Negatieve ervaring exact online
Onze ervaring met Exact Online is helaas zeer teleurstellend geweest. Om überhaupt met de cursus te kunnen starten, moesten wij eerst een abonnement afsluiten van ruim €300,- per maand. Daarna bleek dat wij pas drie maanden later met de cursus aan de slag konden. In die drie maanden hebben wij dus betaald zonder begeleiding of de mogelijkheid om het systeem op een juiste manier te gebruiken, terwijl wij juist een goede basis wilden leggen.
Daarnaast hebben wij ruim €1.000,- betaald voor een cursus die inhoudelijk nauwelijks waarde had. De uitleg beperkte zich tot basisfunctionaliteiten die je met een paar uur zelf uitzoeken net zo goed had kunnen begrijpen. Er zat geen diepgang in en er werd geen praktische toepassing geboden.
Toen wij vervolgens aangaven dat het niet redelijk is om drie maanden abonnementskosten te betalen zonder enige geleverde waarde, werden wij niet serieus genomen. De klantenservice bleef hangen in standaard antwoorden en toonde geen bereidheid om mee te denken of tot een oplossing te komen.