1. Rijtuigenverhuurder

Exotoll pioneers the digitalization of highway systems by providing integration between European Union countries. In this way, the problems experienced by drivers while traveling in different countries are minimized and they are provided with a more comfortable travel experience. Thanks to the ecosystem provided by Exotoll, drivers can perform highway tolls in all European Union countries via a single application. This provides significant savings in terms of time, cost and emissions. In addition, thanks to Exotoll's technology, all payments and transactions are made digitally, reducing paper use and creating an environmentally friendly system.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zeer slechte ervaring 60 euro betaald…

Zeer slechte ervaring 60 euro betaald voor Bulgarije en Hongarije Vignet. Nooit bevestiging ontvangen via mail. In Bulgarije heb ik zelf een boete van 100 euro moeten betalen. Onbetrouwbaar reageren totaal niet op mail en je kan er niet op vertrouwen. Nooit via hier bestellen!!!!!!!!!!

10 oktober 2025

Antwoord van Exotoll

Yaşadığınız sorun için gerçekten üzgünüz. Araç plaka bilgilerinizi veya iletişim bizimle paylaşırsanız, en kısa sürede sizinle iletişime geçip sorununuzu çözmek için memnuniyetle yardımcı olacağız.

Ik raad iedereen om hier geen aankoop…

Ik raad iedereen om hier geen aankoop te doen, geen service alleen incasseren.
Heb voor Oostenrijk en Hongarije wegenvignet gekocht voor heen en terug,
Na m’n vakantie kreeg ik 2 mooie enveloppen van Oostenrijk dat ik geen vignet heb gekocht. 120/120 (240) in totaal moeten betalen.
Aankoop bewijs gestuurd naar Oostenrijk maar zeggen dat er geen geldige vignet zat op
Me auto.
Bedrijf exotoll proberen te bereiken, op geen enkel manier te bereiken.
Mensen haal het nogmaals niet via dit site.

18 juli 2025

Antwoord van Exotoll

Despite paying my vignette fees on time…

Despite paying my vignette fees on time…
Despite paying my vignette fees on time and in full via the Exotoll service, my vignettes were never activated in your system. As a result of this clear failure in service provision, I have received fines sent to my home address and have suffered serious damage.

It is unacceptable that the service is not provided despite payment having been received. Furthermore, from the point of view of customer satisfaction and social responsibility, it is very worrying that you have not yet responded to the multiple emails I have sent you about this issue. They have contacted me, but I have still not seen any results. They say they will resolve the issue, but that is ultimately a big lie.

27 augustus 2025

Antwoord van Exotoll

Yaşadığınız sorun için gerçekten üzgünüz. Operasyon ekibimiz sizlerle iletişime geçmiş bulunmaktadır. En kısa sürede sorununuz çözüleceğini temenni etmekteyiz.

Perfect geregeld

Vorig jaar en dit jaar heb ik vignetten gekocht via Exotoll. Zonder moeite en zonder gedoe met verschillende landen of websites.

Zelfs toen ik per ongeluk een verkeerde datum had ingevuld, hebben ze dat voor mij rechtgezet. Dat was niet mogelijk via het officiële verkoopkanaal.

Ik raad Exotoll aan iedereen aan!

10 juni 2025
Reviews in alle talen tonen. (59 reviews)