Ik koop hier al meer dan 4 jaar en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik teken en koop hoofdzakelijk tekenbenodigdheden. Alles is altijd heel goed verpakt, waar ik blij mee ben. IK kan dit bedrijf ze... Toon meer

Super goede prijzen vergeleken met andere kunst(web)shops en hebben ook merken die soms moeilijk te vinden zijn. Had zondagavond besteld en kwam dinsdagavond al binnen! Alles wat heel netjes ingepakt... Toon meer

Het everycolor team is fantastisch, kennis van zaken, super behulpzaam, vriendelijk. Duidelijke overzichtelijke site, alles met foto's en goede info, potloden zijn per stuk open stock te bestellen met... Toon meer

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

klantvriendelijk en voordelig

Al meerdere aankopen gedaan, ze zijn goedkoop en hebben een groot assortiment. Ze doen heel veel om je te helpen met de juiste materialen, ze hebben ook diverse uitprobeersetjes van papier en materialen. De online bestellingen zijn altijd keurig met een klein cadeautje binnen gekomen. Meerdere keren heb ik mijn aankopen gecombineerd met een bezoekje tijdens een open dag. Altijd hartelijk ontvangen en alles mag uitgeprobeerd worden. Je krijgt ook papier naar wens om op te werken, top.

6 februari 2025

Antwoord van Everycolor

Dank je wel voor je complimenten, we hopen je nog vaak te mogen verwelkomen. 2e pinksterdag is er weer een open atelier

Fijne sfeer

Fijne sfeer, capabele mensen, goede voorlichting. Dagje workshop everycolor voelt als een dagje uit. Mede dankzij Moniek en haar mensen!!!! Catering was dik in orde. Dag omgevlogen. Dus een echte aanrader!!! En als kers op de taart ook een leuke goodybag!!! Ik ben al drie keer geweest!!! Op 25-1 15-2 en 22-3. De prijs kwaliteits verhouding is dik in orde!!!

22 maart 2025

Antwoord van Everycolor

Dank je wel, Hanneke. Zo fijn dat jullie ons gevonden hebben! We zien je graag weer bij de volgende workshop

Everycolor

Everycolor is altijd een gezellig warm bad waarin je binnenkomt. Je wordt hartelijk ontvangen door de eigenaresse. De workshops zijn zowel toegankelijk voor beginners als voor gevorderden maar in de praktijk maakt het niet uit hoeveel ervaring je hebt. Want je wordt namelijk begeleid door zeker kundige en lieve docenten met een goede dosis humor.
Het eindresultaat, mag er altijd zijn, in welke vorm dan ook. ( mislukken bestaat niet bij everycolor)
Tevens wordt er ook altijd een lekker en gezellige lunch geserveerd.
Het fijne is dat de cursus een losse vorm kent, waarbij iedereen op zijn eigen mannier zijn/ haar mannier z'n talenten kan ontplooien.
Na afloop krijg je ook nog eens goed en kundig uitgebreid advies over de materialen die je thuis eventueel kan gebruiken. P.s. je krijgt ook altijd een leuke goodiebag die aansluit op de cursus.

22 maart 2025

Antwoord van Everycolor

Hallo Bibi , heel veel dank voor je lovende woorden. Dit is ook precies wat we met onze workshop willen bereiken: plezier in tekenen!

Een fijn bedrijf met een persoonlijke…

Een fijn bedrijf met een persoonlijke benadering. Ze hebben vrijwel alles wat ik nodig heb voor aquarelleren. In de pakjes zit altijd wel iets extra’s zo leuk!

21 maart 2025

Hallo Tanja,
hartelijk dan voor je fijne review. Neem je even contact met ons op ? info@everycolor.nl

Persoonlijke aandacht, meedenken, leuke Workshops en niet duur.

Ik heb nu al een paar maal ervaren dat de mensen van Everycolor met liefde hun werk doen. Veel persoonlijke aandacht en meedenken. En dan zijn ze nog eens goedkoper dan andere 'artshops'. Ook bieden ze hele leuke Workshops aan. Wat mij betreft......een heel fijn bedrijf. Mvg, Ineke Klootwijk

19 maart 2025

Antwoord van Everycolor

Hallo Ineke, dank je voor je complimenten! Daar doen we het voor.

Fijne service en snelle levering

Ik koop hier nu al bijna 2 jaar copic markers aan en ben hier zeer tevreden over. Stiften worden gewogen en onderzocht voor ze worden verstuurd en indien er toch iets mis is zoeken zij mee naar een passende oplossing. Klantenservice is altijd enorm behulpzaam, zowel bij vragen als bij problemen. Ik hoop hier nog lang te kunnen bestellen :)

9 maart 2025

Antwoord van Everycolor

Margaux, dank je wel voor je complimenten. We zijn blij je als klant te hebben!

Eind jan.2025 2 dozen prismacolor…

Eind jan.2025 2 dozen prismacolor kleurpotloden gekocht 132 en 72 stuks
Bij de 132 stuks waren er 23 st. dubbel of verkeerde kleur, bij de 72 stuks, 2x verkeerde kleurpotloden.
Heel veel werk om uit te zoeken, ik kwam er pas achter toen ze al in gebruik waren genomen.... verkeerd product en/of potloden ruilen mocht niet meer. Na diverse mailtjes dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is en verwijzing naar hun voorwaarden €10,32 terug gekregen 😒
Niet meer bestellen 😬

29 januari 2025

Antwoord van Everycolor

Beste Gabriele, jammer dat je uiteindelijk toch niet tevreden bent met de door jou geaccepteerde tegemoetkoming van 30%. Er zijn geen verkeerde potloden geleverd, alleen is de inhoud van de dozen 2 jaar geleden door de fabrikant gewijzigd t.o.v de door jou gebruikte, dus verouderde kleurenkaarten. Als de dubbele potloden ongebruikt waren geweest was retourneren natuurlijk geen enkel probleem geweest.

Top shop!

Voor de 2e keer een bestelling gedaan bij Everycolor. Ik vind het een prettige webshop met duidelijke productomschrijvingen en het productassortiment bevalt me erg goed. Ook deze keer werd de bestelling binnen 1 dag geleverd en met zorg verpakt en ondanks de vele losse producten helemaal correct. Dikke pluim.

9 januari 2024

Top webshop!

Ik bestel hier al 2/3 jaar en het is altijd netjes verpakt en de artikelen zijn altijd goed! Absoluut een aanrader!

21 juli 2023

Top!

Erg groot assortiment, goede kwaliteit en snelle levering! Product kwam goed verpakt aan. Goede en snelle communicatie via de mail. Alles top!

25 februari 2021
Reviews in alle talen tonen. (34 reviews)