1. Mediabedrijf

Onze visie is dat we EXCELLENT magazine terug zien door heel Nederland. Of je nou bij de kapper zit om een nieuwe coupe te creëren of bij de tandarts aan het wachten bent, EXCELLENT magazine ligt altijd overal waar je komt. Daarnaast willen we online groeien tot het meest inspirerende en ondersteunende platform voor mensen die opzoek zijn naar ideeën voor hun woning.

2,6

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slechte ervaring met Appie Vos…dutch home design

Helaas is onze ervaring met Appie Vos Dutch Home Design heel slecht. We hebben hem ingehuurd voor een heel groot project, compleet interieur op maatwerk. De contacten waren heel prettig waardoor er vertrouwen ontstond. Tot onze grote teleurstelling heeft Appie Vos de complete interieur verwaarloosd. Hij heeft mooie tekeningen gemaakt die niet passen qua afmetingen. Hij heeft de afmetingen niet correct meegenomen. De wensen en eisen van de klant heeft hij willens en wetens genegeerd, omdat hij blijkbaar vindt dat een top designer alles beter weet! Simpel voorbeeld, De door hem bestelde grepen passen niet op zijn ontworpen meubels.
Hij geeft de schuld aan de leveranciers (die door hem geadviseerd zijn). Dit terwijl hij de productietekeningen zelf heeft goedgekeurd.
We hadden ook niet verwacht dat hij zoveel fouten zou maken.

Na de confrontatie heeft hij ervoor gekozen om te vluchten en ons op social media waar mogelijk te blokkeren. Vluchten kun je wel, maar als je een hoogwaardig designer wil zijn, dan moet je je klanten niet met enorme schade achterlaten.

De ervaring leert dat hij nog onervaren is. De belangrijkste is dat hij eerst leert hoe hij de klanten kan helpen ook bij problemen.
Ik raad niemand aan een samenwerking met hem aan te gaan. Doe je dat wel, zoals wij door de fijne contacten niet hadden verwacht zover te komen, leg dan alles vast en blijf alles dubbel controleren op millimeters en centimeters.

30 september 2025

Super mooi magazine!

Super mooi magazine en echte eyecatcher.
Fijn om inspiratie op te doen voor binnen en buiten het huis.

27 oktober 2022

Antwoord van Excellentmagazine

Dankjewel Dean, leuk om te horen!

Goede inspiratie!

Super fijn om goede inspiratie op te doen voor mijn eerste eigen huisje!

8 februari 2023

Antwoord van Excellentmagazine

Goed om te horen! Veel succes & plezier op je nieuwe plekje.

Hele tevreden klant

Laatst telefonisch contact gehad met Excellent om een magazine te bestellen. Super snel geholpen door vriendelijk personeel. Het magazine is een echte eyecatcher in huis!

22 februari 2023

Antwoord van Excellentmagazine

Bedankt! Goede service vinden wij enorm belangrijk.

Magazine

Tevreden klant

21 februari 2023

Antwoord van Excellentmagazine

Goed om te horen dat je tevreden bent, Lotte!