Eventyrgolfrestaurant Reviews

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Frisk og lækkert smørrebrød

Frisk og lækkert smørrebrød. Jeg fik fiskefilet på brød m tilbehør samt rullepølse m tilbehør på hvidt brød. Dertil alkoholfri classic. Utrolig professionel og hurtig betjening efter anvisning af vort bord ved vinduet. Fiskefileten var rigtig god, rullepølsen mager og mange skiver, super tynde løgskiver, sky, grønt og sennep på siden. Min medspiser tabte en kniv, og tjeneren kom straks med en ny, da han havde hørt kniven på gulvet. Jeg kom af med sølle 150,-kr for den fine frokost. Første gang på Eventyrgolfrestaurant MEN absolut ikke sidste gang. Mad, betjening og omgivelser i top. Skynd jer dertil.

16 december 2025

Fin beliggenhed i forhold til Sanderum…

Fin beliggenhed i forhold til Sanderum Kirke (begravelses arrangement). Fin udsigt. Betjening rimelig. Ingen velkomst, Lidt langsomme til at fylde fade op.
Prisen er ekstrem. For snitter (vi snakker ikke slagter sandwich, men snitter af toastbrød med noget der mindede om K-Salat). Kaffe, kringle, øl og vand. Vi var 39. Der blev drukket 8 øl og 58 sodavand. Samlet pris 8.683,- . Dvs. en kuvertpris på kr. 222,- . Det var det slet IKKE værd.

13 november 2025

Har flere gange været en del af…

Har flere gange været en del af arrangementer hos Odense Eventyr Golf Restaurant.
Helt igennem fantastiske lokaler og udsigt. Har både været til brunch, frokostarrangementer og bryllup til ud på natten.
Imødekommende og generelt kompetente tjenere.
Super lækker mad og dejlig vin.

Parkeringsfaciliteterne kunne være bedre, da man kan være nødsaget til at gå et par hundrede meter. Andre gange kan man holde under 20 meter fra indgangen.
Men selvfølgelig nemt ift byen. Samt gratis ubegrænset parkering.

Vil klart anbefale stedet til andre.👍

26 juli 2025

Eventyrgolfrestaurant i Odense

Var inviteret til fødselsdag på
Odense Eventyr Golf restaurant.

Mega pæne lokaler og dejlig udsigt.

Men ellers var det ikke så meget mere at rose.
Fadene med mad blev kun fyldt op når værten og gæsterne gjorde opmærksom de tomme fade.
Drikkevarer skulle vi også bede op at få fyldt op.
Småkagerne til kaffen var heller ikke nogen fornøjelse. De sidste der kom ind på bordet var enten skåret over eller knækket i stykker.
De var meget tørre og ingen fornøjelse.

Jeg vil ikke anbefale stedet og ej heller afholde en komsammen der.

2 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?