Exodus Reviews 4.380

TrustScore 4 uit 5

4,2

Bewerkt op 15/04: na veel mails is alles toch in orde gekomen. Oorspronkelijk bericht (1ster): Let op! Exodus is op zich in orde, maar als je crypto wil verkopen gaat dat automatisch via het exter... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst

Exodus empowers people to control their wealth. Send, receive & exchange cryptocurrency with ease on the world's leading Desktop, Mobile and Hardware wallets..

Houd rekening met het volgende

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Amazing

Amazing. They help and explain this so I understand.

21 april 2026

Antwoord van Exodus

Really glad we could walk you through things! As you know, our support is available at all hours to assist! Thanks for leaving a review. 🙏

Jammer dat ik niet 0 sterren kan geven

Jammer dat ik niet 0 sterren kan geven
Exodus had xls axelar in wallet ondersteunen die niet meer maar nu heb ik een probleem om de chain waar hun die op hebben staan door coinbase en krakken als zelfde gebruiken .......mijn wallet kraken niet meer in gebruik......geen keys en ww meer en coinbase breekt mijn inschrijving af omdat ik iets illegaals doe......zou niet weten hoe misschien geen bevoegdheid in onze regio of zo.
Hulp van exodus na herhaalde verzoeken blijft uit.
Zoveel wallets grbruikt maar allemaal op eth chain denk ik en exodus dus wat anders.
Heb terugbetaling huidige waarde gevraagd geen hulp.
Heb binnen exodus swap gevraagd ook niet gehonoreerd.......diefstal.......ze hopen gewoon dat je handdoek in de ring gooit......en je verlies neemt.
Zo behandel je geen klanten.

10 april 2026

Bitcoin

Fast transaction

29 april 2025

Antwoord van Exodus

Glad to hear you're enjoying the ease and speed of your wallet transactions! If you ever have any questions or need assistance, we're here to help 🤜🤛 Keep enjoying the seamless experience 🚀 -GR

Fast replies

Fast replies, great service, very friendly and informative answers

31 januari 2025

Antwoord van Exodus

Awesome! 💙 We're so glad you had a great experience with our support team. Fast, friendly, and informative—that’s what we aim for! 🚀 Thanks for the 5-star review, Andy! -VF

Auto trade money gone

Heel slecht ik ben meermaals all mijn geld kwijt!! Vertrouw dit niet ik zou u het niet aan raden ik gebruik nu atomic wallet en het ga goed

24 september 2024

Antwoord van Exodus

Hé, dit is niet de ervaring die we willen voor onze gebruikers. Dit klinkt als een zorgwekkende situatie. Je wallet is mogelijk gecompromitteerd. Als je wilt dat ons team dit verder onderzoekt, stuur ons dan een e-mail op support[@]exodus.com. We zijn er voor je! -GR

Let op als je verkoopt via exodus!

Bewerkt op 15/04: na veel mails is alles toch in orde gekomen.
Oorspronkelijk bericht (1ster):
Let op! Exodus is op zich in orde, maar als je crypto wil verkopen gaat dat automatisch via het externe ‘Moonpay’. Zij zijn oplichters. Ik verkocht Solana, maar werd nooit uitbetaald. Bij de helpdesk van exodus antwoorden ze niet. De support van Moonpay is fake. Als je het googelt vind je veel verhalen over oplichting door Moonpay. Helaas had ik die op voorhand niet gezien. Exodus mijden is de boodschap!

22 maart 2024

Antwoord van Exodus

Hartelijk dank voor uw komst en het bijwerken van uw beoordeling. Wij zouden graag 5 sterren zien; Als we iets kunnen doen om u een 5-sterrenservice te bieden, laat het ons dan weten. 🙌 -VF

Symplicity

27 september 2023

Antwoord van Exodus

Thanks! Simplicity is key for the Exodus wallet 🗝. Crypto is often so complicated, so we made sure to create a wallet that anyone can pick up and use seamlessly. So great to have you abroad the Exodus rocketship. See you out there. 🙌 -VF

Good walet service

28 juli 2023

Antwoord van Exodus

Thanks for sharing such a positive review! We're glad that you're finding Exodus wallet to provide a good service. If you know others who might also enjoy Exodus, we'd love it if you shared us with them. Thanks for being with us. 🙌 -MW

one off the best internet wallet

good support when needed, safety, easy to use

6 juni 2023

Antwoord van Exodus

We appreciate the love Mike. 🥰 Reading comments like yours never gets old. They energize and motivate us to keep building awesome features for our customers. See you out there. 🚀 -VF

ik weet het niet maar van satos waar…

ik weet het niet maar van satos waar jullie onder deel en de broker van zijn hoor je nog maar weinig

6 juni 2023

Antwoord van Exodus

Bedankt voor de vier sterren review. We zijn blij dat je geniet van je Exodus-portemonnee. Laat ons weten waar we kunnen verbeteren. We zouden graag vijf sterren van je krijgen. 🚀 -MW

Bitcoins verdwijnen direct als ik er…

Bitcoins verdwijnen direct als ik er wat heenstuur.
kan niet achterhalen waar mijn centen blijven. Zwaar K**

28 maart 2023

Hoi Georg,

Wat je zei is volkomen logisch. Ik zou precies hetzelfde voelen in jouw schoenen. Het hebben van crypto gestolen is een hartverscheurende ervaring en een uitdaging om te overwinnen. Hoewel we uw geld niet kunnen terugvorderen, zijn we altijd bereid u op alle mogelijke manieren te helpen. Helaas kan onze cryptovaluta op tal van manieren kwetsbaar worden: kwaadaardige software, keyloggers, phishing, scams, enz.

In veel gevallen zijn we ons misschien niet eens bewust van de oorzaak van de inbreuk. Daarom vinden we het essentieel om elke keer dat dit gebeurt een onderzoek uit te voeren om de vermoedelijke oorzaak vast te stellen. Ping ons alsjeblieft op support[@]exodus.com, en we zullen er alles aan doen om erachter te komen wat er is gebeurd. Zoals altijd zijn we er voor jou 🙏.

- CC

Nice system working well

Nice system working well , looks verry nice

30 juli 2022

Antwoord van Exodus

Hey E.J, you rock! 🎉 It's always great to read comments from people like you, comments like that motivate and energize us to keep building cool features for you all. We are continuously upgrading and adding new assets to make our wallet even better, so keep an eye out. Thanks so much for the love! 🥰-VF

Antwoord van Exodus

Hi Pablo, we love the Exodus + Trezor integration too! Thanks a ton for the 5-star review. We're absolutely excited to have you in the Exodus ecosystem.
- SL

Perfect wallet

Never had a problem

22 december 2021

Antwoord van Exodus

Hi 👋 Your love is very much appreciated! Thanks for being an important part of the Exodus community. Stay tuned for what we have in store for you next. -GR

Ik ben zeer tevreden over exodus .Ook…

Ik ben zeer tevreden over exodus .Ook met de update van de exodus shares enz. Het staken en compounden werkt goed En ik ben verheugd over de nieuwe munten die onlangs toegevoegd werden. Echter wanneer ik exodus enkele weken niet gebruik word hij verwijderd van mijn computer en dien ik hem opnieuw te installeren tot nu toe lukt dat nog steeds maar het word telkens moeilijker.

16 september 2021

Antwoord van Exodus

Hallo, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n gedetailleerde beoordeling achter te laten. We horen graag dat de uitzetfunctie goed voor je werkt en dat we de munten hebben die je zoekt. Ik vind het echter niet leuk dat je problemen hebt met het verdwijnen van je portemonnee van je computer. Ons team wil met u samenwerken om ervoor te zorgen dat dit wordt opgelost. Stuur ons een e-mail op support[@]exodus.com waar een support engineer klaar staat om te helpen. We waarderen je! -GR

Antwoord van Exodus

Hey Jan, thanks for leaving this great review. 🌟 I'm happy to hear the wallet has been serving you well across platforms. We're thrilled to have you in the Exodus movement and are always here if you need us. -GR