblestykker flere dage gamle og indtørrede og flød, juicebrikker på gulvet og det var super klistret næsten over alt . Der var flere steder på “banerne” i det øvrige legeland, hvor nettet er i stykker og i børneland max 3 år - flød med store skolebørn som legede gemmer og nærmest løb min datter ned konstant - klatrede på “tagene” af husene og havde absolut ingen respekt for de ting de “smadrede” med deres vægt ! På vej hjem overvejede vi en is - men da vi kiggede ned i isfryseren flød det med tomme papkasser, klamme krummer og ting som ikke bør være et sted med fødevarer. Vi var indstillet på, at det var en dyr fornøjelse og sådan var det ! Syntes også der var mange ting at prøve og meget godt men rengøringen er virkelig kritisk ! Og som andre også har kommenteret så mangler der sgu en voksen - det er børn der styre børn 😅

Danmarks bedste legeland
Vi har lige holdt et party event for vores drenge som var en kæmpe succes, både for vores gæster men ikke mindst for de voksne. Der er jo sørget for alt og vi havde overskud og tid til at lege med børnene. Alt ved stedet er gennemført og servicen er fantastisk! Kan varmt anbefales og specielt at holde sit event en hverdag :)

Antwoord van Funplays Ballerup
Mine børnebørn fejrede i dag deres 4…
Mine børnebørn fejrede i dag deres 4 års fødselsdag, sindsyg god service og utrolige søde medarbejder.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van Funplays Ballerup
Dobbelt så dyrt som andre uden at være bedre.
Legelandet er lige som alle de andre, men 2 voksne og 2 børn koster 650kr på en Søndag.
De priser gør det hele til en dårlig oplevelse.
Mange faciliteter var lukkede og køen til kantinen var lang under hele besøget.
Personalet er for ungt.
Al kritik til ejerne af Funplay
Vi tager et legeland med almindelige priser næste gang.

Ringe oplevelse
Simpelthen for unge medarbejdere , der manglede en voksen som kunne koordinere set hele. Skralde spandene flød , ingen toilet papir eller papir i det hele taget på toilettet. Mega lang kø til mad og is, de unge mennesker stod bare og kiggede på os , der mangler helt klart en voksen .

Antwoord van Funplays Ballerup
Har været med mine børn her flere…
Har været med mine børn her flere gange, Det er fuldstændig det samme. De har bare fjernet biografen og alle spillemaskiner og air hockey. Så ville de gerne have en slush ice men det var kun til dem der er der til fødselsdag. Så det måtte de ikke købe. Vi kommer ikke mere her, alt alt for dyrt, fodkoldt, intet er sjovt mere her. Vi vælger Bakken eller Tivoli frem over.

Skuffet
Hvor er jeg ærgelig over at vi ikke valgte at tage i svømmehallen i dag frem for dette legeland!
Det har altid været en god oplevelse at komme her, men over 400 kr. for 2 voksne og 2 børn er simpelthen for mange penge… toiletterne var beskidte, der var en kraftig gul rande under det ene wc-bræt, i den anden bås var der tydelige tegn på indtørret urin på gulvet og sort støv under brættet, desuden var alle håndvaskene tydeligt beskidte.
Mht. børnemenuen, så var det under ingen omstændigheder muligt at give 5 kr. ekstra og så få en slush ice i stedet for en sodavand, så skulle vi af med 25 kr. ekstra, til gengæld kunne vi uden problemer få en lille brik-juice (som var billigere) i stedet for sodavandet.
Vi puttede 2 ti-kroner i de elektriske biler, den ene kunne ikke køre og vi fik af vide at hvis den blinkede var det jo tegn på at den manglede strøm! Dette står ingen steder og bilerne blev ikke fjernet, men vi fik da en polet i stedet for vores 10’er.
Børnene hyggede sig i legelandet, men jeg forlod stedet med en ærgelig følelse, mad og indgang blev over 600 kr. -det kunne jeg have fået 2 turpas til Bakken for, så næste gang vælger jeg altså et andet legeland… eller Bakken hvis det har åbent :)