2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Slechte ervaring

Doe geen zaken met dit bedrijf. Het laminaat is verkeerd gelegd, waardoor de vloer omhoog komt, bubbels vormt en op meerdere plekken kraakt. Dit betreft structurele gebreken als gevolg van slechte plaatsing. Daarnaast is er al ruim twee jaar nauwelijks tot geen reactie op e-mails en wordt geen enkele verantwoordelijkheid genomen bij klachten. Onacceptabel.

Op basis van mijn ervaring raad ik anderen af om met dit bedrijf in zee te gaan

5 januari 2026

2 trappen laten doen door evimvloeren

2 trappen laten doen door evimvloeren. Echt wat een slechte service en helemaal met het oplossen van het probleem dat door hen is gecreëerd.
Mensen ga niet met ze in zee.
In juni 2025 afgesproken wat we wilden en hebben Euro 1800 aanbetaald. En tot op heden hebben ze hun prutswerk niet opgelost/hersteld....

19 december 2025

Laminaat gekocht voor 13,3m2

Laminaat gekocht voor 13,3m2 - ik had de plattegrond laten zien en vermeld dat er een grote kast in staat waar laminaat omheen wordt gelegd. Voor deze kleine ruimte hebben we nu meer dan 1,5 doos teveel aan laminaat. Eén onaangebroken doos wilde ik terugbrengen binnen 7 dagen. Nu nemen ze niks terug omdat dit in hun 'algemene voorwaarden' staat. Op hun website staat dat je mag retourneren binnen 14 werkdagen, maar op hun factuur vermelden ze dat het niet mag. Erg onduidelijk voor de klant.

21 augustus 2025

Uitstekende ervaring met Evim Vloeren!

Uitstekende ervaring met Evim Vloeren!

Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam bij Evim Vloeren, voelde ik me welkom. Ik werd direct vriendelijk ontvangen met een drankje, wat meteen een warme en gastvrije sfeer gaf.

Wat deze ervaring echt bijzonder maakte, was de deskundigheid en het meedenken van het team. Walid en Ali hebben mij uitstekend geholpen. Ze luisterden goed naar mijn wensen en gaven professioneel advies over welke vloer het beste zou passen bij mijn interieur én mijn geplande keukenrenovatie. Ze dachten mee over kleur, stijl en zelfs over de juiste planning zodat alles goed op elkaar aansloot.

De communicatie was helder en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Geen verrassingen, geen gedoe, gewoon vakmanschap en klantgerichtheid zoals je hoopt te krijgen.

Kortom: een zeer prettige ervaring van begin tot eind. Ik kan Evim Vloeren van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en echte service

27 juni 2025

NOOIT AAN BEGINNEN

Wij zijn uiterst ontevreden over onze ervaring met Evim Vloeren. Dit bedrijf is absoluut niet betrouwbaar en levert zeer onzorgvuldig werk. Bij het leggen van onze trap bleek al snel dat ze niet deskundig zijn. De trap is half afgemaakt, en tot onze grote verbazing zijn de zijkanten van de treden gewoon gestickerd – ronduit amateuristisch en onacceptabel.

Daarnaast hebben we een groot probleem met een terugbetaling van een teveel betaald bedrag. We wachten nu al 7 maanden op ons geld en op herstelwerkzaamheden, maar Evim Vloeren laat niets van zich horen. Ze reageren niet op berichten of telefoontjes en verwijzen alles door naar hun verzekering. Er is geen enkele verantwoordelijkheid of service richting de klant.

Dit zogenaamde familiebedrijf lijkt er alleen op gericht elkaar te verdedigen in plaats van hun klanten fatsoenlijk te helpen. Wij raden iedereen ten zeerste af om met dit bedrijf in zee te gaan. Het is simpelweg een ramp van begin tot eind. Doe jezelf een plezier en kies een betrouwbaar bedrijf dat wel waarde hecht aan kwaliteit en service!

25 juni 2024
Reviews in alle talen tonen. (6 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken