Exigoshop BV Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,8

Ondanks diverse mailtjes {waar niet op is gereageerd ) Nog steeds niks ontvangen Bestelling geplaatst op 13 januari heel vervelende ervaring koop hier nooit meer Clara

1. E-commerceplatform

Wij zijn een nieuw platform voor online verkoop van producten en maken het ook mogelijk om eigen producten aan te bieden op onze webshop. Plaats eenvoudig uw bestellingen met de gewenste betaalmethoden op ons of bied uw eigen handelsplatform voor zakelijke producten aan. Een typische winkel heeft een handelshal, etalages, prijskaartjes nodig, evenals verkopers, kassiers en ervaren consultants. De online winkel heeft de volledige infrastructuur programmatisch geïmplementeerd.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

geen reactie van de klantenservice

Ondanks diverse mailtjes {waar niet op is gereageerd )
Nog steeds niks ontvangen
Clara

13 januari 2025

Hier niks bestellen

Hier niks bestellen. Reageren ook niet op mails. Probeer ze al 1 week te bereiken . Klacht indienen bij mijn bank . Hopelijk zie ik mij geld terug. Besteld bij eurperfume via exigoshop. Beide reageren op niks. Hoe zulke bedrijven kunnen verderdoen is mij een raadsel. Testaankoop heb ik dan maar ook gecontacteerd. En een officiële klacht wordt ingediend.Had beter meer aandacht besteed aan de vele negatieve reviews . Dat ze hier soms wel reageren omdat het openbaar is zegt ook veel over hun dubbele standaard Bang voor hun reputatie. Die al goed gekend is op trustpilot. En hun typische reacties met betekenisloze antwoorden .
Vermijd dit bedrijf. Had beter de slechte reviews hier hier gevolgd. Toch gaf ik ze het voordeel van de twijfel . Mijn fout. Zulke websites verdwijnen toch uiteindelijk.

29 november 2024

Geld is teruggestort

Ondanks dat ik nog steeds vind dat er beter met me moet worden gecommuniceerd, dan alleen na een negatieve review moet ik toegeven dat boven verwachting ik mijn geld teruggestort heb gekregen. Dat viel me erg mee nadat ik all reviews had gelezen.

13 mei 2024

Eau de toilet besteld

Eau de toilet besteld. Levertijd 8 dagen staat er bij vermeld. Inderdaad een lange levertijd. Als dat geen probleem voor je is dan heb je je product wat later, wel een heel stuk goedkoper. En dat is toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

1 april 2024

Gelukkig heb ik via Paypal betaling…

Gelukkig heb ik via Paypal betaling gedaan, zij openen geschil en pakken dit soort oplichters aan. Ze staan blijkt vandaag na telefoontje naar Paypal over terugbetaling bedrag van niet geleverde order.. dat ze daar al bekend waren als oplichters.
PAS OP BIJ KOPEN VAN EXIGOOSHOP OF EUPERFUME ( ook onderdeel hiervan) Zijn niet te bereiken , reageren nergens meer op!
Hoop zo dat velen dit eerst lezen!
En anders ga voor betaling via PayPal dan kunnen zij het geschil aangaan. Zeker als er al honderden claims liggen.
Succes , sterkte en fijne dag!

22 februari 2024

Ik heb het met ideal betaald

Ik heb het met ideal betaald.
Ze weigeren gewoon om mijn geld terug over te maken.
Ik heb bewijs van afschrift 3 x bij een email gevoegd.

Ik koop er nooit meer iets

20 december 2023

Hallo.
Het spijt ons voor het probleem dat u heeft ondervonden.
We hebben onze mails gecontroleerd, maar we konden geen mail van je bereiken.
U kunt contact met ons opnemen via support@exigo.com mailadres

Helaas kan je geen 0 sterren geven.

Helaas kan je geen 0 sterren geven.

Geen telefoonnummer, geen respons op de verstuurde mailtjes, je besteld en levering volgt via een winkel waar Exigoshop jouw bestelling onderbrengt. 10 dagen wachten op een bestelling die via 2 winkels wordt geleverd en zonder track en trace.

BESTEL HIER NIET!!!

20 november 2023

Hallo.
Dank u voor uw overweging.
We hebben de situatie onderzocht.
We hebben vastgesteld dat de 2 productbestellingen die u op 14 november hebt geplaatst, op 20 en 21 november zijn verzonden en beide op 22 november bij u zijn afgeleverd.
Ik wil je eraan herinneren dat de levertijd van deze winkel 1-2 weken is en dit staat duidelijk op de bestelpagina van de winkel.
Onze excuses voor dit proces dat u hebt ervaren.

Niet te vertrouwen

Ik sluit me aan bij veel recente reviews. Product à 90 euro nooit ontvangen. 0 reactie op 4 emails over een periode van 4-5 weken. Lijkt op oplichterij, op zijn minst zeer slechte service en een onbetrouwbare webshop.

Bestelnr 699048

Kijkt u alstublieft in uw email voor het complete verhaal. Bestelling is nooit aangekomen.

De reactie hieronder slaat nergens op. Reageer aub gewoon op mijn emails in plaats van hier de schijn op te houden.

15 augustus 2023

Bedankt voor uw bericht.
Uw bestelling is verzonden naar DPD NL 05222070 8......TT informatie op 9 augustus. TT informatie wordt automatisch verzonden naar al onze klanten via het systeem nadat hun producten zijn verzonden.
Met vriendelijke groet

Ik wacht al bijna 2 weken op mijn…

Ik wacht al bijna 2 weken op mijn product
Maar er komt niks en heb al 2 mails gestuurd ( geen reactie tot nu toe )!!!!

27 augustus 2023

Hallo.
We vinden uw evaluatie waardevol om onszelf te verbeteren.
We beantwoorden alle e-mails die u ons schrijft zo snel mogelijk. Aangezien uw naam of ordernummer hier niet vermeld staat, wil ik u laten weten dat wij ook moeite hebben om een oplossing te vinden.
Als u ons de benodigde informatie geeft, kan ik u snel een oplossing bieden.

Bestelling niet ontvangen

2 Items besteld, maar enkel 1 item ontvangen.
Ook niet gecommuniceerd dat de items apart zouden geleverd worden, terwijl ze tezamen zijn besteld.
Ook wordt er niet gereageerd op verstuurde e-mails.
Er kan altijd iets mis gaan, maar ik wacht het af hoe dit wordt opgelost!!!!

22 augustus 2023

Hallo.
We vinden uw evaluatie waardevol om onszelf te verbeteren.
Als u ons de benodigde informatie geeft, kan ik u snel een oplossing bieden.
Met vriendelijke groet

Ik heb het verkeerde product ontvangen

Ik heb het verkeerde product ontvangen, meerdere mails gestuurd, geen reactie! Ik kan iet bellen, weet geen retouradres en ga niet zelf de kosten dragen van terug sturen. Zit nu met kruidenkasten die betaald zijn maar die ik niet wil hebben.

11 augustus 2023

Goede service!

Dit bedrijf slaagt erin om naast een correcte levering en goede kwaliteit van producten te leveren, ook een goede communicatie te houden met de klant en een eerlijk retours beleid te voeren. Dezer dagen is dat geen evidentie en ik wil dus graag mee geven dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf.

24 maart 2023

Beste Marijke,

Alles geleverd!

5 januari 2023

Beste Herman Dikkers,

Wij willen u bedanken voor uw interesse in onze producten en uw leuke reacties hier. Wij wensen u een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Hele snelle bezorging

Het product dat ik al een tijdje zocht heb ik uiteindelijk hier gevonden. Hele snelle bezorging en goed verpakt.

1 januari 2023

exigoshop.com

De schilderij kwam sneller aan dan…

De schilderij kwam sneller aan dan verwacht in een goede verpakking. De schilderij is eenvoudig op te hangen.
Ik ben erg blij.

exigoshop.com

Ik heb hier het product gevonden waar ik naar op zoek was

Snelle bezorging. Ik kocht het als cadeau voor mijn vrouw, ze vond het erg leuk.

Tegen zweetvoeten sokken.

Ik droeg een sok voor 2 dagen. Ik wil voorop stellen dat het Tegen Zweetvoeten Sokken is. Bovendien geeft de zachte textuur een aangenaam gevoel bij het eerste gebruik. De patronen op de sokken verslechteren niet tijdens het dragen. Als ik de prijs beoordeel in termen van kwaliteit, is het een zeer betaalbare sok voor deze kwaliteit. Bedankt aan de verkoper en exigoshop.com